Издаја

Небојша Јовић: Не плашимо се ми ЊИХ, већ ВАС И ИЗДАЈЕ ВАШЕ!!!


Jovic
Небојша Јовић

Реаговање поводом објаве: „Spremali novi pogrom, Vučić upalio svetla i sprečio ga“

marko-djuric

***

ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ???

Да ли сте ви то примили ММR вакцину па вас аутизам уби, или сте се у лажним пројекцијама својим толико погубили, да гледате да овај намучени и преварени народ својим болесним играма тотално слудите?!!!

Зар не видите да вам више нико реч не верује, да вас нико не поштује, да вам се готово сав нормалан народ смеје и за озбиљно не узима… али вас се истовремено и плаши? Плаши онога што као „такви“ можете учинити.

ПРЕСТАНИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ ДА СВА НАША СТРАДАЊА, КОЈА ДОЖИВЉАВАМО ЗБОГ ВАС И ИЗДАЈЕ ВАШЕ, ПРЕДСТАВЉАТЕ ПОБЕДОМ, МУДРОШЋУ И БРИГОМ ЗА НАС И ПОРОДИЦЕ НАШЕ!

ОД КАКВЕ СТЕ ТО ЖИВОТНЕ УГРОЖЕНОСТИ И ОПАСНОСТИ СПАСИЛИ СРБЕ НА СЕВЕРУ?

О КАКВОМ ЖРТВОВАЊУ ВАШЕМ ЗА СРБЕ НА СЕВЕРУ ПРИЧАТЕ?

О КАКВИМ СТРАХОВИМА И ПРИТИСЦИМА???

Па највећи, барем овог тренутка, страх, неизвесност, егзистенцијалну угроженост, немир и несигурност, осећамо ЗБОГ ВАС И ОД ВАС!!! 

c29kpanxgaio-4k

Ви сте нам, заједно са „жутим Клунијем“ и малим комплексашом Борком (они започели, а ви довршили) ЗАБИЛИ НОЖ У ЛЕЂА ТОГ 2010. л. Г. … и то у време када смо били најјачи – неупоредиво јачи и хомогенији неголи данас. Тада није било овог „државног вируса издаје“ који сте пустили из ваших политичких лабораторија, и који нам дан данас национално ткиво разара. И мало вам је то, па тај нож издаје сада још и ротирате и покушавате да га још дубље у леђа заријете!

У праву сте једино када кажете да је народ уплашен, да је несигуран, да стрепи свакога дана.

И СТРЕПИМО! И то, не свакога дана, већ свакога часа.
Али СТРЕПИМО ОД ВАС И ОД ИЗДАЈЕ ВАШЕ!!!

Лако бисмо ми, или барем мање тешко, на крај изашли и са Албанцима и са КФОРОМ, са „Росом“ поготово. НЕ ПЛАШИМО СЕ МИ ЊИХ. Са њима и када смо у сукобе ишли, ишли смо мање забринути. Иако су екстремисти њихови тада у рукама имали све, од каменица и бодежа, преко кратких и дугих цеви, до тромблона, ипак је то некако била „мушка“ борба. Борба на мишиће уз употребу мозга и срца, и неизоставне храбрости која је у много већој мери била заступљена код нас.

Али је то био мушки судар на митровачком „Термопилу“ код моста. У таквим борбама се територија или осваја или одбрањује витешки, „на сабљи“.

Nebojša Jovic

17. март 2004. године, за време шиптарског напада на главни мост у Косовској Митровици

И ми смо је задржали.
148 напада екстремиста, са или без помоћи КФОРА или УНМИК-а, 14 година и исто толико офанзива смо издржали, али сте нас ВИ ГОСПОДО ИЗ НЕСРБСКЕ ПРЕСТОНИЦЕ вашом 15-том офанзивом, онако с’ леђа, мучки, како само хијенама приличи, сасекли.

У НАШЕ ВРЕМЕ „РОСА“ НИЈЕ СМЕЛА НОГОМ ДА НА СЕВЕР КОСОВА КРОЧИ.
А сада, поводом те исте „Росе“најпре председник а потом и премијер, кажу:

Председник: „ЈА САМ ПРИХВАТИО ДА ОДУСТАНЕМО ОД СЛАЊА ПРЕДВИЂЕНИХ 999 ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА НА КОСОВО, ако нам ОБЕЋАЈУ да „Роса“ неће ући на север!!!“

Ко га је овластио да самовољно мења и одустаје од ставке Кумановског и Б.Споразума, и то отворено на нашу штету? Па да је на северу само 99 одабраних полицајаца, опремљених, „Роса“ не би смела ни да помисли да севером шета!

Премијер (у Рашки): „Нема шта „Роса“ да тражи на северу… А И АКО УЂЕ НА СЕВЕР, НЕКА ЈОЈ БАРЕМ САСТАВ БУДЕ ПРОПОРЦИОНАЛАН САСТАВУ СТАНОВНИШТВА НА СЕВЕРУ…“!

СТРАШНО! И ЈАКО, ЈАКО ОПАСНО И НЕПРОМИШЉЕНО!!!

И… ДА НИЈЕ И ТО ЈОШ ЈЕДАН ПЛАН У НИЗУ ДОГОВОРЕНОГ, ЗА КОЈИ ЋЕМО САЗНАТИ ПРИЛИКОМ СЛЕДЕЋЕГ „СПАСАВАЊА СРБА НА СЕВЕРУ ОД СТРАНЕ БЕОГРАДА“?!

Што се „зида“ тиче…

У НАШЕ ВРЕМЕ „ФРОНТ ТЕРМОПИЛА“ НИ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР СЕ ОД МОСТА ПОМЕРИО УНАЗАД НИЈЕ. Отуда и онај наш НовоКосметски завет: „Јер одавде нема назад“!

Данас, видим, напредујете. Напредно… Већ сте и „Долче Виту“ иза себе оставили… (Д.Вита је кафић у северном делу К.Митровице који се налази непосредно поред главног моста, прим. ред.)

Али ми смо се борили у различитим биткама. Нама је био циљ: очување породица наших, државе наше и светиња наших, а средство: храброст, патриотизам и истрајност! Вама пак, циљ је – НОВАЦ који је ваш врховни идол, а средство – ИЗДАЈА И ЛАЖ. Једну причу имате за Брисел, другу за Албанце, а сасвим трећу за срБски народ.

Кажете да се у Бриселу знојите и муку мучите због нас…

ЗАШТО НАС ЛАЖЕТЕ???
Каква је то борба где од 15 тачака, СВЕ ДО ЈЕДНЕ ПОГУБИТЕ. И то без борбе.
Нити један бод освојили нисте ни код куће ни у гостима. А ако се заиста у Бриселу око нечег за гушу хватате, онда, судећи по резултатима, разлог може бити само један, да Албанци више не плаћају уступке тако издашно као до сада… или им уплате добрано касне?!

Кажете да сте увек ту да нас заштитите…

А како ћете то да изведете када ни сами себе не можете заштитити? Па годинама вам, што Тачи што Харадинај, уши заврћу и са ВАШЕГ ГРАНИЧНОГ ПРЕЛАЗА назад вас враћају. Када као чобани, кришом прелазите „границу“, што никако не приличи представницима државе, они вас пронађу, спакују и врате назад!
КАКО ОНДА МИСЛИТЕ ДА НАМА ТЕК ПОМОГНЕТЕ???

Кажете да будемо безбрижни, јер ВАС ИМАМО ИЗА СЕБЕ…

ПА НАС УПРАВО ТО И ПЛАШИ!!!
Јер са вама иза нас, са ОВАКВОМ подршком вашом, као резултат имамо да сте нам УЗЕЛИ И ПОНИШТИЛИ ГОТОВО СВЕ ШТО СМО ИМАЛИ И САЧУВАЛИ, док сте АЛБАНЦИМА ДАЛИ СВЕ (сада и по Вашем и премијеровим признању!) ШТО СУ ТРАЖИЛИ, ПА ЧАК И ОНО ШТО НИСУ ИЛИ СУ ЗАБОРАВИЛИ ДА ТРАЖЕ, А ЗА ЗАОКРУЖИВАЊЕ ДРЖАВНОСТИ ИМ ЈЕ ПОТРЕБНО.

Како да вам верујемо? Како вас срамота није да причате да се грозничаво за Србе и Србију на Космету борите, а:

– Одузели сте нам наше катастарске књиге и дали Албанцима

– Укинули нашу полицијску службу на северу и отерали је под окриље ДРЖАВЕ КОСОВО

– Укинули нам Цивилну заштиту и њу отерали у скуте Тачију

– НАПРАВИЛИ СТЕ ОД НАС ГРАЂАНЕ ДРУГОГ РЕДА, ТЕРАЈУЋИ НАС ДА ПАСОШЕ ВАДИМО, НЕ У МИТРОВИЦИ, ПА ЧАК НИ У РАШКИ, ВЕЋ У БЕОГРАДУ, где сте само нас оставили без нових безвизних пасоша.

– Укинули сте нам, противно закону, СВЕ СРБСКЕ ОПШТИНЕ НА СЕВЕРУ, чиме сте починили тешко кривично дело, поготово због последица које из тога произилазе

– Укинули сте срБски Суд, остављајући нас албанској правди, истој оној која 90% Срба осуди на најтеже казне, најчешће без икаквог доказа и уз два сведока, где би те исте Србе међународне судије листом ослободиле чим би предмет преузеле.

– Украли сте нам победу 2013. л.Г. када смо без иједног сукоба, чак и без ружне речи, већ дисциплинованим и самосвесним бојкотом албанских избора, победили ваш план да нам кичму сломите изласком Срба на изборе за независно Косово. Кичму нам нисте сломили, али кутије гласачке јесте поломили и касније свој нуспродукт на власт довели, чиме сте нам разорили и онај какав такав мир и спокој који смо до тада имали!!!

Како да вам верујемо када сте „држави коју за државу не признајете“, дали све прерогативе државе? Чак и више од тога!

kolaz

Све сте Тачију и челницима ОВК признали:

И САОБРАЋАЈНЕ ТАБЛИЦЕ,

И ПОЛИЦИЈУ ЊИХОВУ,

И ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ И ГРАНИЧНУ ПОЛИЦИЈУ,

И ЊИХОВ ПАРЛАМЕНТ И ВЛАДУ,

И ЗАКОНЕ, УСТАВ И ПРЕДСЕДНИЦУ ЊИХОВУ НА ЧИЈЕ СТЕ РАСПИСИВАЊЕ ИЗБОРА НАРОД СРБСКИ ПОД ПРЕТЊАМА ИЗВЕЛИ ДА ГЛАСА

ПРИЗНАЛИ СТЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ЊИХОВЕ,

И РОСУ ЈЕДИНИЦЕ,

И СПОРТСКЕ САВЕЗЕ,

ДАЛИ ИМ ДРЖАВНИ ПОЗИВНИ БРОЈ +383.

ДАЛИ СТЕ ИМ САГЛАСНОСТ И МОГУЋНОСТ ДА „ДРЖАВА КОЈУ ДРЖАВОМ НЕ ПРИЗНАЈЕТЕ“ УЧЕСТВУЈЕ И БУДЕ ДЕО ОРГАНИЗАЦИЈА ГДЕ САМО САМОСТАЛНЕ ДРЖАВЕ МОГУ БИТИ ЧЛАНИЦЕ…!

ДАЛИ СТЕ ИМ СВЕ! 

И зато више не лажите и не ламентирајте над судбином Срба на Космету, јер сте им УПРАВО ВИ, добрим делом, такву судбину одредили!

И… ЗНАМ ДА СВЕ ОВО НАПИСАНО ВАС НЕЋЕ ДОТАЋИ.

ЗНАМ ДА НИ ПОЦРВЕНЕТИ НЕЋЕТЕ ДОК НАД СУДБИНАМА НАШИМ ДЕБЕЛО ПРОФИТИРАТЕ И БЕЗОЧНО ИХ ЗЛОУПОТРЕБЉАВАТЕ.

Али, ја и не желим да црвените! Желим само да вам кажем и покажем да сте давно прочитани и ДА ЈЕ ПУНА СРБИЈА ХРАБРИХ, ЗДРАВОРАЗУМНИХ, НАЦИОНАЛНО СВЕСНИХ И ВЕРУЈУЋИХ ЉУДИ!

ДА ЈЕ ТА ЗДРАВА СРБИЈА У ОГРОМНОЈ ВЕЋИНИ, А ДА СТЕ ВИ МАЊИНА КОЈА ЈЕ САМО ПРЕВИШЕ ГЛАСНА, ДРСКА, ПРОСТА, НЕПИСМЕНА И БЕСКРУПУЛОЗНА, ПА ЗАТО И ОСТАВЉА УТИСАК ВЕЋИНЕ!

Пишем ја ово и да би се чуло тамо где треба, да нас погледа ОНАЈ који треба, и чију милост треба да заслужимо! ОН КОЈИ НАС ЧУВА СВИХ ОВИХ ГОДИНА И КОЈИ НАС ЈЕДИНИ МОЖЕ И ХОЋЕ СПАСИТИ И КОЈИ ЋЕ ОПЕТ ДОЋИ СА СЛАВОМ, ДА СУДИ ЖИВИМА И МРТВИМА, И ЧИЈЕМ ЦАРСТВУ НЕЋЕ БИТИ КРАЈА!!!

5 replies »

  1. баш тако брате Небојша и никад да умукнемо јер само тако ће нас чути браћа и сестре наше…..МИР ЗА СЛОБОДУ – ГЛАВУ ЗА КОСМЕТ

    Liked by 1 person

  2. Ако ништа друго, сам тзв. „Бриселски споразум“, (који никада није требало ни потписати), у погледу назови „права“ матичног народа на својој древној окупираној територији, није испуњен, укључујући и формирање фамозне Србске заједнице?! Какви су то „преговори“ или откад се то тако зове када једна стране даје све ( и оно што се никада не би ни смело), док друга ништа не даје… Или је и тај „споразум“ магла на лаганом, по могућству, неприметном за србску јавност, путу ка признавању „независности“ … Без коментара!!!

    Liked by 1 person

  3. Све атрибуте које треба да поседује једна држава Србске власти су дале Шиптарима и шта је Србски народ ту добио ,рећи ће они добили су мир,тешко још једна продана и издана Србска територија која добија статус државе и све је то лепо рекао господин Јовић.

    Liked by 1 person