Национално питање

СНО Срби на окуп: Подршка србском председничком кандидату Добрилу Дедеићу за председника Црне Горе


2.4.2018. Срби на окуп

Узимајући у обзир веома тешку ситуацију по србски народ у данашњој Црној Гори и ставове свих предсједничких кандидата, намеће се једино исправна одлука да се подржи брат у Христу Добрило Дедеић за задњег председника „независне” Црне Горе.

Отворене душе и из срца подржавамо председничку кандидатуру брата Добрила, јер је једини од политичких фактора у Црној Гори био против велеиздајничког Бриселског споразума, као и против изласка Срба на шиптарске изборе и интегрисања у тзв. лажну државу „Косово”! Такође је Србска Листа Црне Горе, предвођена Добрилом Дедеићем, била и остала против подвале зване „референдум око Косова и Метохије”, јер Дедеић зна да је о Косову и Метохији РЕФЕРЕНДУМ ОДРЖАН 1389. НА ВИДОВДАН, као и што зна да је Црна Гора настала на том Видовдану, Лазаревом завету, Косовском Јеванђељу и Милошевом јунаштву.

Добрило Дедеић заступа искључиво интересе србског народа у Црној Гори. Залаже се за ослобођење Црне Горе од  Монтенегра, поништење признавања такозване независности „Косове”, напуштање НАТО пакта  и одбацивање ЕУ, као и  за што тјесније везе будуће слободне Црне Горе са Русијом. Због свега тога и његове искрене намјере да ослободи Србе у Црној Гори дајемо му највећу могућу подршку.

Како радили, тако нам Бог помогао.

Догодине у Призрену.

СНО „Срби на окуп”
31.3.2018. године
Косовска Митровица

 

***

Редакцијски додатак:

 

 

1 reply »