АКТУЕЛНО

Тако се воли земља: Матуранти на заједничкој фотографији са мајцама „Косово је Србија“


Матуранти електротехничке школе у Новом Саду смјера Електротехничар енергетике су сви за матурску фотографију обукли мајице са сликом Косова и Метохије и српском тробојком са натписом „Косово је Србија“

Матуранти генерације 2018/19. године средње школе Михајло Пупин из Новог Сада су за заједничку фотографију за пано сви обукли мајице „Косово је Србија“.

Матуранти електротехничке школе у Новом Саду смјера Елеткротехничар енергетике су сви за матурску фотографију обукли мајице са сликом Косова и Метохије и српском тробојком са натписом „Косово је Србија“.

Ови млади момци из Новог Сада су показали целој Србији шта је патриотизам и шта младе генерације Срба мисле о одустајању од Косова и Метохије.

ИЗВОР: ИН4С

————

29.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Волео бих видети овог нашег самозваног председника да носи јавно ову мајцу као што је носио мајцу са ликом Шешеља! НЕМА ШАНСЕ!

    Свиђа ми се

  2. Бог вас Благословијо, надо и будућности наша, живи и здрави да сте на Веке Амин Боже ДАЈ! Велика радост је кад младост у овим мутним временима зна… шта хоће, ко је, и ко су му преци. Сигурна сам да царство Господње поје уз све наше Светитеље!

    Свиђа ми се