ВЕРА

ПИСМО АДРЕСИРАНО “ЉУДСКИМ ОВЦАМА” ОД СТРАНЕ ЈЕДНОГ ОД ТВОРАЦА “ГЛОБАЛНОГ НОВОГ СВЈЕТСКОГ ПОРЕТКА”


ПИСМО АДРЕСИРАНО “ЉУДСКИМ ОВЦАМА” ОД СТРАНЕ ЈЕДНОГ ОД ТВОРАЦА “ГЛОБАЛНОГ НОВОГ СВЈЕТСКОГ ПОРЕТКА” 

11.01.2012. за ФБР приредила Б. Диковић

„Драго грађанство,

Вјерујем да је сада дошло вријеме да вам откријем неке од заврзлама којима сте били изложени током последњих неколико десетина година. Било би добро за вас да разумијете неке од тих ствари, тако да знате како да се понашате у Новом Свјетском Поретку који се сада формира на овој планети. Ми желимо да будете у стању да се потпуно укључите и интегришете у наше ново друштво. На крају крајева, у вашем најбољем интересу је да то учините.

Прије свега, било би добро да разумијете неке од наших намјера, тако да може лакше сарађивати с нама. Ја вам не могу описати с каквим ћете се мукама суочити уколико се покушате да нам се супроставите. Ми имамо начине како да изађемо на крај са бунтовницима. Ја вам говорим ово сада, зато што је сада прекасно да се ствари преокрену. Они дани, када нас је неко могао зауставити, одавно су прошли. Ми сада у потпуности контролишемо ову планету као и њен финансијски систем заједно са свим главним медијским изворима и једноставно не постоји начин да нас било која нација или сила побиједи.

Ми имамо своје очи на сваком нивоу владе сваке нације у свијету. Ми увијек знамо шта се планира јер су насе уши и очи увијек и свуда присутне.

Све државне тајне су нама потпуно познате. Кина је својевремено оптужила америчке медије да лажу у вези Косова. Ох, глупи људи, па наравно да лажемо. На тај начин ми држимо људе неуравнотеженим и непрестано изложеним контроверзним ситуацијама, што нам је од велике помоћи. Зар нисте гледали спектакле у виду шоу програма? Неки од вас вјерују да смо ми либерали а да су добри људи конзервативци. У стварности, обе ове групе служе нашим интересима. Ниједна партија не постоји без нашег одобрења а такође, није им дозвољено да се баве стварним проблемима. Ми стварамо контроверзне ситуације на свим нивоима, тако да нико не зна шта да ради. Тако, у цијелој тој конфузији, ми идемо напријед и радимо оно што смо зацртали, и без икаквих сметњи.

Узмимо нпр. У обзир предсједника САД. Иако он руши сваку брану којом се његова власт ограничава, нико га не може зауставити. Он иде само напријед и ради све оно што му ми налажемо да ради. Конгрес нема ту моћ да га заустави.

Он ради оно што му ми налажемо, јер он зна да уколико се не би тако понашао, ми би га моментално уклонили. Зар ово није једна бриљантна стратегија с наше стране? Ви нас не можете тужити суду јер нас не можете видјети а и судови су под нашом контролом. Ми контролишемо и управљамо свиме а ви истовремено не знате кога да нападнете. Морам да кажем да је ова невидљива рука величанствено замишљена и она је без премца у цијелој нашој историји. Ми управљамо свијетом а свијет не може чак ни да зна да њиме неко управља а камоли то – ко њиме управља.

Па зар то стварно није једна дивна ствар!? У нашим медијима ми вам презентирамо управо оно сто хоћемо да ви урадите. Онда, за тили часак, наше мале слуге нас послушају. Ми можемо да пошаљемо америчке или европске трупе гдје год пожелимо, кад год пожелимо и да учине оно што ми пожелимо а ви ћете бити обавезани да нас слиједите. Колико вам доказа још треба? Ми вас можемо навести да сами пожелите да оставите своје домове и породице и одете у рат, све по нашем наређењу. Једино што требамо, то је да вам презентирамо пар којекаквих глупости из предсједникове канцеларије на вечерњим ТВ вијестима и тако вас можемо запалити чиме год хоћемо. Ви не можете радити ништа друго до оно што вам ми налажемо.

ВАШ УЗАЛУДНИ ОТПОР

Ако ико од вас покуша да нам се супростави, ми имамо начина да вас исмијемо и направимо лудим. (…) Шта ви можете с вашим оружјем? Јесте ли видјели шта смо направили у мјесту Waco? Да ли је оно складиште оружја помогло Давидијанацима? Ми смо вас веома издашно опорезовали а онда искористили те ваше паре и направили толико напредно оружје којем се супроставити не можете. Ваше властите паре смо искористили да направимо ланце с којима смо вас свезали, с обзиром да ми контролишемо и сав новац!

Неки од вас мисле како могу побјећи уколико купе мало земље ван града и засаде тамо поврће у башти. Дозволите да вас посјетим да ћете ипак морати да плаћате земљарину. Па добро, ви то можете назвати порезом на земљиште али тај новац опет иде нама. Видите, вама новац треба без обзира шта да радите. Уколико пропустите да платите вашу пореску рату, ми ћемо вам узети земљу и продати је некоме ко је послушнији. Да ли стварно мислите да ми то не можемо да учинимо?

Сад само замислите кад потпуно пређемо на електронски систем плаћања и кад вас ко стоку импланитрамо микрочиповима (који су већ одавно популарно названи“жигом звијери”) , онда нећете моћи обавити ни једну новчану трансакцију а да вас претходно не скенирамо. Сви ваши подаци биће похрањени у тим чиповима а ми ћемо у сваком моменту знати све о вама, гдје сте, шта радите, шта мислите…итд.

А од ваших пара, од пореза, ми ћемо платити за индоктринацију ваше дјеце у јавним школама које смо ми основали. Ми желимо од њих да одрасту у складу с нашим начином размишљања. Ваша дјеца ће учити оно што им ми одредимо да уче, а ви ћете платити за њихово образовање.

Та новчана средства ми такође користимо и за неке друге пројекте који су нам на памети а наши подузетници су богато плаћени за своје услуге. Ви можете сумњати у то да смо ми власници и ваше дјеце, или да имамо такву контролу над њима али ћете на крају схватити да је то ипак тако. Ми увијек можемо да вас оптужимо да злостављате своју дјецу а онда можемо и да их законски одузмемо од вас.

Уколико се ваша дјеца не појаве у школи на индоктринацији, ми ћемо вас оптужити за њихово запостављање, па ћете их морати уступити нама. Ваша дјеца нису ваша. Она су наша. Ми ћемо их вакцинисати а ви их морате довести у болницу кад ми то кажемо. Ви то знате и ми то знамо.

Уз помоћ наше електронске трговине ми можемо да видимо гдје се налазите, шта купујете, каве су вам потребе и колико пара морате да имате да би сте их задовољили. Шта мислите одакле нам долазе подаци за нашу мјесечну финансијску статистику? Преко интернета и других извора ми можемо сазнати какав је начин вашег размишљања и све оно у шта вјерујете и о чему причате. Ваша вјеровања су ионако бесмислена. Међутим, уколико мислите да имате своје присталице или уколико ми мислимо да ви можете бити опасни по наш план, ми имамо начина да изађемо на крај с вама.

Ми имамо цијелу једну Пандорину кутију средстава која нам стоје на располагању. Ми вас можемо повлачити по суду и држати у притвору онолико дуго колико ми то хоћемо. Можемо вам тако исцједити сав новац који имате. Ми имамо један неисцрпан новчани фонд из којег плаћамо наше адвокате. Ти адвокати су плаћени од вашег новца, којим ви плаћате порез.

Ви нисте толико богати. Ми знамо како да подијелимо, завадимо и владамо. Колико смо само свјетских државника срушили оваквим методама? Да ли ви мислите да нам тако јадни и никакви можете представљати неку препреку?

ВАШЕ УЗАЛУДНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

Уколико узмемо у обзир ваше религије и „моралну већину“, одмах да кажемо да та “морална већина” није ни морална, нити је то већина. Ми смо већ користили којекакве покрете како би исмијали хришћанску вјеру. Оне луде који управљају том организацијом увијек завршавају са разбијеним јајима о њиховим главама. Уз помоћ медија ми можемо преко ноћи претворити вашу Националну стрељачку дружину у једну нову радикалну терористичку организацију.

Па зар већ нисмо окренули наглавачке амерички конзервативни покрет? Ако то иде нама у прилог, ми можемо искористити конзервативце против либерала. То нема никакве разлике за нас, осим што нам помаже да вас наведемо да вјерујете како постоје двије стране које се натјечу за превласт. То помаже да се ствари чине фер и демократске, јер свако има право на свој глас; а у стварности, постоји само једна страна са свим врстама маски на свом лицу, али ви у разлоге за тако нешто не можете да проникнете.

Видите ли, ми можемо да радимо шта год хоћемо а ве не можете ништа да учините у вези тога. Зар није разумно то да нас слушате и да нам служите? У супротном, бићете поједени од стране истих оних који би требали да вас ослободе.

Ви не можете бити слободни. Помислите како бисте могли. Ми вас снабдијевамо горивом. Можемо заврнути ту славину кад год хоћемо и рећи да је то због несташице горива. Ако вам се поквари ауто, без нас не можете доћи до дијелова. Ми обезбјеђујемо сав новац којег ви користите. Кад год нам се прохтије ми можемо зауставити новчане токове или проузроковати потпуни распад финансијског тржишта. Ми можемо наредити предсједнику да прогласи сав новац безвриједним и да уведемо нову валуту. Тако ће се сав ваш новац којег сте сакрили у сламарицу моментално претворити у дим.

Треба ли вам храна? Ми можемо проузроковати штрајк транспортних компанија што ће прекинути доставу хране до ваше локалне продавнице. Ми вас можемо исцрпити глађу кад год хоћемо. Ви имате храну само зато што смо вам је ми обезбједили с нашег стола.

За вријеме тзв. ‘велике депресије’ ми смо и храну држали под контролом. Нагомилали смо брда хране иза ограде и пустили је да се поквари. Оне који су били гладни тако смо навели да раде у нашим радним логорима, чак иако је било довољно хране да за свакога. Да ли стварно мислите да нам можете наудити? Рећи ћете да можете нагомилати златног новца прије финансијског распада. Ми можемо једноставно доњети закон по коме се забрањује посједовање злата, као сто смо то већ једном у прошлости учинили. Ако нађемо злато у вашем посједству, ми ћемо вам га једноставно заплијенити а вас ставити у затвор због кршења закона.

За вријеме свог боравка у затвору, мораћете радити у нашој затворској индустрији. Ми смо већ преко медија формирали једну лијепу слику о радним логорима у нашим затворима, тако да се нико још увијек не буни. Ми кажемо људима да убице треба да плате за своје затворске трошкове.

Нико не узима у обзир да ми можемо ако хоћемо затворити тамо нпр. – све узгајиваче парадјза. Донјећемо закон по којем забрањујемо приватне вртове а онда ћемо смислити пар научних образложења зашто се сво поврће мора куповати из наших продавница. Уколико неко види вас како сте засадили парадајз, он ће вас пријавити нама и ви ћете тако завршити на нашим пољима, радећи за нас. Ох, глупи националисти, за вас нема бијега јер прије него што сте се родили ми смо већ испланирали како да вас заробимо. Ваши учитељи и ваши свештеници обликовали су начин вашег размишљања за наш рачун током многих генерација. Ви немате начина како да се извучете из нашег загрљаја осим у случају да почините самоубиство. Нама тиме не можете нашкодити, то ће нам само помоћи да изађемо на крај са прекомијерним становништвом. Ви нам се не можете супроставити, пронаћи нас, па чак ни замислити оно што смо вам припремили.
Ја само бацам ових пар мрвица пред вас како би схватили ако имате имало разума, да је најбоље да нас слушате и покоравате се нашим наређењима.

ВАШ КОНТРОЛИСАНИ УМ

Ми управљамо Холивудом. Филмови као сто су Терминатор и Армагедон, заједно са већином свих осталих, стварани су са једноставним циљем да вас наведу на начин размишљања који нама одговара. Ми смо вас навели да се одушевљавате насиљем тако да кад вас пошаљемо да убијате неке лоше момке које ћемо ми да поставимо пред вас, ви ћете то чинити а да не трепнете оком.

Ми смо вас засули компјутерским играма како би подучили ваш ум умјетности ратовања. Ми смо вас навели да гледате на нашу војску и полицију као на снаге добра, како би вас навели да чините ствари које су биле незамисливе само прије неколико десетина година. Наши умјетнички програми су специјално дизајнирани да вас припреме да се повинујете, па чак и помогнете успостављању Новог свјетског поретка.

Стар Трек, и остала филмска умјетничка дјела, научила су вас како се слушају и извршавају заповијести од стране нових интернационалних владара. Ох, глупи људи, ви сте мислили да вас неко забавља, док сте истовремено били индоктринирани. Или боље речено, док вам је био“испиран мозак” а ваш ум програмиран. Узгред речено, да ли сте видјели најновији филм Star Wars?

Какво ремек – дјело менталне манипулације! Људска бића се конфронтирају са неописивим звијерима свих врста и облика, и то на енглеском језику. Баш ме интересује гдје су ове свемирске звијери научиле енглески? Ох, колика је количина глупости код једног просјећног грађанина. Он никако да схвати да смо га довели у земљу чуда. (…)

Наравно, да би вас мало опустили, наложили смо нашим изабраним званичницима да остављају дојам као да се боре против зла и насиља. То наравно неће ријештити проблем него ће само наводити људе да мисле како се свесрдно ради на рјешавању тог проблема. Секс и насиље су ствари које нам највише помажу приликом успостављања наше контроле. Људи жуде за тим и ми то стављамо пред њих. На тај начин ми их држимо толико окупираним тим стварима да они немају ни интегритета нити менталне снаге да посвете пажњу стварно важним стварима, које су сада потпуно препуштене у наше руке. Амерички предсједници су нам увијек били од велике помоћи. Ми знамо каквог су карактера били ти људи, прије него што их ставимо на власт. Тако, кад откријемо неке пикантерије из њиховог приватног живота, све то онда постаје идеал за нашу омладину. Тако да и то иде у нашу корист.

Смијешно изгледају они који узалудно покушавају да збаце неког предсједника против наше воље. Предсједник не може бити смијењен све док нам користи а биће одстрањен онда када ми то хоћемо. Извињавам се уколико ово није у складу с вашим системом вјеровања, једино што вам могу рећи, – ваша вјеровања су већ одавно застарјела. Зар немате очи да видите како ваше слободе и права нама ништа не значе? Ви можете радити само оно што вам ми кажемо да радите. Ми уклањамо предсједнике кад то нама одговара а постављамо их према свом нахођењу.

Наравно, ми их само поставимо пред вас а ви гласате онако како ми желимо. На тај начин одржавамо код вас илузију да имате право гласања, да вас се нешто пита и да имате неког утицаја на то ко ће да вам буде предсједник. Ми користимо све нације онако како то нама одговора. Свима је познато да нам се оне морају покорити или ћемо их, у супротном, уништити. На срећу, имали смо пар бунтовника као што су били Саддам и Милосевиц који су нам помогли да покажемо свјетским лидерима шта их чека уколико нам се не покоре.

Слава и спас се једино налазе у слиједењу наших идеја и извршавању наших наређења. Уколико неко одбије да нам се повинује, резултати ће бити трагични. Ја бих желио да избјегнете трагичан крај али ако га и не избјегнете, то неће бити никаква штета за нас. Вас случај ће бити користан код рјешавања проблема прекомјерне насељености на овој планети.

ВАШ УЗАЛУДНИ ОТПОР НАШОЈ ДОМИНАЦИЈИ

Уколико неки од вас мисле да нам могу нашкодити тако што ће ту или тамо да поставе неку бомбу, грдно се варају. Нама тако нешто не може нашкодити, чак насупрот.

Ми ћемо то одмах искористити да уведемо додатне мјере за контролу људи, односно, ограничавање ваших слобода. Ми волимо кад се ви буните и дигнете нешто у ваздух. Уосталом, ако то не учините ви, онда ми то сами урадимо. Па, није ваљда да и ви мислите да је тамо неки Осама бин Ладен организовао из неке авганистанске пећине онај напад на Свјетски Трговински Центар и Пентагон?! Хмм, несташна медија. Зар нисте примјетили којом су брзином након тога донесени сви они закони којима смо свели ваше слободе на минимум? Наравно, ти закони су били припремљени још много раније. Видите ли сада да нам не можете ништа? Што се више отимате, ми ћемо морати више да вас притиснемо.

Наше царство је царство новца. Ухх пардон, морамо признати да се ту у ствари ради о једном царству – без – новца. Можда се на први поглед не види никакав хумор у овој тврдњи, међутим, оно што смо вам ми дали то је само комад папира или неки бројеви на компјутерском екрану које смо назвали новцем. Он у ствари нема никаву подлогу и не значи ништа друго осим оно што ми за њега кажемо да значи. Ми га правимо из ничега, ми га штампамо, посуђујемо га уз интерес, ми му дајемо вриједност или му одузимамо вриједност. Све ствари које су у вези с новцем, налазе се у нашим рукама. Размислите о томе. Шта је то што ви можете подузети против нас, без пара? Ако се будете бунили, ми ћемо вам заледити банковни рачун или скинути “паре” с њега. Конфисковаћемо сву готовину коју имате код себе. Ми смо направили толико много закона на вашој равни постојања, да ви сада једноставно не можете живјети без новца.

Чак не смијете ни да кампујете на државном земљишту дуже од 2 седмице, а за двије седмице се не може узгојити поврће. Још мало па ћете морати имати дозволу, коју ћете морати платити, да би ушли у било који национални парк. Донјели смо законе по којима не можете да живите ни у ауто – приколици на једном мјесту дуже од једног одређеног периода, након чега морате да се измјестите. Па нисте ваљда помислили да ћемо дозволити човјеку да живи негдје бесплатно?!

НАШЕ МИСТЕРИЈЕ

Наш недавни рат у Србији имао је много циљева мада нисмо о томе отворено говорили. Дозволили смо ТВ репортерима да причају којекакве глупости али не и да се дотичу суштинских разлога у вези с тим. Прије свега, на Косову постоји цијела једна ризница природних богатстава. Косово има огромне залихе урана испод земље, а уран је оно што нама увијек треба. Такође се трудимо да такве минерале учинимо недоступним својим потенцијалним непријатељима.

Милошевић нам није хтјео изаћи у сусрет тј. да нам препусти кориштење тих руда, тако да смо морали да му загорчамо живот. Наша побједа није ни у једном моменту долазила у питање.

Ми смо свели ту поносну нацију на онај ниво понизности каквог очекујемо и од свих других. Након тог рата, с обзиром да се Мр. Милошевић није довољно погнуо пред нама, ми смо морали да га затворимо под оптужбом да је вршио ратне злочине. Ми смо ти који су смислили тај појам. Зар нисмо бриљантни!? Како може постојати једна таква ствар као што је ‘ратни злочин’? По самој природи ратних сукоба, владари се увијек налазе изван њих. Стварно је интересантно гледати како нације воде међусобне ратове придржавајући се правила које смо ми измислили. Једини ратни злочин који стварно постоји, то је злочин супростављања нама. Свако ко је против нас, крши наше законе. Као што сте видјели, кад је неко за нас, онда нама не смета шта год тај ради. Па, зар Нелсон Мендела није био један обични терориста – бомбаш, који је својевремено убио много својих непријатеља? Ми смо од њега направили хероја.

Ми не обраћамо пажњу на законе када дође до рата. Ми радимо оно што желимо, кад желимо и гдје желимо. Ми можемо изгладњети неку нацију, завити њене грађане у црно и наносити им такве ужасне патње, за што би сваког нашег непријатеља могли довести на суд. Погледајте овај примјер:

Ми бомбардујемо Србију до изнемоглости, бомбардујемо Косоваре све док не напусте своје куће, потрујемо им све ријеке и потоке, прекинемо им снабдијевање струјом и направимо једно катастрофално стање у тој држави а онда мајсторски направимо тако, да то све изгледа као кривица Мр. Милошевића, те га због тога још пошаљемо и на суд. На исти начин смо запалили ону настамбу Давидијанаца у мјесту Waco, а онда кривицу за све то свалили на Мр. Кореса. Онда, како смо само оцрнили Садама и смислили ону причу о оружју масовне деструкције!? С таквима се ми лако обрачунавамо. Стварно је смијешно кад човјек о свему овоме размишља. Ја нисам по природи неко ко има смисла за хумор, али понекад самог себе ухватим како се смијем кад видим с којом лакоћом прихватате све ове глупости и апсурде које вам ми сервирамо.

Да ли вам је сада јасно зашто се свјетски лидери тресу кад се налазе у нашем присуству? Ми само очекујемо од вас да останете привржени нашем систему и да се не буните. Кад купујете кућу, не само што нам платите порез за то, него нам исплатите кроз интерес на кредит још много више. Тако ви на крају, узимајући интерес у обзир, платите за вашу кућу два до три пута више него што она стварно вриједи. Сав тај новац завршава у нашим рукама.

Ми желимо да се ви сматрате слободним те да вам тако не пада на памет да тражите истинску слободу. Све је то разлог зашто сми направили све овако како смо направили. Ви сте наша својина. Ми вам нећемо допустити чак ни да нешто купите или продате, све док се не подвргнете нашем ауторитету. Уколико нас тужите суду, изгубићете. Уколико будете користили насиље, завршићете у неком од наших радних логора, радећи у нашој затворској индустрији. Вама треба наш новац, вама треба наша забава, наше гориво, и друге погодности како би могли да функционишете, јер кад њих немате, ви се осјећате угроженим. Тако смо вас довели до тачке када вам не преостаје ништа друго него да се потчините нашој вољи.“

извор: ФБ Фердинанд Страшни, ФБ страница  Анонимни
ФБ Мала Трибуте http://www.ninicninic.com/tekstovi/ponovljena-istorija-todor-vulic

30 replies »

  1. Одабвно нисам прочитао глупљи текст,једног занесењака који је вероватно био у клозету,и како би наш народ рекао, срао срао и то ће и појести. Глупака има колко год хоћете и немојте их тражити они ће се сами јавити, тако је моја баба Новка говорила. Кад оно стварно неки јадничак распалио како ће Они нас да науче памети па како ће Они нама да отму паре и злато, а нама ни паре ни злато ништа не значе. Па ће да нам отму куће па како ће да праве разне сплетке па како ће они да владају па како ће они да направе логоре у којима ћемо ми радити а Они ће да уживају. Па логор је већ направљен од онога дана како се зло зацарило на Земљи.Нама Србима је то одавно јасно, и ми смо осуђени још пре но што смо се родили. Сваки чобанин у Србији то зна,али србин иде даље и даље све док не досегне до правога циља који само посвећени људи виде,а глупаци седе у клозетима и прете народима света како ће Они некога преиспитати и подчинити њиховој вољи.Да би мало замео траг, анонимни је написао,ПИСМО ЉУДИМА ОВЦАМА,а требао је да каже као стоји у наслову,ЉУДИМА ГОЈАМА. Велика је то заблуда на коју само сератори наседају, и умишљају како ће Они тако па онако, а сав нормалан свет зна да док смо на Земљи да тако мора бити,и биће још и горе него што овај Глупак написа. Мој Јадо видећеш ти кад легнеш па се покријеш по глави ћебетом,видећеш да ћеш сам себи одгристи језик којим млатараш без везе, а да при том не знаш основну ствар коју свака баба у Србији зна. Кад Земља почне да се тресе и вјетар да дува,само од хуке вјетра има да се заледи у теби говно јер друго у теби ниста и нема. Јадо мој немој да се заносиш оваквим стварима јер ти се већ налазиш у Црној Рупи одакле изласка нема јер гравитација Црне рупе има већу брзину него што је брзина свтлости. Да си ти неки ауторитет ти неби био од земље већ би био од чистог кристала који траје у вјек вјека.Никада више немој да пишеш овакве ствари јер то људима није могуће.Да ти имаш неку моћ она би била саткана одве реченице а не читаве новине за једну малу земљу Србију и једнога Милошевића који је само извршавао оно што му на памет падало. Најбогатији народ на свету су Срби јер они знају Тајну коју још само зна по неки народ на свету,остали до богатства долазе на тај Ваш начин. Али то није богатство! Богатство је у тајни која ће се и вама десити смо ви тога никада нећете бити свесни,у чему и лежи ваша заблуда.!

    Свиђа ми се

  2. Бог је само један само га другачије називају и нешто измењено верују. Испред је Мики коментар са линком, погледао сам и да дам мало своје виђење, пошто и сам имам некаква искуства.
    Душа само на самрти излази из тела, у неким случајевима њени сензори – вид (мисаоно) излазе из тела, док се у много случајева „одгледа“ филм а да свест, односно душа има мишљење да је била ван тела.
    Тунели се отварају у прошлост, а на основу збира – „види“ се будућност, под условом да се настави истим путем.
    Молитва за друге – друге – ослобађа, али не и нас ако се не репрограмирамо, нас тек када отплатимо – лично или на колективном, или репрограмирање обавимо. За успешно репрограмирање на колективном потребно је три четвртине колектива.

    Свиђа ми се

  3. Samim tim što se hvatate za božanstvo kao za slamku pokazuje da ste već „pečeni“ po njihovom ukusu.
    Stići će njih božanska pravda… da… na zemlji ćemo trpeti sva sr***, sve što nam bacaju pod noge, ali jednog dana, JEDNOG DANA… doći će božanska pravda… i sve će ispraviti… I živeli su srećno do kraja svog života.

    Blaženi su ti što ne shvataju ili neće da shvate, njihovo je carstvo iluzije koje sagradiše unutar sebe…

    Свиђа ми се

  4. Lalupetaste se i vi i oni… Oni u pokusaju da nas osvoje a vi im pomazete takvim razmisljanjem… Kakav bog kakav stvoritelj? I d asu sve lagali u textu opet ostaje da je to NJIHOV NOVAC! Ako mi neko kaze da je danas najbitnije zdravlje, sreca, porodica imam samo da mu kazem da pokusa da zamisli sve to a da nema novca…!!! Danas i na obican pregled placas participaciju a kamoli lekove…

    EEEJJ ! ! !

    Свиђа ми се

  5. Ovaj tekst samo dokazuje da zakon ne postoji i da ne znaci apsolutno nista.Pa zar ne vidite da je to samo jedno od njihovih alata koji im omogucavaju da gaze po nama!?.I nemojte s tim glupostima: „u ovom tekstu nema istine“ i sl. Svi smo se uverili jos 99god. da je sve ovo tacno….

    Свиђа ми се

  6. Mozete da vladate svetom, da glumite Boga, al tesko vama na Sudnji Dan!!!!
    I jos nesto, sta vam znaci to da upravljate svetom kad ni vasi zivoti nisu vecni?! I vi cete umreti ko i sve ostale „ovce“ na zemlji. Ko ima vlast?! To nisu obicni ljudi. Vama upravlja sam Satana.On ne voli ljude, samo ih koristi za svoje potrebe.
    A ko je procitao Otkrovenje zna sta vas ceka……
    PS Samo se Boga bojim.

    Свиђа ми се

  7. bicete ovce ako povjerujete u ovo sve, mozda je polovina ovoga tacna jer je logicno da i ja smatram americke filmove glupima i ne lozim se u potpunosti na njih tako da nisu svi ljudi glupi, slazem se sa mikijem jer oni da to sve mogu oni bi vec to uradili na sta cekaju a i ako je ovo sve sto sam naucio farsa ja cu se lako toga odreci ja pratim svoje puteve za koje mislim da su ispravni i nike me ne moze ubjediti u suprotno ovom sto je ovo napisao cu poruciti niko ne zivi vjecno….s vjerom u Boga do pobjede

    Свиђа ми се

  8. Нико не може против Бога, СРБине остане веран Богу, моли се, пости, и Бог ће те спасити са све Србијом, а они као и сви остали душмани увек ПРОПАШЋЕ.

    Свиђа ми се

  9. Заглупљивање народа, али само оног који је себе довео до тог стадијума, то што смо ту негде близу или коловође, то нам је награда неверовања у Свеприсутност Бога.

    Свиђа ми се

    • Нај искреније, где видиш себе – у тами или при светлости? Да ти помогнем, што си даљи од извора, све си више у тами, али се вид прилагођава и човек „мисли“ до има знање??????

      Свиђа ми се

  10. A šta da je sve ovo istina .Šta bi uopšte mogli da poduzmemo protiv ovoga ?
    Odgovor je : ništa .Jer svi su u lancu .Ljudi samo mogu da se dalje lažu , da žele da neveruju jer je previše strašno .Evo “ okupirajte wall steet “ nešto pokušava pa gde su stigli ? Za sad do batina i zatvora .

    Свиђа ми се

  11. Da je sve ovo istina sto se kaze – ne bi bilo ovoga teksta … cija je svrha da psiholoski razoruza protivnika, ubedi ga u njegovu nemoc – a zasto? Zato sto je protivnik jos uvek to sto jeste – protivnik protiv koga se TEK treba boriti.

    Za mene je dakle ovaj tekst DOKAZ da situacija upravo NIJE onakva kakva se zeli iskazati tekstom… 😉

    Свиђа ми се

    • Све је истина, долази такво време, баш као у Светом Писму што се говори, али ко остане веран Христу, Тај ће се спасити.
      Могу све да нам узму, али душу не могу!!!

      Свиђа ми се

    • Мики је потпуно у праву. Живот је борба непрестана. Ко се не бори унапред је изгубио. Ко се бори има шансе и није му досадно.

      Свиђа ми се