АКТУЕЛНО

Владислав Ђорђевић: Подршка др Јовани Стојковић – ЈА САМ ЈОВАНА!


Текст Владислава Ђорђевића као подршка др Јовани Стојковић:

ЈА САМ ЈОВАНА

Јуче је освануло обавештење др Владимира Стојковића: „Др Јована Стојковић је управо осуђена у Основном суду у Зрењанину због своје борбе против фармаколобиста и ’вербалног деликта’ . Она неће платити казну и одлази у затвор да покаже у каквој држави живимо и какву репресију пролазимо. Поносан на своју супругу!”

Др Јована Стојковић је постала медијски препознатиљива по својој борби за слободу избора по питању вакцина. То је бранила не само медицинским разлозима, него и тиме што обавезна вакцинација одузима право родитељима да одучују о судбини своје деце.

Др Јована Стојковић је заштиница традионалних вредности, па је у том контексту критиковала феминистичке манипулације о насиљу над женама. У чланку „Насиље над породицом” она је истакла да жене могу бити једнако насилне као и мушкарци, али да то насиље чине перфидније и лукавије. Критиковала је и насилни абортус из медицинских и моралних разога. Осим тога, истакла се и као патриоткиња борећи се за српско Косово и Метохију.

Али сада када је осуђена нема френетичне солидарности на друштвним мрежама. Обично је мук када се прогањају традиционалисти и конзервативци: Милан Брдар, Миша Ђурковић, Бранислав Ристивојевић, Владимир Димитријевић и др.

Не разумем се у медицину, па не могу да дајем медицинске разлоге против вакцинисања, али као моралиста могу да похвалим Јовану због њене делатности притив леволибералне диктатуре и ЛГБТ лобиста. Стога се солидаришем са осуђеном Јованом. Ја сам Јована!

***

48416180_301670677147457_7225313672631943168_n

7 replies »

 1. НОРМАЛНО ЈЕ ДА СМО СВИ СМО ЈОВАНА, ПОШТО СМО ВЕЋИНА НЕЋЕМО ВИШЕ ДА ТРПИМО ЊИХОВ ТЕРОР ВЕЋ ЋЕМО ДА УСТАНЕМО СВИ И ПОКАЖЕМО БАГРИ ГДЕ ЈОЈ ЈЕ МЕСТО!

  Liked by 1 person

 2. ЖИВЕО БРАТ ПУНИША РАЧИЋ ИЗ ВАСОВОГ ПЛЕМЕНА КОЈИ БЈЕШЕ НА БОЖЈЕМ И СРБСКОМ ПУТУ ПОЗДРАВ ЗА НАШУ СЕСТРУ ЈОВАНУ ИЗДРЖИ СЕСТРО ЊИХОВ КАЗАМАТ СВА СРБАДИЈА ЈЕ СА ТОБОМ А НАШЕМ БРАТУ У ГОРЊИМ ВАСОЈЕВЕЋИМА ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК У АНДИЈЕВИЦИ И ВОЈВОДИ ПАВЛУ ЂУРИШИЋУ У ГОРЊЕ ЗАОСТРО И У ГРАДУ БЕРАНЕ СССС

  Liked by 1 person

 3. Колико сам разумео Др Јована се борила против употребе ММР вакцине и против укидања слободе избора родитељима.

  Лаик сам кад је медицина у питању, али логика ми налаже да је за један нејаки дечији организам опасно одједанпута дати више вакцина као коктел. И сам сам вакцинисан, али увек сам примао само једну вакцину.

  Друга ствар је да држава као више воли моје дете од мене родитеља. Има идијотизма али овај треба да буде на првом месту.

  Слобода говора, посебно говора са аргументима се кажњава!

  У каквој то земљи живимо?

  Liked by 1 person