КОСОВО И МЕТОХИЈА

КМ Новине: Наш глас је угрожен, подржите нас


КМ Новине:

Наш рад доведен је у изузетно тежак и неодржив положај јер смо без икаквих извора финансија, спонзорa, нити имамо било какву подршку. Да бисмо наставили да радимо као и до сада, да извештавамо без обзира на интересе политичара и странака, потребна нам је Ваша помоћ.

КМ Новине су једини извор информација са Косова и Метохије, који потпуно објективно и непристрасно извештава.

Чврсто одлучни да не подржимо ни једну политичку странку, организацију нити идеју, независно уређујемо садржаје нашег портала и обраду видео материјала. Нажалост, управо та самосталност је наш рад довела у изузетно тежак и неодржив материјални положај, јер смо без икаквих извора финансија, без спонзора и без било какве подршке.

Да бисмо наставили да радимо као и до сада, да извештавамо без обзира на интересе политичара и странака, потребна нам је Ваша помоћ. Она може бити новчана или у виду аудио-видео опреме.

Уколико можете и желите да донирате, затражите упутства слањем поруке путем формулара на сајту КМ Новине.

Овакав начин контакта смо избарали како не бисмо, слободним приступом информацијама за донирање, довели портал КМ Новине у позицију коју би искористиле странке, организације, разне интересне групе и појединци ради личне промоције или интереса.
Овај портал су основали Срби са Косова и Метохије, нестраначке личности. Наш рад је без ичијег утицаја и тако ће остати и у будуће. Хвала Вам!
________
Извор: КМ Новине
***

Поштовани читаоци,

Сајт КМ Новине се издваја од свих других гласила са Косова и Метохије (као и од највећег броја медија из остатка Србије) по својој непристрасности, родољубљу, храбрости и пожртвованој и бескомпромисној борби за истину. Ово најбоље осликава опис на њиховој ФБ страници у коме се наводи да су КМ Новине „грађанско гласило Срба са КиМ, пре свега са севера. Не правимо компромисе о питању вере, државе ни било које друге истине.

Сарадња наша два сајта траје већ неколико година. За све то време, кад год се нешто дешавало на Косову и Метохији, наш први извор информација биле су КМ Новине од којих смо увек добијали правовремене, поуздане и нецензурисане информације. У продукцији КМ Новина објављено је неколико документарних филмова који су приказивали истину о дешавањима на Косову и Метохији – и то истину коју ни један други медиј (а нарочито они медији које финасира власт) није смео нити хтео да саопшти. 

Зато вас позивамо –  у складу са својим могућностима помозимо рад сајта КМ Новине, како би могао да настави своју родољубиву и истинољубиву мисију.

Редакција СРБског ФБРепортера

KM Novine


Повезано:

РАЗГОВОР С ПОВОДОМ: Две године рада братског сајта КМ Новине

Сви текстови са КМ Новина објављени на СРБском ФБРепортеру