Анализа

Небојша Јовић: „ВУЧИЋ И НИКОЛИЋ ШАЉУ ВОЈСКУ НА КОСМЕТ“! Ајде? Значи – ПОЧИЊЕ ИЗБОРНА КАМПАЊА!


jovic

Небојша Јовић*, 2. фебруар 2017.

Коментар на текст: Вучић заказао ХИТАН САСТАНАК у касарни са минситром одбране и косовским Србима! НИКОЛИЋ НА ХИТНОМ САСТАНКУ СА АМБАСАДОРИМА РУСИЈЕ, САД И КИНЕ!

***

„ВУЧИЋ И НИКОЛИЋ ШАЉУ ВОЈСКУ НА КОСМЕТ“!!!
Ајде? А… ХОЋЕ ЛИ ЈЕ ПОСЛАТИ ОНИМ „МАНАСТИРСКИМ ВОЗОМ“???
Значи ПОЧИЊЕ ИЗБОРНА КАМПАЊА!!!

После измишљених атентата и богохулног скрнављења икона шареноликим возом, сада ево и припрема за… за шта???
За борбу за спас Космета, па чак ни севера, сигурно НЕ!
Борба за сваки глас патриотског гласачког корпуса, неоспорно ДА!

Преварени срБски народ, преварена надања, инфантилни нагони да се издајници мало играју рата, десетак можда Вулина у црној униформи, шофер-министар који умно разрађује тактику освајања Космета и све последице које ови циркузанти остављају за собом, биће још једна у низу колатералних штета њихове борбе за Председника, који би ОДМАХ ПО ИЗБОРУ, ЗАЈЕДНО СА ВЛАДОМ И ПОСЛАНИЦИМА СТАВИО ТАЧКУ НА НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА ЊЕГОВИМ ПРИЗНАВАЊЕМ! НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ… МОЖДА ИПАК МАЛО ВИШЕ… ОД ТОГА!!!

vucic-farsa
На састанак у Рашку позвани су сви НАМЕТНУТИ представници Срба са Космета. Боље да су позвали директно Тачија или Кадри Весељија. Па ПОЛОВИНА ТИХ ПРЕДСТАВНИКА, ИНАЧЕ СВОЈЕВОЉНИХ „КОСОВАРА“, КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ ТАЧИЈУ И тзв. ДРЖАВИ КОСОВО, САРАДНИЦИ СУ „СИК-а“.
Хајде мало да… сјашете са грбаче народа, не ругајте се несрећи којој сте народ изложили, нити ишчекивању и надању нашем о ПРАВОМ повратку Космета и стављању под потпуну контролу Србије.

Нама не требају циркуске представе, не требају нам ни екскурзије војних јединица тек пропаганде и вожње ради, а поготово нам не требају ваше неисцрпне „сапунице“ којима трујете народ, лажете га и ПОКАЗУЈЕТЕ ДА ГА НИ МАЛО НЕ ЦЕНИТЕ, У ЛИЦЕ МУ СЕ РУГАТЕ! Не чините то више, претерали сте!
Медији кажу да у Бриселу НИКАКВОГ ДОГОВОРА било није! Премијер пак, каже да НЕ МОЖЕ ПРИЧАТИ О „ДОГОВОРУ“ У БРИСЕЛУ јер је „дао реч“! Дао реч КОМЕ? Бриселу? Албанцима? А КАДА ЋЕ НЕКО ОВОМ НАРОДУ СРБСКОМ, барем нама на Космету јер се о нама ради, ДАТИ РЕЧ, РЕЋИ ТАЧНО ШТА СЕ СВЕ ДОГОВАРА, а да нас не лаже? Ви господо нисте представници, барем не би то требало да будете, нити Приштине нити Брисела и требало би да престанете да у преговорима УПОРНО БРАНИТЕ САМО АЛБАНСКЕ, И ИНТЕРЕСЕ ЕУ, А ПРОТИВНО СРБСКИМ ИНТЕРЕСИМА. Зар заиста мислите да вас народ срБски ускоро неће на овај или онај начин казнити?
И…НЕМА ПОТРЕБЕ ДА ВОЈСКОМ ПАРАДИРАТЕ У ПРАЗНО. Сасвим је довољно да:

 1. ПОНИШТИТЕ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ
 2. ВРАТИТЕ ПРОБЛЕМ КОСМЕТА У УН ГДЕ ИМАМО ДОКАЗАНИХ ПРИЈАТЕЉА СВОЈИХ И РЕЗОЛУЦИЈУ 1244
 3. НАЛОЖИТЕ СВИМ ВАШИМ ОДРОЂЕНИМ СЕЈМЕНИМА ДА НАПУСТЕ СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ тзв. НЕЗАВИСНОГ КОСОВА
 4. ВРАТИТЕ НАМ ПРОТИВЗАКОНИТО УГАШЕНЕ ОПШТИНЕ НА СЕВЕРУ И СВЕ УКИНУТЕ ИНСТИТУЦИЈЕ СРБСКЕ КОЈЕ СТЕ НАМ ОТЕЛИ.
  И да инсистирате на ШТО БРЖЕМ СЛАЊУ ПРЕДВИЂЕНИХ НАМ 999 ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ!!!

Е ТО БИ БИЛИ ПРАВИ ПОТЕЗИ! Све друго, ово што радите је само део, фолклор, који се уклапа у песму: „Од(до)лази Циркус из нашег малог места…!“

И поновићу вам, господо, оно што сам вам више пута поручио – ОСТАВИТЕ СЕ „ИГАРА“, ДАЈТЕ НАМ „ХЛЕБА“ – а хлеб наш насушни нам је – повратак Устава и државе наше на Космет, показивање поштовања према народу свом, јединство, али не јединство у издаји, већ јединство у патриотизму под Бошијим благословом!

_____________
* Ко је Небојша Јовић, прочитајте у овом тексту.

 

4 replies »

 1. ПОМОЗ БОГ БРАТЕ НЕБОЈША НЕК ВАЗДА ГОСПОД БУДЕ УЗ НАС СРБЕ И СРБКИЊЕ КОСОВЦИ МОЈИ БРАЋО МИЛА И СЕСТРЕ КОСОВКЕ ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР СЕ ВАЗДА БОГУ МОЛИ ЗА СВОЈ РОД РОДЂЕНИ ТАКО МИ СВЕТОГ ОЦА ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ СЛАВА МУ И МИЛОСТ БРАТСКИ И ЧЕТНИЧКИ ПОЗДРАВ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ДА НАС СУНЦЕ СЛОБОДЕ ОГРЕЈЕ ШТО ПРЕ АМИН БОЖЕ СССС

  Liked by 1 person

 2. Potpuno je suludo da Vučić nesme da iznese šta se dogaćalo na zadnjim pregovorima sa Prištinom. Navodno, dao je reč da neće pričati o tome. Ja otvoreno postavljam pitanje: kome on polaže račune za svoj rad kao Predsednik srpske vlade, Biselu, Prištini ili svom (srpskom) narodu i čije on interese zastupa, tudje ili interese svog naroda čiji je predsednik vlade. To je bar jasno, ali u praksi nije tako. On ništa ne sme da rdi protiv interesa srpskog naroda i da krije šta se tamo raspravljalo. Samo ćutanje i skrivanje ostavlja veliku mogućnost za sumnju u njegov rad, jer se od naroda ne sme ništa sakrivati. Narod ga je izabrao, dao mu povrenje i on je dužan da javno saopštava svom narodu svaku stavku iz pregovora. U suprotnom, sve što se krije od svog naroda, vodi izdaji interesa srpskopg naroda. tako treba shvatiti i nikako drugačije. Rad predsednika mora biti javan, kako bi narod mogao da reaguje ako predsednik radi protiv interesa svog naroda i da ga opozove sa vlasti i zameni drugom ličnošću. Tako se radi u normalnim državama, a da li smo mi takva drežava, prosudite i sami.

  Liked by 1 person

 3. „Ko je Srbin i srpskoga roda,
  i od srpske krvi i kolena,
  a prodao Kosovo ravno,
  ne imao od srca poroda,
  ni muškoga ni devojačkoga!
  Od ruke mu ništa ne rodilo,
  rujno vino ni pšenica bela!
  Rđom kapo dok mu je kolena!“

  Liked by 1 person

 4. Све је то лепо речено и то нема дилеме да би било најбоље,но ја се питам који би то политичар тренутно радио на томе’? Ми се питамо колико нам је партија прозападно,а колико проруски настројено а не гледамо да се запитамо имамо ли ми заиста неку која је просрбска. Већина њих игра по такту Брисела и Вашингтона и ово је све фарса око Космета,само им је циљ да добију председничке изборе,а западу да положе рачуне за учињена дела(недела)јер све има своју цену.

  Liked by 1 person