АКТУЕЛНО

Најновија скандалозна Вучићева изјава: Косово ће добити независност и суверенитет на целој територији, јер није прошло решење које ја нудим


Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће Косово у будућности добити независност и сувереност на целој територији, али не зато што ће он да га призна, већ зато што није прошло решење које је он нуди, али не прецизиравши шта је тачно нудио ни коме.

05. мај 2019. НСПМ

Вучић је за телевизију Пинк рекао да „оно што је нудио није могло да прође због страховитог притиска појединих земаља и њихових обавештајних служби које су покренуле комплетне агентуре по различитим земљама политичке, медијске и друге“.

Он је рекао да су они који га критикују прво наводили да нису чули никакво решење ни предлог од њега, али да су га ипак нападали.

„Видите какво је то лицемерје свеукупно. Кажете нисте чули шта садржи тај предлог, сагласан сам нисте чули, а што сте га нападали. Због тога сте ми главу откинули метафорично, а нисте ни чули о чему се ради, а са кад кажем да је пропало кажете нисмо ни чули. Па чекајте људи, па што сте нападали онда и рушили све, а нисте ни хтели да чујте“, питао је Вучић.

Он је додао да је био организован унутрашњи дијалог, али да део опозиције није изнео свој предлог о решавању косовског питања.

„И ја вас питам шта је решење сад осим што ће Косово у будућности, не мојом вољом и зато што ћу ја да га признам, добити независност и сувереност на целој својој територији па ћу онда да питам многе који су протестовали и говорили многе ствари, зашто сте то радили и како је могуће да нисте могли да сагледате реалност и што сте ометали могућност да Србија извуче нешто за свој народ и своју земљу“, рекао је Вучић.

Он је рекао и да ће на војно-полицијској паради у Нишу поводом Дана победе у Другом светском рату грађани моћи да виде много тога новог и војнике опремљене по највишим светским стандардима, као и да ће присутни имати прилику да виде у више различитих ешалона 1.500 војника који су опремљени по највишим светским стандардима.

Вучић је рекао да ће грађане посебно да обрадује „оно што ће да виде у ваздуху“.

„А видеће много тога новог и доброг“, додао је он.

Вучић је најавио и да ће у уторак да објави вест о отварању нове фабрике „у близини Београда, у јужном Банату или у Срему“.

„Мислим да је Панчево и околина Панчева за њих идеално место. Говорићемо о томе у уторак. Много сам радостан због тога, јер ће то показати Европи и свету да можемо да радимо најфинију технологију, а не оно што би захтевало никакво знање и само радну снагу. То ће променити позицију Србије на мапи најважнијих инвестиционих дестинација на старом континенту. Поносан сам и срећан због тога“, рекао је Вучић.

(Бета)

9 replies »

 1. Домаћи Übermensch-еви нам долазе главе. Херр Хитлер се самопрогласио иберменшом, своје команданте такође, а потом целу нацију.
  Наш Волфић Übermensch се сваким даном самопроглашава Надчовеком (управо нечовеком), а његови сарадници му аплаудирају, дрече као дрекавци.
  Надчовек-нечовек на ТВ Пинкла-панкла шушне неку глупост за наивне, а његова плаћеничка хорда поскакује и сриче да је он Надчовек. Сви углас. Држе позиције.
  Домаћи Übermensch смрад финансира Übermensch стране инвестиције, домаћи не могу да добију ни пет пара за сопствене инвестиције. Борба против домаћих тајкуна, који би могли и хтели да инвестирају оно што им је дала држава одн што се преко Динкића и Лабуса са Ђелићем захватили од народа и државе – њих јуре као криминалце. У арапима и осталим перачима новца (ММФ, Светска банка), који нису домаћи тајкуни, виде спас сопствене коже и власти. Народ нема куд, не могу се сви иселити. Неко мора и да умре у Србији.
  Домаћи окупатор Übermensch ће семе да нам затре уколико га у корену не уништимо као коров. Полити Раундапом и спалити

  Свиђа ми се

 2. Pa ljudi prestanite da kukate, krajnje je vereme da se nesto preduzima da se spasi Srbija . KiM je nase srbsko, ali na zalost sada je tako da moramo da ga odbranimo najpre od ludaka a posle i od siptara, druge nam nema.

  Свиђа ми се

 3. Manki Вучић је најавио и да ће у уторак да објави вест о отварању нове фабрике „у близини Београда, у јужном Банату или у Срему“.
  Народе, људи,
  умете ли да читате.
  У уторак, у први уторак или среду, четвртак, можда петак ОБЈАВИЋЕ ВЕСТ. Објавиће вест – на српском језику се каже: – обавестиће.
  Кога ће обавестити? Зашто вест не објави министар привреде, саобраћаја, грађевинe или неки трећи? – зависно од врсте инвестиције. Или ни министри нису у току, чекају да Манки ОБЈАВИ ВЕСТ, па да онда гракну како имамо председника који ОБЈАВЉУЈЕ лепе ВЕСТИ, како је млого мудар и млого паметан, који ДОВОДИ стране инвеститоре. ОН ЛИЧНО ИХ ДОВОДИ, као овце. Само што Манкија млого паметни не разумеју, да га разумеју само и сви они су слуђени и који ништа не разумеју, САМО РАЗУМЕЈУ ЊЕГА и партију
  Манкомамлаз све држи у шаци, отвара инвестиције, сваки дан отвара нове инвестиције, замислите, отвара најновије технологије које нема нико у свету. Нема их ни носилац одн власник који их даје.
  Стране инвестиције које је Манки отворио су робијашнице, крваве стране инвестиције. Када престане да из буџета даје стимулансе „својим пријатељима“ они ће све погоне затворити.

  Свиђа ми се

 4. КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ЗА ВЈЕК ВЈЕКОВ АМИН ЈА ОДАВНО НЕ СЛУШАМ ШТА ТАЈ ЛУДАК ЗБОРИ И СЛИЧНИ ЊЕМУ ПО НЕЧОВЕЧНОСТИ ОТАЦ ТАДЕЈ ЗБОРИ ДОЛАЗИЋЕ СВЕ ГОРИ ОД ГОРЕГ ДА ВЛАДАЈУ ОДНОСНО РАСПРОДАЈУ СВЕ ШТО ЈЕ СРБСКО СТРАНЦИМА ЧИТАЈ ТЗВ еу немачкој КОЈА СЕ ПРЕКО ТЗВ еу НА ЖАЛОСТ ВРАТИЛА НА СРБСКИ ХЕЛМ ЈЕДИНО ЈОШ ХВАЛА БОГУ СРБСКА ХОЛМИЈА БРДА СЕ ДРЖЕ ЈУНАЧКИ ПРЕД СВИМ душманима ОД НОЖИЦЕ ДО ПОЛИЦЕ И СРБСКО ПРИМОРЈЕ СРБСКЕ СПАРТЕ ЉУТИ ЗАГОРАНИН СССС

  Свиђа ми се

 5. Сада сам сасвим сигуран да Вучић нема ама баш ни једну иницијативу у овим преговорима а да нас је само замлаћивао са разграничењем за које мислим да је то његов унутрашњи дијалог самим са собом и његово удаљавање од здравог разума.

  Поред тога сада се понаша „ко ни да је лук јео ни да је на лук мирисао“ и као тамо сад је народ крив за све његове неуспехе. Само народ није преговарао и народ није обавештен ни о једним преговорима, мада смо спортски побеђивали са 5:0. И од када је то овакав резултат пораз?

  Да у себи има макар нешто људско и човечно, после изјаве да је његова политика пропала скроз на скроз, поднео би оставку. Овако имамо доказано неспособног политиканта, његове речи о досадашњем раду, покварену замлату и луди народ који све то трпи.

  Боже што да ми се деси баш да се родим у Србији?

  Свиђа ми се

 6. Његова изјава ће покренути талас дестабилизације у Србији. Нек нам је Бог на помоћић

  Свиђа ми се

 7. Косово је Србија, било и јесте на веке Амин. Косово а и цела Србија, су окупиране територије, на снази мора да је…Резолуција 1244! Све остало је манипулација, којом се служи окупациона власт, и све службе у држави. То нам је јасно, не можемо више да слушамо лажи, џаба се трудите…

  Свиђа ми се