Шестогодишњем Данилу потребна помоћ од 9900 евра да би отишао у Украјину на лечење!


Поштовани,

10.04.2012.

Зовем се Марија Стојановић, мајка сам шестогодишњег дечака који је имао тешку повреду главе у вртићу са фрактуром лобање и потресом мозга што је оставило своје последице. Јавила се пост трауматска епилепсија са дисфункцијом у развоју.

Данила је прегледао доктор Алеxеј Красноyењук са Института Харков у Украјини, који је недавно боравио у Врањској Бањи и установио да му се могу повратити 95% оштећених функција мозга. Зато је потребно да се подвргне терапији која би се спровела на поменутом Институту.

Институт нам је доставио предрачун који износи 9900 еура, без урачунатих путних трошкова. Лечење се састоји из три терапије, прва је заказана за 21.04.2012. године.

Ради се о великој суми новца, а супруг и ја се налазимо на евиденцији Националне службе за запошљавање. Зато сам решила да замолим све људе добре воље да ми помогну како би моје дете могло да буде подвргнуто правилном лечењу.

Доставићу Вам мој контакт телефон, Данилов број жиро рачуна, као и Данилову
фотографију.

Тел.066/888-3652
Жиро рачун број 160-1-73 са позивом на број 54-102-0003127/1
Банка „Интеса“ на име Стошиц Дејана Данило.

Унапред захвални родитељи,
Дејан Стошић
Марија Стојановић

1 replies »

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.