ПОТРЕБНИ УРЕДНИЦИ – ПОСТАНИТЕ ДЕО ФБР ЛЕГЕНДЕ…


FBR UREDNIK POSTER

ФБР- 20 мај 2015

Ако сте приметили да нам понекад прилози и коментари на сајту нису ажурирани на време, у праву сте. Ваша фрустрација је и наша (редакцијска). Прошле су већ пуне четири године, од како СРБски ФБРепортер „послује“ пуном паром.

Иако је наша редакција „позамашна“, са импозантним бројем сарадника- аутора и преводилаца, техничко уређивање ФБР портала је спало на „нејака плећа“ нас пар главних уредника. Што због „замора материјала“, здравствених и других личних проблема, нас пар главних уредника нисмо у стању да на наш портал правовремено поставимо све прилоге, и позабавимо се огромном редакцијском преписком…

…Наравно, ми то и не очекујемо од наших реномираних аутора и преводилаца, који нас ионако редовно „засипају“ квалитетним материјалима (тај „спот“ је резервисан за Вас, наше проспективне уреднике). ФБР „погонска продукција“ је последњих месеци вероватно јача него икада пре (што се одражава у високој посећености нашег сајта), али проблем настаје на „траци за паковање“ коначног производа, што је посао уредника медијских прилога (и „модератора“ коментара).

СРБски ФБРепортер је независни и непрофитни алтернативни медиј, чији рад и опстанак је заснован на волонтерском (бесплатном) раду чланова „уже и шире“ редакције. Дакле, за свој посао- осим „славе“, и наравно личног задовољства да ћете (евентуално) постати један од водећих „патриотских инфоратника и разбијача режимског медијског мрака“ у Србији- другу „накнаду“ од нас не можете да очекујете.

Од вас се очекује да „волонтирате“ бар „једно радно време“ седмично. Идеално би било, око сат времена дневно. Као наш уредник, имали бисте технички приступ сајту, што би вам у „пробној фази“ омогућило постављање и уређивање властитих прилога. Касније бисте имали могућност да уређујете и прилоге других, као и да „модеришете“ коментаре наших читалаца. Наравно ваше име и слика би били изложени у ФБР „Алеји великана“ (Инфо и Контакт рубрика).

Да бисте дакле радили у таквом капацитету уредника, неопходно је да сте фамилијарни са „блогирањем“, односно да поседујете властити блог у Вордпресу (ми користимо „бизнис“ верзију ВП платформе- иначе Вордпрес удељује заинтересованим лицима своје блогове бесплатно). Наш технички уредник (и информатичар по струци) би вам током „приправничког процеса“ пружио сву неопходну подршку.

Ако себе видите као део нашег „легендарног тима“, пошаљите нам Ваш „резиме“, са пуном контакт информацијом (препоруке су пожељне, али не и неопхoдне) на следећу електронску пошту:

redakcija@facebookreporter.org

———————————————————–

ТАКОЂЕ, МОЖЕТЕ ДИРЕКТНО ДА НАМ ПОШАЉЕТЕ ПОРУКУ СА ОВЕ СТРАНИЦЕ:

————————————

ФБР уредништво-
Главни и одговорни уредник, новинар Биљана Диковић
Технички уредник, професор Мирјана Радосављевић
ФБР оснивач и уредник, аутор Миодраг Новаковић

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.