АНТИЧКА СРБИЈА- ИСТИНА КОЈУ ЖЕЛЕ ДА САКРИЈУ…


АНТИЧКА СРБИЈА- ИСТИНА КОЈУ ЖЕЛЕ ДА САКРИЈУ…

3 replies »

  1. Vise puta sam citao o Antičkoj Srbiji i uve biva fascinantno, kao da prvi put čujem. Šta bi morali da uradimo da bi tu istoriju uveli u glave sledećih generacija. Znam, kao i svi vi, prvo je da promenimo ovu pogubnu vlast. Nadam se da to bude 06.05.2012. godine i molim se BOGU. Nisam siguran. Sećam se 1990.te. Tako mje isto Srbija ustala, pa je pokradena i prevedena žedna preko vode. Budimo oprezni ovoga puta. Zločinci ne prezaju ni od čega, čuvajmo se njihove demokratije i njihovih izbora, naročito postizborne tišine, kada će prirediti najveću moguću krađu glasova. Još jednom čuvajte se ne samo krađe, nego i drugih stvari. To su nemilosrdni likvidatori, naslednici po genetskoj osnovi. Setimo se Srbije 1944-45,46, kada su vršena masovna ubistva, bez suda. To su bile surove likvidacije, pre svega poštenih ljudi, koji nisu podržali komuniste 41-45. Ne dozvolimo njihovim potomcima da se ponovo usude da se bave krvavim likvidacijama nedužnih ljudi, samo zato da ne bi bili razvlašćeni. Ovoga puta je to pitanje, oko koga ne sme biti dileme i biće ili MI ili ONI. Zapamtite ovo što sam večeras napisao. Zvuči surovo i jeste surovo, ali ovo je poslednja borba za Srbiju!

    Свиђа ми се

    • – Политичке ликвидације ће сигурно бити потресне, јер слобода је увек била скупа највише зато што лопови и издајници знају шта су заслужили !
      – Тесно повезивање са Русијом Владимира Путина је обавезан предуслов за улазак у борбу за слободу !
      – Без заштите коју може да нам пружи КГБ и будући Руски председник Путин је скоро немогуће рачунати на успех !
      – Не смемо да дозволимо да улудо изгубимо младе родољубе интелектуалце
      – Велеиздаја је одавно прешла границу толеранције али морамо крајње трезвено ући у борбу за опстанак Српства – бити или не бити !
      – Надам се да ће Путиново устоличење бити прекретница за одлуку како и кад да се крене са освајањем слободе !
      – С вером у Бога и Српство – за живот Србије

      Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.