Двери Ниша: Борисе Тадићу пре другог круга хоћемо да знамо…


22:43  ФБ профил Двери Ниша:

Борисе Тадићу,
пре другог круга председничких избора, хоћемо да знамо:

1. Да ли сте и коме пријавили да вам је Станко Суботић Цане дао милион евра?(што Суботић наводи у својој изјави, Вести онлине 11.04.2012)

2. Како сте заједно са вашим сарадником за медије, Срђаном Шапером, стекли 19 станова, од којих је један у Хајд парку у Лондону и вреди 2,5 милиона фунти?

3. На који начин сте обезбедили да ви и градоначелник Београда, Драган Ђилас, контролишете 85% укупне трговине медијским простором у Србији и на основу тога стекли имовину вредну најмање 200 милиона евра?

4. Да ли сте постали власник рудника Зајаца преко контраверзног г. Богићевића, који је уједно параван за Душана Петровића, потпредседника ДС-а?

5. Да ли компанија Интер-коп Шабац добија да ради све важније грађевинске послове у Србији по значајно вишим ценама од тржишних због чињенице да је наведено предузеће у вашем и власништву Душана Петровића?

6. Да ли сте са Млађаном Динкићем лагали за 1.000 евра, да би вам помогао да победите на изборима и преварите грађане Србије?

7. Како објашњавате чињеницу да је у протекле 4 године висе од 260.000 људи остало без посла због ваше неспособности, као и то да сте 2008. године обећали 200.000 нових радних места?

8. Да ли се неизграђеним коридором 10 и по нивоу неизграђености путне инфраструктуре Србија може мерити само са Албанијом?

9. Да ли је влада оборила државни рекорд само у дисциплини укупног задуживања за 4 године у износу од 5,7 милијарди евра (47,9%БДП, укупно задужење земље од 14,5 милијарди евра)?

10. Да ли је ниво корупције у последње 4 године порастао са индекса перцепције 79 на 86 према подацима Траспаренс Интернешала?

Надамо се да ћете бар овог пута покушати да будете искрени,

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ КОЈИ НЕ ПРИЗНАЈУ 2. КРУГ ИЗБОРА!

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.