Издаја

Каква подвала! Као одговор на изрежиран напад, догодиће се „формирање ЗСО” по Уставу „независне Косове”!


Саша Касаловић
27.3.2018.

Све постаје јасније!
Значи, то је био договор у Њујорку!
Значи то су смислили браћа Вучи и Тачи!

Замислите ово – као одговор на изрежиран напад на Србе у северном делу Косовске Митровице и Вучићеву екипу ИЗДАЈНИКА, догодиће се „формирање ЗСО” по Уставу „независне Косове” од стране самопрокламованих лидера из „српске листе”, јер, ето, Шиптари се томе противе!?

Пазите сада… На тај начин Тачи није крив код својих Шиптара који га прогоне због ЗСО а ни Вучић није крив што је формирањем ЗСО по Уставу „Косове” Косово и Метохија постало у потпуности независна држава вољом Срба са севера КиМ. Заиста, има ли нормалних у србском народу да једном заувек зауставе ово потурање њихове издаје онима који су жртве!?

Србине, зар не видиш шта су ти урадили! Глуматају да су борци и као раде нешто супротно од онога што раде терористи из Приштине а перфидно и подвалом спроводе предају КиМ тако да у очима остатка Србства кривицу сносе Срби са КиМ а да код Шиптара који се противе ЗСО не буде крив нико из њиховог политичког врха!

Господе, каква подвала!

4 replies »

  1. Реч је о томе да је прихватање ЗСО које се позива на Косовски* устав у суштини прихватање независности Косова*. Другим речима чин проглашења ЗСО ће се сматрати мировним споразумом јер је Србија тада прихватила независно Косово*.

    Свиђа ми се

  2. Monday, March 26, 2018
    Зашто забранити „компромис“
    Да будемо прецизни: забранити треба њему да прави „компромис“.
    Пре неколико дана чули смо вапај напредњачког вође, Вучића да га Шиптари и Европска Унија, већ пет година, лажу о формирању „Заједнице Србских Општина, на КиМ. Вапај“ вође чуо је „стамени“ М.Ђурић, шеф „Канцеларије не ради ништа у вези КиМ док ти не наредним“ и, одмах је „резолутно“ запретио Шиптарима и ЕУ:“видећете шта ће вам се догодити када дође Вучић-мораћете онда и обавезујући споразум да потпишете, а не само Формирање ЗСО.“
    Тек што је променио три функције:Први Подпредседник Владе Србије, Председник Владе Србије, Председник Републикее Србије, Вучић нам у једном, од многобројних ТВ дуела против себе, открио тужну судбину“превареног мужа“: пет, дугих, година како га Шиптари и ЕУ, две његове љубави, – ВАРАЈУ. Због те преваре Вучићу не полази за руком да превари Србски народ како да се одрекне 17% Србије, како би тиме платио прескупу улазницу за циркус који се затвара пре него што у њега уђемо, ЕУ.
    Вучићу, не чини ли ти се да је пет година лажи дуг период и да тако дугу лаж не би толерисао нити онај чији је IQ много нижи од неког ко тврди да је „паметан.“
    Али, побогу Председниче, ако тврдиш да су те лагали 5 година, ти једноставно ниси за функцију на којој се налазиш и ред је да, коначно, учиниш добро Србији-дај оставку, врати мандат народу и оди да уживаш у Београду на води, док га мутна Сава не потопи.
    „Резолутност“исказана од стране М.Ђурића на састанку у Бриселу чини се да је његово поступање по твом налогу како би се показала забринутост Председника
    Републике за судбину КиМ. Већ твој наредни састанак са Тачијем резултира ће пристанком Шиптара да отпочну припреме за формирање ЗСО. Тачијев пристанак, проглласићеш твојом историјском победом и добићеш крила да полетиш према потписивању „историјског“ помирења са Шиптарима-потписивању обавезујућег споразума(мировног). Било би добро да то не учиниш, јер Шешељ је рекао да ће те
    после тога рушити са власти, зато га обавести пре но што одлучиш да такав споразум
    потпишеш, да ти он учини услугу и срушите са власти пре тога, бар да те спасе од гоњења за велеиздају.
    Непрестана прича Вучића о компромису са Шиптарима налик је на причу о сину коцкару кога мајка куне не зато што се коцка, већ зато што покушава да се вади и тако остаје без одела и без скупог сата на руци. Вучићу, КиМ је најскупљи драгуљ сваког Србина у срцу, коцкај се твојом дедовином, Председниче!
    Шта је заправо ЗСО? Ништа више него Вучићево и Албанско ништа за Србског све! Да ли је то компромис? Да ли због тога треба мењати Устав Србије и спроводити Референдум? Да ли је познато да је било која држава на свету гласала у корист своје штете, као што нас власт у Србији навлачи да то учинимо.?
    Шта би Вучић морао да уради, а да своју част не брани као Самурај? Да са Владом Србије упути предлог Скупштини Србије да Скупштина прогласи КиМ окупираном територијом. Ако Вучић и Влада Србије то не учине, Скупштина Србије би то морала да учини на предлог било ког посланика и да истовремено донесе одлуку и забрани било који контакт на високом нивоу између власти Србије и тзв. Владе Косова, о сим оних контаката које би обављали експерти из области комунаналног, здравствено-социјалног и пореског уређења покрајине КиМ.
    Уставни Суд Србије морао би све досадашње радње и поступке, не само из периода власти Напредњака, већ и свих предходних власти, у вези КиМ, које су у супротности са Уставом Србије, учини ништавим и забрани их.
    Последња брана политици урушавања Србије као државе и националних интереса Срба као народа, мора бити бунт Србског народа, као и оних припадника мањина у Србији који са нама деле исту судбину.

    Живела Србија!!!
    mislitidrugacije.blogspot.com

    narodnarezolucija. rs

    Свиђа се 1 person