АКТУЕЛНО

„У ЦЕНТАР“: Др ДЕЈАН МИРОВИЋ – О ставу Вучића, Ђиласа и Јеремића о Косову (видео)


Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је ванредни професор Правног факултета, Приштинског универзитета, измештеног у Северној Косовској Митровици др Дејан Мировић. Тема емисије је била повезаност режима Мила Ђукановића у Црној Гори са режимом Александра Вучића у Србији.

У емисији се још говорило и о забрани уласка др Дејану Мировићу у црногорску државу иако му је Црна Гора отаџбина, антируским центрима у Сарајеву и Подгорици, Бебином списку русофила, контроли српских медија од стране званичне Подгорице, судском процесу „Државни удар“ и Бранки Милић која се налази у Амбасади Србије у Подгорици (00:01:00), о антирежимским протестима у Црној Гори и афери Кнежевић, западним уценама према Мили Ђукановићу, како су Вучић и режимски медији у Србији помогли да се Ђукановић одржао на власти, Српској православној Цркви и Србима у Црној Гори (00:12:30); као и о односу другосрбијанске елите према режиму Мила Ђукановића, ставу српског режима према Србима у ЦГ, Монтенегринима који мртзе Србију, а живе у Београду и зашто је у Пекингу Вучић изрекламирао НИН (00:21:00).

Такође, у емисији се причало и како изјаве Александра Вучића утичу на популарност Савеза за Србију, режимском штрајку глађу у Скупштини Србији, какав је био Вучић док је био у радикалима, српском политичком менталитету и полтронима у СНС, како Запад мења режима у Србији и непостојању солидарности када је нападнут неки опозициони патриотски политичар (00:30:00); о штетности Бриселског споразума, односу српског режима према окупаторским властима у Приштини, Српској листи на Космету, ставу СПЦ према КиМ и о оогромним новцима који се са Запада опет слива у прозападне НВ организације у Србији (00:40:00); као и о немању српске државне културне политике, како режим уз помоћ новца поткупљује српску политичку елиту, апелу за Косово. српској националној елити и зашто нема јаке патриотске странке у Србији (00.52:00).

На крају др Дејан МНировић је и изнео став и о распаду СРС и да ли се сада распадају Двери, сукобима СНС и СРС у Скупштини Србије, гласачком телу Двери и ДСС и због чега патриотске опозиционе странке слабо раде по Србији на терену (01:00:00); као и о популарности Бошка Обрадовића и ставу Ђиласа и Јеремића према Косову (01:11:00), односно о зашто лидери Савеза за Србију нису до сада отишли у Русију, зашто Сергеј Трифуновић привлачи и гласаче радикале и оновом руском амбасадору у Србији, Боцан Харченко (01:16:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Извор: Centar – Zvanični kanal/ СРБИН.инфо

———

15.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. МИРОВИЋУ ЈЕДИНА СРБСКА ПРАВА ОПОЗИЦИЈА ЈЕ СНП НАШИ И СРБСКИ ОБРАЗ ТОТИ ДОБРО ЗНАШ КАКАВ ЂИЛАС ДВЕРИ СНС СРС СПО ДС ЕВО ЗАШТО ЈЕДИНО СУ ПОЛИТИЧКИ ЗАБРАЊЕЊИ СНП НАШИ И СРБСКИ ОБРАЗ А СВИ КОЈИ ДЕЛУЈУ У БЕОГРАДСКОЈ СКУПШТИНИ СУ ДАНАС ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА

    Свиђа ми се