АКТУЕЛНО

Ал Дахра распродаје механизацију ПКБ-а


Компанија Ал Дахра, која од октобра 2018. године у поседу има некадашњу имовину ПКБ-а, нуди на аукцији половну механизацију коришћену у овом комбинату. На онлајн лицитацији ПКБ механизације продаје се више од 500 пољопривредних машина, преноси сајт eKapija.

фото архива

Како кажу у компанији, Ал Дахра модернизује механизацију, па сад пољопривредници имају шансу да повољно дођу до половних машина коришћених у ПКБ.

У понуди су плугови, пресе, тањираче, прскалице и агрегати за наводњавање, приколице и цистерне.

Ал Дахра (Al Ain Holding) у поседу има око 17.000 хектара некадашњег власништва ПКБ, а њено је и предузеће Rudnap agrar које, према подацима компаније, укупно располаже са 799 хектара, од чега је 511 хектара у власништву, а остало у дугорочном закупу.

ИЗВОР: ВЕСТИ

———–

20.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Тако покупе земљишта за џабе, распродају механизацију, и крећу са ГМО, производњом, да потруају што више народа у томе им помажу владе свих држава, за провизију…, а МонсантоАлдахра неће плаћати ништа пошто је то превара! Шта да ради народ, кад на власти имамо сараднике глобалиста, то је питање за сваког понаособ? Земљу су нам оставили преци, земља није имовина владе Србије, него свих нас, па ми сад мирно гледамо и допуштамо им да раде самовољно, без питања народа! Нека си свако постави то питање, како је могуће?

    Свиђа ми се