АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

НСПМ: Вучић вештачки прави драму и диже националне тензије како би маскирао активирање позивног броја за „Косово“


НСПМ, 02. фебруар 2017.

Режим  у Србији још једном је показао да је ненадмашан у манипулацији којом прикрива своју сервилност и саучесништво стварању „Велике Албаније“ срамним преговорима у Бриселу.

prevara

Након што су Тачију у тајности испоручили све што су могли у Бриселу, у медијима перманентно производе атмосферу „напетости“ и „непријатељства“ са албанском страном.

prevara-kurir

Тако у дану у којем је активиран позивни број за „Косово“ +383, режимски медији на насловним странама објављују како је „Сиутација на Косову напета, и како је Вучић позвао на хитан састанак министра одбране Зорана Ђорђевића“.

На тај начин, истина о бриселској велеиздаји је поново сакривена од јавности Србије, већ јој је сервирана атмосфера предратног стања, која увек налаже да се „грађани уједине око своје власти“.

 

2 replies »

  1. „Sef NATO će se sastati i sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, premijerom Isom Mustafom, potpredsednikom kosovske vlade Branimirom Stojanovićem i ministrom spoljnih poslova Enverom Hodžajem, navodi se na sajtu.“

    Ako neka geografska oblast, kako su nam strucnjaci iz SNS objasnili pozivni broj, poseduje predsednika, premijera, ministra spoljnih poslova… znaci da je to uredjena DRZAVA a ne geografska oblast kako nas truju. Inace, niko ne zeli da objavi da je vucic postavljen da UNISTI Srbiju, proda sve sto vredi njive, drzavne firme, prirodne resurse i prizna Kosovo. Tu se njegov mandat zavrsava i odlazi na neko egzoticno ostrvo gde ce uzivati u stotinama miliona evrta koje je pokrao.

    Vucic je ekonomksi ubica Srbije. Imate odlican tekst o pravom ubici i uporedite sa desavanjima u nasoj zemlji.

    http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/intervju/102-bio-sam-placeni-ekonomski-ubica

    Liked by 1 person