АКТУЕЛНО

Забрањена протестна конференција Двери (видео)


Новосадско повереништво Двери обавештава јавност да је протестна конференција за медије која је требала да се одржи у недељу, 05.10.2014, у 11:30 код споменика Светозару Милетићу на Тргу Слободе, поводом најављене тзв. „шетње за Војводину“ забрањена од стране МУП-а.

04.10.2014. ДВЕРИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

zabranjena-protestna-konferencija-dveri-novi-sad

САОПШТЕЊЕ

Иако су наши представници у разговору с представницима МУП-а предочили да се ради о конференцији за медије с ограниченим бројем учесника и да ниједан скуп Покрета Двери никада није био праћен било каквим сукобима, насиљем и сл, у станици милиције у Радничкој улици уручено нам је Решење о забрани одржавања јавног скупа.

Као следећи најближи могући термин за одржавање ове конференције понуђено је од стране МУП-а време 17:30 што је неколико сати после најављене шетње, што није примењено чак ни у Београду после прошлонедељне «параде срама», кад је дозвољено да се литија спроведе у 16 часова.

dv

С обзиром да најављена шетња представља манифестацију сепаратизма и залагања за даље распарчавање наше Отаџбине и континуитет са титоистичким диктаторским и терористичким режимом закључујемо да су остаци комунистичког титоистичког тоталитарног режима у држави Србији заштићенији чак и од идеолога ЛГБТXXX… тоталитариста, и да «света крава» српске политике, у народу омражена АП Војводина и њена бирократија морају бити заштићена по сваку цену и од овог издајничког режима који предводи Александар Вучић.

Инфо служба Двери

1 replies »

  1. Заказали митинг на месту где су заказали аутономаши. Тако се ради када хоћеш да ти забране скуп. На крају Двери по обичају нису ни изашли, изашли су Заветници, а пар дана пре њих и Трећа Србија која је одржала протест против Пајтића испред саме скупштине Војводине. Без Мирослава Паровића Двери у Новом Саду не постоје.

    Свиђа ми се