27.03.2012. СРПСКА ЖАНДАРМЕРИЈА ПОСТАВИЛА ДЕЖУРСТВО ОД РУДНИЦЕ ДО ЈАРИЊА КАКО БИ СПРЕЧИЛА КОРИШЋЕЊЕ АЛТЕРНАТИВНИХ ПУТЕВА!!!


27.03.2012.
ФБР В. Јевтић:
Од контролног пункта Рудница до административног прелаза,постављени су припадници Српске жандармерије који дежурају у својим возилима и не дозвољавају кретање алтернативним правцима,тако да су возачи принуђени да користе главни пут.Свима је јасно да је Београд као и небројано пута до сада напустио Србе на Косову и Метохији и да приморава тај народ да призна суверенитет Приштине на овом делу окупиране територије

4 replies »

  1. Poredjenje Srpske zandramerije iz 2012. godine sa ljoticevcima iz 1941.godine

    Sadasnja zandaramerija je sastavljena od Srba koji na svojim uniformama nose Srpska nacionalne oznake, dobijaju platu za taj svoj posao, suruju sa kforom-okupatorom, dosli su s oruzjem u rukama, i to sve da blokiraju sopstveni Srpski narod da ne ide alternativnim putevima, dogovaraju se sa kforom oko potpune blokade alternativnih puteva.

    Ljoticevci su bili takodje Srbi koji su isto na svojim uniformama nosili Srpske nacionalne oznake, dobilavi su platu za taj svoj posao, surovali sa nemcima-okupatorima, dosli su bili u Kragujevac s oruzjem u rukama i na kraju je peti bataljon ljoticevaca zajedno sa nemcima streljao sopstveni narod(zenu, decu starce i odrasle mladje osobe).Jedino u tom streljanju ljoticevci prednjace ispred sadasnje zandarmerije, sto znaci da sadasnjoj zandarmeriji fali samo bukvalno da puca u Srbe na barikadama i da se u POTPUNOSTI IZJEDNACI s ljoticevcima, s tim petim bataljonom!!!

    I sada da se covek STVARNO zapita gde je mozak tim Srbima iz zandarmerije???!!!

    Свиђа ми се

    • Димитрије Љотић и Милан Недић су спашавали СРБски народ,оно што се спасти да, помагали Дражиним четницима и борили се против комунистички безбожнички банди,тако да је поређење поступака жандармерије(под командом издајничког режима у Београду) са дјеловањем Љотићевих добровољаца заиста безсмислено. Није паметно Драгане доносити закључке из комунистичких филмова и њихове пропаганде тог времена,савјетујем ти да се почнеш бавити озбиљнијом литературом. Поздрав.

      Свиђа ми се

      • ALO BRE MILE, pa pogledaj seriju od Bozidara Nikolica koja se zove „Jugoslavija u ratu od 1941-1945“ gde govore sve nasi(Srpski) do tada zivi i poznati istoricari i cuces za taj peti bataljon ljoticevaca pa ih sam uporedi sa sadasnjom zandarmerijom i sve ce ti biti jasno, bukvalo je razlika sto zandarmerija ne puca jos uvek u svoj narod.O kakvim bre ti komunistickim filmovima pricas covece boziji, meni kazes da se pozabavim ozbiljnom literaturom, a ti je pre mene ne poznajes.Istrazuj malo i videces da je tako, ne brani zandarmeriju, nego budi posten i kazi sta su radili 25.3.2012 na alternativnim putevima, i da su za svoj narod, oni nikada ne bi poslusali izdajnicki rezim u Bogradu i uradili to sto su uradili, nego bi stali na starnu svog naroda!!!

        Свиђа ми се

  2. Када би заиста у Београду било Срба ,правих патриота, опседали би Скупштину, Владу и све Институције у великим демонстрацијама, против ове издајничке власти!! То би трајало све док их не отерамо!! Па би онда ови њихови плаћени керови у жандармеријској униформи, који вероватно у већини и не говоре српски као матерњи језик, били повучени са Свете српске земље у Београд , да их бране од сопственог народа!!!

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.