ХРОНОЛОГИЈА НАТО ЗЛОЧИНА НАД СРПСКОМ НАЦИЈОМ


Судећи према тајним документима из државних архива САД, који су задњих година угледали светлост дана, као и према неким другим документима, који су постали доступни јавности грешком или захваљујући понеком усамљеном „агресивном“ новинарском раду – несрећна судбина наше српске нације у модерној историји није природан историјски процес, нити немила игра судбине, већ на првом месту резултат пажљиво планиране вишедеценијске Западне злочиначке завере!

ХРОНОЛОГИЈА НАТО ЗЛОЧИНА НАД СРПСКОМ НАЦИЈОМ

Пише: Миодраг Новаковић, 23. новембар 2011.

…То је био „посао“ за Голдберга (тадашњег шефа америчке мисије у Приштини), који организује долазак три окорела УЧК терориста са Косова на Хаити, у улози ‘’инструктора’’ за Специјалне полицијске хаићанске јединице (читај: ескадроне смрти). Они им преносе своје ‘’богато искуство“ у ликвидацији политичких противника и терорисању цивилног сгановништва. Непосредно по њиховом доласку, преко хиљаду лешева недужних цивила је освануло на Хаићанским улицама. Сваки будући политички отпор је брутално сломљен…

УВОД

Наши варошки јевропејци, у својој поданичкој острашћености према потрошачкој (потрошеној) западњачкој демоНкратији, подају не само себе, него и судбину будућих генерација и целе своје отаџбине, трулом политичком евро-унијатском пројекту који је ових дана, пред нашим очима почео да нестаје са историјске сцене.

Опседнути својим постброзовским новокомпованим српским менталитетом, неконтролисаним холивудски стимулисаним хедонизмом и постиђени свог сељачког опанка из кога су се колико јуче испилили, отимају се за отпатке са трпезе „минхенске“ Европе!

Наш политички естаблишмент покушава да нас убеди да нам је место у тој новој срећној Европској заједници, па макар и у „буђавом и влажном европском подруму“- јер, ето, тај исти Запад нам наводно жели добро и опрашта нам све оно што нисмо починили (као и све оно што су они нама до сада учинили).

А да ли је све то устину тако, како би наши „јевропејци“ желели да нам прикажу!?

Судећи према тајним документима из државних архива САД, који су задњих година угледали светлост дана, као и према неким другим документима, који су постали доступни јавности грешком или захваљујући понеком усамљеном „агресивном“ новинарском раду- несрећна судбина наше српске нације у модерној историји није природан историјски процес, нити немила игра судбине, већ на првом месту резултат пажљиво планиране вишедеценијске Западне злочиначке завере!

Тај удружени злочиначки подухват Западних сила има за крајњи циљ да Србију (у својим историјским и до недавно међународно признатим границама) избрише са политичке мапе Европе, а српску нацију десеткује кроз културни геноцид по старој „ватиканској формули“- тако да више никада не будемо препрека НАТО присуству на Балкану, нити будемо способни да се одупремо даљој експлоатацији српских природних богатстава од стране англо-германских предаторских корпорација.

————————————————————————

Хронологија Удруженог Злочиначког Нато Подухвата према Србији и њеном предесестору Југославији:

————–

НСДД 133

Роналд Реган и Маргарет Тачер

Документ који је разрадио политичко/војну субверзивну стратегију против „српски доминиране Југославије“ је фамозни строго поверљив документ под ознаком: НСДД 133, у режији Реганове америчке администрације из 1984.

Документ су оперативно разрадили амерички десничарски ‘’јастребови’’: Хенри Кисинџер и Збигњев Бжезински. Након састанка на највишем нивоу између америчког председника Роналда Регана, британске премијерке Маргарет Тачер и горе поменутих ‘’десничарских јастребова’’, утаначен је план да се, користећи све методе осим отворене војне агресије (као што знамо од тог принципа су одустали и отворено војно стали на страну сепаратиста у ратовима 90.-их година) пост-Титова „српски доминирана“ Југославија уништи и српска нација маргинализује као највећа препрека Нато експанзији на Балкан.

На састанку је закључено да се морају кориговати грешке генерала Ајзенхауера, који је у завршници Другог светског рата пропустио шансу да окупира Југославију, као и пропале покушаје Винстона Черчила да приволи усташког поглавника Павелића да се формално супротстави Немцима при крају рата. Што би све онда обезбедило изговор Енглезима да интервенишу на страни усташа и тако обезбеде континуитет усташке НДХ после слома Хитлеровог Трећег Рајха у Европи; са циљем слабљења совјетског утицаја на Балкану и спречавања стварање комунистичке Југославије.

Американцима и Енглезима очигледно није сметао злочиначки карактер НДХ, нити сазнања о хрватском геноциду према Србима и Јеврејима. Тај пројекат на нашу срећу (или несрећу) никада није заживео.

Као што нам је из историје познато, Енглези су успели другим методама да приволе Тита на своју страну и трајно га одвоје од руске доминације.

На том састанку је посебно наглашена потреба да Срби као независан и доминантан народ на Балкану, морају да се маргинализују и ставе под америчку доминацију, тако да више никада не буду сметња америчком хегемонизму у том делу света, као и да на територији Србије мора да се успостави трајно америчко војно присуство (војна база Бондстил на Косову).

Такође је наглашен додатни разлог за дезинтеграцију Југославије: да она као доказано „успешни модел социјализма“ мора да нестане са политичке мапе света.

Колико су пажње Американци посветили пројекту уништења Југославије показује постојање још једног (старијег) документа НСДД 54 из 1982., у коме је приказана разрађена хладноратовска субверзивна делатност против свих земаља Источне Европе, укључујући Југославију. Очигледно је творцима Новог светског поретка уништење Југославије и окупација српских територија био толики приоритет да су створили посебан ‘’југословенски’’ план НСДД 133 и означили га као ‘’веома тајан и веома осетљив’’. На тај начин су, од земаља „источног блока“ једино Југославија и СССР, појединачно обрађиване у НСДД документима.

Мало је познато да се 1985., тадашњи амбасадор САД у УН, мадам Џејн Киркпатрик оштро супротстављала горњем америчком криминалном плану према Југославији.

——————————————————————————————-

ПОЈАВА ФИЛИПА ГОЛДБЕРГА

РИЧАРД ХОЛБРУК

1990.-те, у америчком „стејт департменту“ се појављује саветник Филип Голдберг, који касније постаје амбасадор. Голдбергов ресор су биле субверзивне обавештајно-војне акције према тада, још увек међународно признатој чланици УН, СР Југославији.

1991.-ве Савет Европе отворено подржава насилну сецесију Словеније и Хрватске од Југославије.

У јуну те исте године, када ЈНА покушава да испуни своју уставну обавезу и заштити уставни поредак и територијални интегритет Југославије, исти Европски Савет претњом економским и политичким санкцијама, зауставља (привремено) интервенцију ЈНА- што ће омогућити сепаратистичким републикама да се регрупишу и додатно организују за крваву сецесију.

Те исте године, Амерички амбасадор у Југославији Цимерман, у интервјуу немачким медијима, отворено износи сазнања о немачком директном упливу у сецесију Хрватске од Југославије. Амбасадор Цимерман износи прецизне податке о дневним контактима тада немачког министра иностраних послова Геншера и хрватског министарства иностраних послова.

У децембру 1991., Немачка званично признаје сецесију Словеније и Хрватске и отвара амбасаде у Загребу и Љубљани, на територији тада још увек међународно признате Југославије. Поред тога што тај потез даје велику моралну подршку сепаратистима, Немачка такође почиње убрзано илегално снабдевање сепаратиста наоружањем из свог (углавном бившег источно-немачког) арсенала, као и тајне обавештајно-војне активности на територији суверене Југославије.

1994., горе поменути Филип Голдберг постаје задужен за америчке субверзивне обавештајно-војне операције у Босни, и у том раду тесно сарађује са америчким специјалним изаслаником Ричардом Холбруком.

1995., Филип Голдберг постаје Шеф америчког административног особља приликом преговора о судбини Босне у Дејтону!?

1996., Филип Голдберг постаје Специјални Асистент заменику америчког државног секретара Стробу Талботу. Господин Талбот је заједно са америчком државном секретарком Мадлејн Олбрајт био један од водећих архитеката рата против Србије у 1999-ој.

————————————————————————————————————————-

‘’LINK’’- ВЕЗА ИЗМЕЂУ АЛ КАИДЕ И УЧК

ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ

У мају 1999.-те, Вашингтон Тајмс је објавио неке детаље тајног извештаја Клинтонове администрације названог ‘’Link’’. Тај извештај документује везу између шиптарске терористичке УЧК и Ал Каиде уочи НАТО агресије против Србије.

У извештају се наводе конкретне везе између Хашима Тачија и Ал Каиде, као и лично учешће Осама Бин Ладена у транспорту муџахедина у Босну преко аеродрома у Тузли, као и у области Тропоја у Албанији. Такође је документoвано присуство CIA и специјалних јединица америчке и британске војске у тим камповима. Тај извештај наводи да је значајан број УЧК терориста трениран у камповима Ал Каиде у Афганистану и у Босни. Касније су такви кампови отворени у Албанији и на Косову.

Поред Вашингтон Тајмса, о терористичкој и криминалној активности УЧК у то време су опширно писали војни часопис ‘’Џејн’’ и „Лондон Обзервер“, наглашавајући криминалну улогу УЧК лидера Тачија (као вође ‘’Дреничког картела’’) у међународном шверцу дроге.

Иако су јој сви ови подаци били познати, амерички државна секретарка Мадлен Олбрајт, је ипак касније ауторизовала трансформацију УЧК у ‘’Косовски Заштитни Корпус’’, а тадашњем тужиоцу Хашког Трибунала Карли Дел Понте наредила да се са листе трибунала уклоне лидери УЧК и ратни злочинци: Хашим Тачи, Агим Чеку и Рамуш Харадинај. У то време Амерички DEA (америчка анти-наркотик агенција) званичник Мајкл Лавин је документовао Тачијеву повезаност са већим светским картелима дроге, и ставио га на листу Интерпола. Када је, по налогу Интерпола 2002., Хашим Тачи ухапшен у Будимпешти, хитно је ослобођен после директне интервенције Мадлен Олбрајт и УНМИК-а.

О тој повезаности и заштитничкој улози америчке адмнистрације и Унмика према организованом криминалу УЧК су опширно писали у то време: Британски ‘’Обзервер’’, ‘’Шкотланђанин’’, као и ‘’Кристијан Сајенс Монитор’’.

—————————————————————————————–

ПЛАН ЗА АНЕКСИЈУ КОСОВА

Вили Вимер

Непосредно по окончању илегалног НАТО рата против Србије (Југославије), водеће НАТО земље и њихови балкански сателити су већ планирали будућу територијалну дезинтеграцију Србије и отимачину Косова. О томе најбоље сведочи писмо члана немачког Бундестага и потпредседника мисије ОСЦЕ на Косову Вилија Вимера немачком канцелару Шредеру. У писму господин Вимер изражава забринутост због јавно изнешених ставова и планова ЕвроАтлантске интеграционе конференције, одржане у организацији америчке администрације и НАТО-а, у Братислави, од 28. до 30. априла 2000. Господин Вимер је видно забринут због усвајања старе Бизмаркове расистичке стратегије поделе Балкана и уништења Српске државе, као и на тој конференцији јавно изнешеног плана анексије (сецесије) Косова од Србије, што би по њему значило опасан преседан и напуштање „Вестфалијског принципа“ неповредивости граница у Европи, који је до сада у Европи био строго поштован. Евро-Атлантска конференција је тада донела закључке да Србију треба маргинализовати, држати ван европских токова и политички и економски потпуно ослабити, пошто је виђена као претња будућим НАТО плановима на Балкану.

Конференцију су водели Ричард Перл и Данијел Фрид из америчког „Стејт Департмента“. Интересантан је податак да је тој конференцији присуствовао и један од водећих шиптарских интелектуалаца Ветон Сурои, тадашњи члан „Билдерберг групе“!?

——————————————————————————————————————————————–

ПРИМЕНА ‘’КОСОВСКОГ МОДЕЛА’’ У ДРУГИМ ДЕЛОВИМА СВЕТА

Иза паравана хуманитарне агенције се крије експозитура ЦИА-е

Супротно изјавама водећих НАТО званичника да је Косово био преседан због ‘’хуманитирних’’ разлога, обелодањени документи доказују да је Косово у ствари било пробни полигон за широку примену тајног америчког модела дестабилизације и дезинтеграције многих других независних земаља широм света, које представљају сметњу америчкој и НАТО експанзији.

Свакако да таква пракса није нова, нити непозната америчкој „предаторској нацији“ – почевши од употребе нуклеарног оружја против јапанског цивилног становништва, терорисања и геноцида према вијетнамској нацији… следе: Панама, Гренада, Никарагва, Хаити, Ирак, Афганистан… листа је сувише дугачка за набрајање. Све те земље су на својој кожи итекако осетиле ‘’америчку демократију’’.

Оно што је ново у употреби такозваног ‘’Косовског модела’’, јесте то да је Америчка администрација овај пут одлучила да у таквим илегалним и потенцијално компромитујућим активностима против суверених држава користи (као параван за властите државне илегалне активности) цивилне војне контракторе, и разне друге ‘’цивилне хуманитарне агенције’’ и такозване независне невладине организације (НВО), као и домаћу пету колону у земљама које се нађу на мети тих активности (углавном у виду разних ‘’хуманитирних фондова’’, или ‘’независних медија’’, чији је циљ да воде пропагандни рат против државе домаћина и обликују јавно мнење за потребе западних господара, а заједнички кохезиони фактор им је ‘’амерички долар’’ – ових дана смо сви сведоци такве огољене непријатељске активности на домаћој српској политичкој и медијској сцени).

Индикативно је да су горе наведене такозване ‘’цивилне агенције’’ (USAID, NED, OTI, Carnegie, Soros, CANVAS итд), углавном финансиране из државног буџета, а формално се воде као цивилне институције – што Америчкој влади омогућава да званично ‘пере руке’ од прљавих илегалних активности).

Примери неких водећих Америчких ‘’цивилних’’ агенција које су преузеле многе функције које су раније биле ексклузивно у домену CIA, Пентагона и сродних државних служби су:

MPRI- америчка плаћеничка корпорација под командом ‘’пензионисаних’’ америчких генерала (руководила усташким нападом на Книн у операцији ‘’Олуја’’, обучавала УЧК, као и све остале анти-српске формације на територији бивше Југославије),

NED- Америчка национална организација за ширење ‘’демократије’’, која је стајала иза већине пучева и ‘’оранж’’ револуција у Источној Европи, као и догађању народа који се десио Милошевићу (Лондонски ‘’Гардијан’’ је 2004. писао да без субверзивне активности NED-а Слободан Милошевић би још увек био на власти у Србији)

———————————————————————————————————————————————————-

„NED“ је створила Реганова администрација давне 1983. Неки „високо профилни“ примери илегалне активности те агенције су:

Иза покушаја убиства председника Чавеза је стајала још једна америчка "хуманитарна организација" НЕД(ОТИ)...

– 1997., NED (Национална Задужбина за Демократију) је спонзорисао насилну смену Демократске партије у Албанији

– Довео је Бугарског председника Стојанова на власт.

– У Словачкој је организовао пуч против председника владе Владимира Мециова.

– 2002., учествовао је у државном удару против председника Венецуеле Хуга Чавеза.

– Поново 2007., користећи своју ‘’клон’’ агенцију OTI- Канцеларија за Транзицијске Иницијативе, NED је покушао атентат на Хуга Чавеза. Интересантно је да је у организацији покушаја убиства Чавеза учествовао претходно споменути озлоглашени амерички дипломата Филип Голдберг (у то време на положају америчког амбасадора у суседној Боливији), који је после тога протеран из Боливије, са чије територије је илегално деловао.

– Иначе, OTI и CIA оперативац Голдберг су активно учествовали у анексији Косова од стране НАТО-а.

– Појава OTI-а у разним независним земљама се поклапа са крвавим политичким превратима и грађанским ратовима на тим просторима, у којима су хиљаде невиних изгубили животе.

Овде је све то рађено под маском наводно невладиних агенција (НВО), да би се избегла међународна политичка и правна одговорност за дела која „дефакто“ конституишу ратне злочине, геноцид, као и повреде Женевске и других међународних конвенција.

———————————————————————————————————

ПУЧ НА ХАИТИЈУ УЗ ПОМОЋ ШИПТАРСКИХ УЧК ТЕРОРИСТА!?

Председник Хаитија, Жан Б. Аристид- поред америчких "хуманитараца" њега су "уклањали" и шиптарски терористи...

Током 2003. на Хаитију, демократски изабран председник Аристид и његов (у народу широко прихваћен) политички покрет „Лавас“ постали су сметња америчким интересима у том делу света.

Џејмс Фоли (већини нас познат као представник за штампу америчке владе, у време НАТО бомбардовања Србије) постаје амерички амбасадор на Хаитију. У исто време на Хаитију се „изненада“ појављује фамозни Филип Голдберг, чија ће улога у тој сиромашној, али за Америку стратешки важној земљи, постати јаснија у каснијем тексту. У овом конкретном случају улога Фолија и Голдберга је била насилна промена Аристидовог и успостављање про-америчког режима на Хаитију.

2004., Филип Голдберг постаје шеф Америчке мисије у Приштини и главни „официр за везу“ између шиптарске терористичке УЧК и америчке администрације.

У исто време амерички амбасадор на Хаитију Џејмс Фоли организије насилну смену Аристидовог режима, али пошто је политички покрет „Лавас“ био исувише популаран у народу, требало га је трајно ‘’политички’’ онеспособити.

То је био „посао“ за Голдберга (тадашњег шефа америчке мисије у Приштини), који организује долазак три окорела УЧК терориста са Косова на Хаити, у улози ‘’инструктора’’ за Специјалне полицијске хаићанске јединице (читај: ескадроне смрти). Они им преносе своје ‘’богато искуство“ у ликвидацији политичких противника и терорисању цивилног сгановништва. Непосредно по њиховом доласку, преко хиљаду лешева недужних цивила је освануло на Хаићанским улицама. Сваки будући политички отпор је брутално сломљен…

Коришћење шиптарских УЧК терориста у горњем случају, је документовано од стране Хаићанске штампе: Haiti Progress и Flash Point (Нов.19,2004), али најозбиљнија оптужба о Америчком учешћу у Хаићанском пучу је извештај саме америчке агенције USAID, из Септембра 2004.

————————————————————————————————————————————

17 Март, 2004- Западно спонзорисан погром Срба на Косову

Март 2004, Космет- Амерички окупатори се сликају испред "сувенира"- Српске куће у пламену...

Те исте 2004., 17. марта је организован, наводно спонтани, погром Срба на Косову, под покровитељством окупаторских НАТО трупа, са циљем да се преостали Срби етнички почисте са својих вековних огњишта, и тако смањи потреба за већим присуством НАТО трупа на Косову. Као што знамо тај циљ је већински остварен. Поред учешћа, већ ноторног Голдберга, посебно прљаву улогу у том погрому је одиграла немачка обавештајна служба BND.

Улога BND-а је документована од стране немачке тв станице ZDF.

Шиптарски организатор тог погрома је био ‘’Командант Хоџа’’ Семадин Џезар – Ал Каида оперативац, и BND и CIA агент. Семадин, осведочени ратни злочинац, је прошао кроз Ал Каида и муџахединске терористичке кампове у Афганистану и Чеченији.

Током 2002. Семадин је био командант 112. муџахединске бригаде у Македонији. Колико је био важан својим америчким господарима, сведочи податак да је после сукоба са македонским снагама безбедности у пограничном селу (са Косовом) Кривеник, приликом којег је Семадинова јединица убила енглеског новинара AP Керима Лотона и ранила три америчка војника из састава КФОР-а на косовској страни – америчка војна команда упркос свему томе послала 80 паратрупера из 502. батаљона да изврше екстракцију и њега са целом бригадом, у оквиру које је тада деловало 17 америчких плаћеника из MPRI „полу-државне“ војне агенције, пребаце хеликоптерима на Косово. Разлог је овде очигледан, америчке власти су се трудиле да чак и по цену заташкавања злочина над западним новинарем и својим војницима, прикрију директно војно учешће на страни шиптарских терориста. Након свега, цео случај је заташкан, а Семадин је на неко време уклоњен са Косова.

Немачка ТВ ZDF је такође објавила да је немачка обавештајна служба BND, непосредно пред погром Срба, прислушкивала Семадина, и имала прецизна сазнања о планираном погрому над Србима, и да је та информација била позната немачкој влади. Немачка влада, пошто је имала у интересу трајно етничко чишћење Срба са Косова, наравно да није хтела предузме никакве мере да то спречи, нити је покушала да обавести о тим „сазнањима“ друге НАТО чланице.

——————————————————————————————————————————

Негропонте

Џон Негропонте- "стручњак за уништавање независних нација"...

У исто време, један од архитеката насилних промена режима, дестабилизације независних нација и терорисања становништва, познати Амерички амбасадор у УН Џон Негропонте, послат је у Ирак да примени ‘’Косовски модел’’.

Амбасадор Негропонте је у Ирак поред Косовског донео и своје богато искуство из Салвадора, где је годинама био задужен за дестабилизацију АнтиАмеричких режима у том делу света- са фокусом на политичка убиства, насилну промену режима, терорисање цивилног становништва и ‘’неконвенционалну’’ антигерилску тактику. Амбасадор Негропонте се сматра ‘’најзаслужнијим’’ за формирање АнтиСандиниста, или ‘’Контраша’’, ‘’одреда смрти’’ који су били стационирани у Салвадору и одатле вршили упаде у Никарагву. ‘’Контрашима’’ се приписује смрт десетина хиљада недужних цивила у Никарагви и Салвадору.

Мало је познато да је у то исто време његов колега по ‘’оружју’’ у Јужној Америци био Амбасадор Вилијам Волкер – режисер ‘’масакра’’ у Рачку (који је искоришћен као формалан повод за тромесечно бомбардовање Србије од стране НАТО снага).

Амбасадор Негропонте је у Ирак довео свог колегу из Салвадора пуковника Стила, који је у Салвадору био командант Америчких ‘’специјалних’’ јединица.

Пуковник Стил је лично надгледао и тренирао Ирачку Специјалну полицију, са аспектом на етничке поделе, подстицања борбе међу фракцијама и клановима, као и политичка убиства. Та стратегија је имала делимичан успех у растерећењу Америчких окупационих трупа, али је гурнула Ирак још дубље у крвави грађански рат.

2005., Амбасадор Негропонте постаје Шеф Директората Националне Обавештајне агенције САД. У том својству и у сарадњи са САД Националним Обавештајним Саветом и CIA припрема план за дестабилизацију Пакистана који је цинично назвао ‘’Југословенска судбина’’.

Следеће године, Пакистански Сенатски Комитет за Одбрану износи доказе о умешаности Британске тајне службе у горњи пројекат. Докази потврђују Британско/Америчке планове за подршку Сепаратистичком покрету у Балокистану, региону између Пакистана, Ирана и Афганистана. Запањујућа је сличност у терминологији која се овде користи – са оном коришћеном на Косову.

По том Негропонтеовом пројекту створио би се Велики Балокистан, сличан пројекту Велике Албаније, а терористички покрет у Балокистану који се такође финансира шверцом дроге и другим криминалом, се назива БЛА, слично КЛА- енглеском преводу за УЧК.

Сврха тог пројекта је дестабилизација и колапс Ирана и Пакистана, последњих великих и независних нација у том региону (осим Индије, која се и даље сматра послушним ‘’Британским доминионом’’).

——————————————————————————————

СРБИЈА-ЗАДЊИ “БАСТИОН НЕЗАВИСНОСТИ“ НА БАЛКАНУ

Ричард Холбрук је често био "брокер" на терену за америчке "псе рата" из МПРИ фирме...

2007., нама добро познати ‘’РусоМрзац’’ и архитекта ‘Руског Вијетнама’’ у Афганистану Збигњев Бжезински, на састанку “CFR” (Counsel for Foreign Relations)- Савета за Међународне Односе (још једне Америчке пара-владине агенције за субверзивне активности према независним земљама) износи даљу стратегију против Србије, коју назива ‘’Задњим Бастионом Независности на Балкану’’, коју као такву треба ‘’држати парализовану и под опсадом’’. Бжезински се такође залагао за ‘’стално Немачко војно присуство у Хрватској’’, као и стално ‘’Америчко војно присуство на Косову, а касније и у ужој Србији’’. Све то у циљу потпуне заштите НАТО интереса на Балкану.

Тој конференцији је присуствовао, тада већ промовисан Боливијски Амбасадор Филип Голдберг (за кога сам већ навео у горњем тексту да је протеран из Боливије због организације атентата на председника Венецуеле).

2008., Поред NED-а (National Endowment for Democracy) и ОТИ-ја, на Косову се за ‘’стално’’ усељује MPRI (Military Professional Resources Inc.) – главни војни „саб-контрактор“ америчког Пентагона, и доводи преко 1000 окорелих плаћеника (легионара). Британска влада пребацује из Ирака нешто мање од хиљаду Велшких Гардиста, искусних у ломљењу отпора ‘’непријатељских етничких група’’ .

Истовремено УНМИК се замењује послушним НАТО снагама (ЕУЛЕКС), за које већ знамо да у пракси одбацују већину принципа из Повеље УН-а, и Женевску Конвенције, као и друте међународно признате конвенције. Вероватно је сувишно споменути да се прихватањем ЕУЛЕКС-а у пракси елиминисала УН резолуција 1244, која је гарантовала суверенитет државе Србије над Косовом.

Тешко је поверовати да присуство горе наведених ‘’прљавих агенција’’ и ‘’егзотичне’’ колекције ратних злочинаца и плаћеника, уз регуларне окупаторске НАТО снаге, треба да има било коју другу улогу осим даљег етничког чишћења остатка Српског становништва са Косова, даљну дестабилизацију и пљачку Српских територија, као и свој ултимативни гол:

Пројекат Велике Албаније – (јавно потврђен од стране USAID- Америчка „хуманитарна“ организација, која наводно прати илегалне активности Америчке владе, у пракси специјализована за промене режима у дезигнираним земљама)

———————————————————————————

ЗАКЉУЧАК

NO COMMENT...

Србија је у 21. век ушла територијално осакаћена, патриотски кастрирана кроз деценије пажљиво планираног културног и духовног геноцида, деморалисана и обезбожена. Таква Србија је отворено ловиште за горње предаторе, који под претензијом ‘’демократизације’’ и ‘’европеизације’’ Србије завршавају стари Бизмарков пројект ‘’брисања Србије са политичке карте Европе’’.

Може се слободно рећи да је тај пројекат такође инспирисан вековним Ватиканским анимозитетом према ‘’Православном Балкану’’, и историјском Немачком неоколонијалном и предаторском политиком према Србији. Али, практични разлози највише леже у горе објављеним документима (и многим друтим документима који још увек нису угледали светлост дана) и сабсеквентном пројекту Новог Светског (Глобалистичког) Поретка под диригентском палицом САД и њених НАТО сателита.

6 replies »

  1. НА ЖАЛОСТ СВЕ ОВЕ ЧИЊЕНИЦЕ СУ УСПЕШНО СКРИВАНЕ ОД СРПСКЕ ЈАВНОСТИ И КАД БИ СЕ НЕКО УСУДИО ДА ИХ ОБЈАВИ, ПОЗИВАЈУЋИ НА УЗБУНУ, БРЗО СУ ГА УЋУТКАВАЛИ И ПРОЗИВАЛИ ЗБОГ ПАРАНОЈЕ И ИЗМИШЉАЊА ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ!! АЛИ, ШТА РАДЕ СРПСКИ АКАДЕМИЦИ И СРПСКА АКДЕМИЈА НАУКА?!!, ШТА РАДЕ СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА И ВИСОКИ СРПСКИ ОФИЦИРИ?!!! ШТА РАДЕ НАШИ ИНЕТЕЛЕКТУАЛЦИ , СТРУЧНА ЈАВНОСТ???!!! НА КРАЈУ ШТА РАДИ ДРЖАВНА БЕЗБЕДНОСТ!!!!??ИЛИ И ТАМО СЕДЕ СВЕ САМ ГО ИЗДАЈНИК И ЈАД И БЕДА ЉУДСКОГ РОДА!!??!. ИМАМО ЛИ МИ КАО НАРОД УОПШТЕ КАДРУ И НАЦИОНАЛНО ОСВЕШЋЕНУ ЕЛИТУ ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕ И СПРЕЧИ ОВАКВЕ ПЛАНОВЕ, МАКАР ТАКО ШТО ЋЕ СЕ ИЗДАЈНИЦИ И ПЕТОКОЛОНАШИ ЕЛИМИНИСАТИ СА БИЛО КАКВИХ УТИЦАЈНИХ МЕСТА У ДРУШТВУ И ДРЖАВИ!!??? И ТО ЕЛИМИНИСАТИ НЕМИЛОСРДНО И СВИМ СРЕДСТВИМА!!! БАШ КАКО ТО РАДЕ И ЊИХОВЕ ЗАПАДНЕ СЛУЖБЕ ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ!!! НАПАДАЈУ НАС СВИМ ПОДЛИМ И НЕДОЗВОЉЕНИМ СРЕДСТВИМА И МИ СЕ ТАКОЂЕ МОРАМО БРАНИТИ СВИМ СРЕДСТВИМА!!!! НЕМА ОПРОШТАЈА ЗА ИЗДАЈУ И ПОКУШАЈ УНИШТЕЊА СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА!!!

    Свиђа ми се

  2. ОВДЕ НЕДОСТАЈЕ ЈОШ ЕЛЕМЕНАТА ЗАВЕРЕ ПРОТИВ СРБА:
    _-оДЛУКА МАСОНЕРИЈЕ ИЗ 1968ГОДИНЕОРАЗБИЈАЊУЈУГОСЛАВИЈЕ
    -уБАЦИВАЊЕ 19 ТЕРОРИСТА КОД БУГОЈНА 1972. ГОДИНЕ
    – ПОЧЕТАК РАЗРАДЕ И ИЗОЂЕЊа ВЕЖБЕ :ТРИ ПТИЦЕ, Британске
    војне академије о одбрани ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ коју је преузео НАТО
    и релизовао у пракси 1999. године
    – ОДЛУКА АМЕРИЧКОГ КОНГРЕСА 1991;1992. ОД 6.2.1992.Г. О КОРАЦИМА
    РАСТУРАЊА ЈУГОСЛАВИЈЕ, ОД СЛОВЕНИЈЕ ДО КОСОВА А 2ОО6.Г И
    ОДВАЈАЊА ЦРНЕ ГОРЕ.
    – ИНЕТРВЈУ ЈОХАНА ГАЛТУНГА ПОЛИТИКА 16.02.2010, ДА ЈЕ СРБИЈА
    БОМБАРДОВАНА ЗБОГ ПОГРЕШНЕ ВЕРЕИ И ПОГРЕШНЕ АЗБУКЕ.
    НА САЈТУ~слике и закон постања~ је шире изнето по савкој тачци.

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.