АКТУЕЛНО

НАЈАВА: Државотворна конференција „Васкрсавање Србије“


У среду, 24. априла 2019.године, у 11 часова у прес центру УНС-а, Кнез Михаилова бр. 6/III.
Циљ конференције по речима организатора је „да се јасно и отворено јавности открије постојање унутрашње, индиректне окупације нашег народа и, у целини, наше државе Србије, поред познате директне, иностране окупације најизразитије присутне на срцу Србије – Косову и Метохији“.

Љубомир Т. Грујић

Љубомир Т. Грујић Вас позива на конференцију за новинаре

Циљ конференције

Јасно и отворено ће се открити јавности постојање унутрашње, индиректне окупације нашег народа и, у целини, наше државе Србије, поред познате директне, иностране окупације најизразитије присутне на срцу Србије – Косову и Метохији. Показаће се у чему се оне састоје, на чему се заснива, и шта им је циљ.

Предложиће се основна решења за ослобађање од окупација и стварање услова за за васкрсавање и уздизање Србије и њеног народа.

Организатор конференције

– Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији, није био нити је сада члан политичке странке или покрета. Био је независни кандидат за председника Републике Србије 1990. године. Од тада је још активан у борби на овај начин за Србију, Србски народ и његове пријатеље који живе у Србији. Документа од јесени 1968. г. до новембра 2018. године су изложена на http://www.ssssseternal.org до октобра о.г. и могу да се преузму.

Говорници

Говорници нису страначке личности. Њима су очување и утврђивање наше државе, интерес народа, његова добробит, слобода и целокупни развој најважнији. Ослобођени су неприкосновеног ауторитета челника странака и државних руководилаца. Нису оптерећени борбом, амбицијом и каријером за било коју руководећу државну функцију.

1. Хаџи Љубиша Гвоић, графички инжењер, творац информативне графике још пре педесет година, познат као картограф, радио је у листу ПОЛИТИКА и ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ, објавио преко 18.500 значајних радова, највише у радном односу ових медијских кућа, Београд.

2. Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији, Београд

3. Лука Јоксимовић Барбат, доктор хуманистичких наука, књижевник, Уредник електронског часописа духовне културе „Човек од речи“, Београд

4. Томислав Јовановић, адвокат, Ниш, адвокатуром се бави од 1966. године. Рођен у Земуну, живео у Инђији, Бојнику, Лебану, Крагујевцу, Београду, а од 2005. у Нишу. Поборник је идеје Васкрсења Србије и непрекидне борбе за Богоугодни бољитак и живот.

5. Др Благоје Ристовић, Виши научни истраживач ВМА у пензији, Београд

6. Душан Стојановић, дипл. економиста и дипл. инж. информатике, Суботица

Програм конференције

1. Уводна реч водитеља конференције и представљање говорника

2. Излагања говорника

3. Закључак

4. Питања присутних новинара и грађана; одговори говорника

5. Завршна реч и захвалност организатора конференције

Директан пренос догађаја можете пратити путем Live stream рубрике

ВРЕМЕ: СРЕДА, 24. април 2019. године 11 часова

МЕСТО: Пресс центар УНС-а, Кнез Михаилова бр. 6/III, Београд

 

ИЗВОР: УНС

———-

23.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић