ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН: БОРАЦ ЗА ИСТИНУ НИКОЛА АЛЕКСИЋ САСЛУШАН У ПОЛИЦИЈИ….


Eko Pokret

Данас, 22. марта 2012.г. сам два сата саслушаван пред полицијом Новог Сада по пријави Индустрије меса Матијевић због ,,изазивања несигурности, нереда и панике,, зато што сам обелоданио њихову рекламу за виршле са ознаком логоа геноцидног Кодекса Алиментариуса. На основу квалификације кривичног дела који ми се ставља на терет, ова пријава је морала да се тренутно одбаци од стране Јавног тужилаштва коме је поднета. На основу изнете информације о двосатном саслушавању у полицији, сваком посетиоцу ФБ странице мора да буде јасно  да је режим Србије, који се претворио у сервис организованог криминала, кренуо у обрачун са свим гласноговорницима истине и особама које представљају последњу брану општем безакоњу и уништењу становништва Србије.

Никола Алексић

4 replies »

  1. Aцо не лупетај глупости!!Теби треба помоћ!!.Ако подржаваш овај масонски пројекат новог светског поретка за масовно уништење и стерилизацију становника планете Земље,конзилијарна помоћ ти треба……..

    Свиђа ми се

  2. Pružam punu podršku gospodinu Nikoli Aleksiću u njegovoj borbi da konačno otvori oči ovom narodu i da se čuje istina o genocidnom delovanju Monsanta na život i zdravlje ljudi.Kodeks alimentarijus,chemtrails,GMO,osiromašeni uranijum…..najveća zla današnjice.

    Свиђа ми се

  3. Gospodin Aleksić nije u pravu. Javni tužilac je pogrešio, jer svako može da priča svašta a da ne odgovara. Nije mi prilegao za srce g. Matijević, ali je sada ispravno postupio. Svako treba da odgovara za iznešenu reč. G Aleksić treba da potraži savet u nekoj zvaničnoj instituciji.

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.