АКТУЕЛНО

КОМЕНТАР: Миодраг Новаковић – „ИСЛАМСКИ ТРОЈАНСКИ КОЊ“


miodrag novakovic

Проблем са „избеглицама“ је тај што је ЕУ прогласила Србију за „слепи мигрантски колосек“ (са кога даље не могу, а назад им не пада на памет да се врате- нити се Србији дозвољава да их врати у „десантне европске земље“)- А. Вучић је све то прихватио безусловно, надајући се да ће складиштењем што већег броја миграната у Србији, да умилостиви ЕУ да прими Србију у чланство.

Слажем се да је проблем са мигрантима у овој фази још увек „спорадичан“ (али истовремено многи ти инциденти су високо-профилни и са тешким последицама по жртве), али тај проблем ће тек да ескалира кад мигранти достигну критичну масу.
Веома је важан фактор да огромну већину њих чине млади муслимани војног доба- што значи да немају породичне вредности, да су лишени женских партнера на дужи временски период и да долазе из културе и религије (нарочито они који долазе из „салафистичких“ средина) не само супротној нашој хришћанској, већ СУПРОСТАВЉЕНОЈ.
Неминовно је да тај број миграната у Србиј ускоро драматично порасте- и тада, када они достигну критичну масу, настаће велики проблеми за околну средину.

Ми знамо из нашег балканског искуства, да су Срби релативно добро опстајали у мешовитим муслиманско-хришћанским срединама све док су Срби тамо били већина, оног момента када су Шиптари, Бошњаци или „неки други турци“ постали већина- тада је почињало терорисање и етничко чишћење локалног србског становништва. То је нарочито био пример на Косову.

А ја сам (поо)давно изјавио и то елаборирао на примеру Европе (у књизи „Копље Ислама у Срцу Европе“)- „да критична маса азиланата ствара критичну масу терориста“.

Свакако да не треба генерализовати и третирати све мигранте подједнако, јер међу њима има и блиско-источних хришћана, шиита, али и атеиста који беже од исламске просекуције. Али србско (режимско) политичко проституисање у циљу „отварања нових поглавља“ по том питању је недопустиво.

Тим „мигрантима“ једноставно није место у Србији, не зато што смо ми Срби хомофобични и нехумани- већ зато што смо и сами толико сиромашни и бедни, да ни властиту сиротињу и избеглице из 90их још нисмо у стању да збринемо-
… и друго зато што мигранте треба препустити онима који су их направили „избеглицама“, пошто већина њих долазе из земаља које су САД и НАТО земље недавно бомбардовале, економски уништиле и раскомадале- по истом рецепту као и Србију 99е.
Дакле, те богате ЕУ земље имају сваку моралну и легалну обавезу да их „удоме“, а не ми који смо и сами жртве њихових „хуманитарних ратова“.

Александар Вучић са мигрантима (Архивска фотографија: Твитер)

Обашка што су већина тих младих „миграната“ који се данас неометано смуцају по Србији лажни азиланти- док су већина у суштини „економски мигранти“ (нарочито они из централне Африке, Азије и сл.), који не могу да се третирају као избеглице ни по ком легалном основу, и треба им затворити врата, односно упутити их у наше амбасаде у њиховим матичним земљама да званично поднесу захтев за визу.

(Врло је опасна тенденција да се „економски мигранти“ третирају као избеглице- јер данас милијарду и триста милиона људи у свету живи у екстремном сиромаштву, и стварајући преседан и све њих теоретски прихватати оберучке као избеглице, може да резултира у тотални демографски, културни и економски колапс старог континента- нарочито имајући у виду данашње модерне начине комуникација, транспорта и електронског информисања, које је доступно и најсиромашнијим земљама- што све ствара услове за „прогресивни егзодус“ или ланчану реакцију, где ће на сваког прихваћеног „економског мигранта“ у Европи, долазити бар десет нових…)

Ова армија „избеглица“ која се данас слегла на Србију у великој већини нису избеглице, већ по мишљењу писца ових редова- један вешто камуфлирани „Исламски Тројански Коњ“, чију праву ћуд ћемо да откријемо у блиској будућности. Бојим се, да ће тада наш одговор бити „пост-мортем“….

М. Новаковић

КОМЕНТАР je НА ОВУ ИЗЈАВУ Александра Вучића о МИГРАНТИМА:

***

13.8.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »