КОСОВО И МЕТОХИЈА

Бошко Обрадовић: Александар Вучић је шарлатан, политички слепац који води српски народ и државу ка катастрофи (видео)


Инфо служба Двери
28.05.2019

На ванредној конференцији за медије у Народној скупштини председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о јучерашњим дешавањима испред Скупштине, као и о данашњим дешавањима на Косову и Метохији.

Он је подсетио јавност да ни на једној националној телевизији у Србији није пренет напад Шешељевог возача на члана Председништва Двери, Југослава Кипријановића бејзбол палицом, као ни то да је исти возач покушао да прегази народне посланике Двери по налогу свог шефа Војислава Шешеља, а да ниједан припадник безбедности није реаговао на то насиље.

“То је прва слика Србије коју креира ова власт и чији је режимско полицијски део и Војислав Шешељ. Други утисак јучерашњег дана јесте галерија Народне скупштине на којој су присуствовали људи са разних потерница, а то су Милан Радојичић и Зоран Милојевић звани Зеља. То вам је друга слика Србије под влашћу Александра Вучића. За њих су двојица криминалаца угледне јавне личности које треба да присуствују посебној седници, заједно са дипломатским кором, и њима је одобрено да могу да уђу у Скупштину, а за председника ОО Двери Грачаница Горана Стојановића је забрањено,“ рекао је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је све што се дешава на Космету директан договор Вучића и Тачија, а да је голоруки народ у Зубином потоку који се данас супротставио јединицама РОСУ колатерална штета тог договора.

Он је упозорио да је Вучићева изјава да ће доћи до напада на Србе на КиМ ако не пристанемо на признање лажне државе Косово припрема грађана на признање независности и разграничење. Обрадовић је питао зашто нема обећане интервенције српске војске у циљу заштите српског народа од напада који се данас десио на северу КиМ.

Лидер Двери је истакао да би Двери у овој ситуацији спровеле 6 конкретних мера што се тиче Косова и Метохије:

1.       Напуштање свих институција лажне државе Косово од стране Срба са КиМ.

2.       Аутоматско поништавање Бриселског споразума.

3.       Проглашавање окупације Косова и Метохије као дела територије Републике Србије

4.       Прекид преговора у Бриселу и враћање преговора у оквире Савета безбедности УН.

5.       Сазивање ванредне седнице Савета безбедности о Косову и Метохији.

6.       Позив Руској федерацији да пошаље војну мисију на Косово и Метохију која би била гарант безбедности и мира на том делу наше територије.

„Александар Вучић је политички шарлатан, дипломатска незналица и све што је радио што се тиче Косова и Метохије је пораз српског народа. Он је најгори преговарач у новијој политичкој Србији. Где су му његови западни партнери и најбољи пријатељи, где му је Ангела Меркел и Емануел Маркон и КФОР да заштите Србе на Косову и Метохији? Шта је било са договором са НАТО да РОСУ не сме на север КиМ без пристанка Срба? Где је тај његов међународно углед кад је потребан Србима на КиМ“, рекао је Обрадовић на крају.

1 reply »

  1. Грешиш Бошкић, није Вучић шарлатан већ страни плаћеник и вођа мафије зване Република Србија. Много ће он још зла нанети Србији код има овако слуђен народ.

    Свиђа ми се