ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ 17 ЈАНУАРА!!!


Протест подршке Србима на Косову и Метохији

14. јануар 2012. ФБР група НАШИ

Српски народни покрет Наши позива вас да присуствујете скупу подршке Србима на барикадама на Косову и Метохији који ће бити одржан у уторак 17. јануара у 17 сати на београдском Тргу Републике. На скупу, који организује неколико родољубивих удружења, биће упућена подршка одржавању референдума у четири северне општине Косова и Метохије на ком грађани треба да се изјасне да ли прихватају нелегалне шиптарске институције.

Одлуку о одржавању референдума коју су донеле општине Лепосавић, Звечан, Зубин Поток и Косовска Митровица режим Бориса Тадића је осудио. Влада Србије, на захтев ЕУ, врши притисак на представнике ове четири општине да откажу референдум и уклоне барикаде које спречавају постављање Тачијеве царине на административну линију са централном Србијом.

Током скупа, на Тргу Републике ће бити постављена гласачка кутија и листићи на којима ће и грађани престонице и пролазници могу да одговоре на исто референдумско питање. Молимо вас да ширите обавештење о протесту и позивате пријатеље на скуп и тиме помогнете његову организацију.

affiliate_link Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.