АКТУЕЛНО

КМ НОВИНЕ: Само нас БОЈКОТ шиптарских избора може спасити!


Народ каже „Мафија никада не спава“ и то је заиста тачно. Док се води све већа борба за очување Косова и Метохије, Вучићева „Српска листа“ се спрема да продужи и докрајчи тај процес учешћем на шиптарским квази-изборима такозване „републике Косово“!

БОЈКОТ шиптарских избора једини пут за спас српства на КиМ

Чланови „Српске листе“, коју је основао и контролише Александар Вучић, најавили су да „очекују да одзив Срба на изборима у недељу, 19. маја буде много већи него до сада, упркос жељама Приштине да их српски народ преспава. Тиме би Срби показали „несаломиву” решеност да остану на својим огњиштима“.

Ово је обична и гнусна лаж. Шиптарским сепаратистима у прилог иде једино учешће Срба на њиховим квази-институцијама јер тиме Срби дају легитимитет шиптарској сепаратистичкој администрацији. Бојкот шиптарских избора директно руши шиптарску власт и враћа суверенитет Србије на овом простору! Решеност Срба да остану на својим огњиштима може се показати једино игнорисањем злочиначких квази-избора које организују шиптарске сепаратистичке власти из Приштине.

Све што се збива око „Српске листе“ је против Устава Републике Србије и сви њени чланови су директно умешани у криминалне радње и врше злочин против државе за који су запрећене високе казне. Њихов мотив је искључиво стицање личног богатства и привилегија.

Сви чланови „Српске листе“ морају да буду процесуирани због свог дуготрајног злочиначког подухвата против државе Србије. Од Александра Вучића до последњег и најмање значајног члана у тој илегалној, сепаратистичкој странци. Посебно због тога што они не показују намеру да тај процес зауставе већ да га унапреде.

Тако је кандидат и досадашњи шиптарски градоначелник Косовске, (а како је сепаратисти називају „Северна“) Митровице Горан Ракић рекао за Танјуг да 19. маја нису локални избори већ нови редеферендум „за или против опстанка Срба на КиМ”.

„Српска листа и српски народ део су ширег националног покрета и наша снага је у колективу. Они који желе да нас ослабе и угрозе, без обзира на све међусобне политичке разлике, наступају као колектив. Једини начин да се одбранимо је да имамо јединствену српску политику, јер оно што бранимо на КиМ не припада само нама већ читавом српском народу”, рекао је Ракић.

На Косову и Метохији не постоји јединство народа у издаји. Овако мрска и подла кампања клеветања читавог народа спроводи се искључиво у циљу оправдавања сопственог злочина који врше чланови „Српске листе“ а то је издаја Косова и Метохије и изградња још једне шиптарске државе. До сада су шиптарске власти на челу са Србима, Гораном Ракићем али и другим његовим сарадницима и колегама из других српских општина у којима је народни отпор сломљен криминалном акцијом Београда и Владе на челу са Александром Вучићем, уцењивали отказима, застрашивали, потплаћивали како би иоле изгледало да имају подршку. Упркос и на тај начин минималној излазности, грубим злоупотребама и бандитским начинима, приказује се како је на шиптарске изборе изашао „велики број Срба“ што је већ постала серијска лаж. Тако се не помаже Србима, тако се приказује да су Срби прихватили нарко-мафијашку творевину коју воде шиптарски кољачи српске деце, за своју државу. Ракић је то већ доказао као и остали Тачијеви и Харадинајеви „Срби“ али народ то коло не жели да игра.

Кампања у Зубином Потоку, која је као и за градоначелнике остале три општине на северу КиМ почела у поноћ, биће „мекана”, а циљ је да се до петка у поноћ, када почиње изборна тишина, обиђу сва села, све месне заједнице и домаћини, изјавио је за Танјуг председник у оставци Стеван Вуловић.

Иако у оставци, иако је „мекана“ кампања ће укључити обилазак сваке куће како би се придобили, застрашили или уценили Срби да на шиптарске изборе изађу.

Кандидати Српске листе за првог човека Зубиног Потока и Звечана према систему шиптарских сепаратиста у оквиру „републике Косово“, Срђан Вуловић и Вучина Јанковић такође су навели да су избори за народ вид референдума на коме ће масовним изласком показати да су уз своју државу Србију.

Референдум српског народа, понављамо, могао би да се огледа искључиво у БОЈКОТУ шиптарских квази-избора, јер би искључиво на тај начин били сачувани српски интерес а тиме и српски народ на Косову и Метохији. Успостављањем и јачањем сепаратитичких квази-институција, Срби ће бити прогнани, малтретирани и угњетавани као и у остатку Косова и Метохији.

Једини који ће „опстати“ јесу управо зликовци „Српске листе“ који ће овим напунити додатно своје дубоке џепове. У ту сврху шиптарски градоначелници у оставци формирали су „изборну комисију“ и „бирачка места“ на којима ће се такмичити за места на која су „дали оставке“ због економског терора над Србима, односно шиптарским таксама на српске производе.

„Српска листа“ Александра Вучића је, за сада, једина странка у историји света која подржава сепаратистички покрет у сопственој држави на трајну штету националних интереса. Овакво криминално и злочиначко деловање групе корумпираних бандита из ове странке се мора спречити. Надлежност и одговорност за то лежи у рукама највиших државних безбедносних институција а људи који их воде такође морају да одговарају пред законом ако не учине ништа, као до сада.

Разуме се, медији који подржавају шиптарске квази-изборе, и сви новинари појединачно, мораће да одговарају за ширење непријатељске пропаганде, како то криминално дело види и препознаје Кривични закон Републике Србије.

Такође, народ не сме да мисли да он не може да учини ништа – БОЈКОТ шиптарских избора однеће победу над криминалним институцијама у Србији али  и злочиначким под управом Шиптара и западних земаља!

БОЈКОТ – ЈЕДИНИ СПАС ЗА СРБЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!!!

 

ИЗВОР: КМ НОВИНЕ

***

ПОВЕЗАНО:

*НП „Отаџбина“: СНС представник на КиМ прети Србима отказом ако не учествују на шиптарским изборима супротним Уставу Србије и 1244 СБУН

———–

14.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

 1. СРБИ НА ОКУП:“Став и савет Еп. Артемија Србима о
  “бриселском споразуму”
  in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /

  „Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је
  политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије
  треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са
  Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ
  прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.“

  Драган Славнић

  Свиђа ми се