АКТУЕЛНО

Светозар Радишић: Агресија НАТО-а на СРЈ је кобна грешка Запада


Већина земаља Запада су своје богатство и благостање изградиле на вишевековном покоравању, поробљавању, безочној пљачки и искоришћавању туђих држава, народа, људи и природних ресурса.

Некадашње колонијалне империје су се у међувремену мање или више распале, али су на снагу ступиле нове доктрине и методе тзв. неоколонијализма. Државе Запада, окупљене око Сједињених Држава и Европске уније, у циљу настављања пљачке данас примењују неоружане облике агресије.

Први корак у освајању туђих простора су увек економски притисци у виду претњи, царина, санкција, блокада, замрзавања економских средстава и финансијских токова. Упоредо са тиме се врши демонизација, медијска хајка, пропагандни рат, ширење лажи, страха и терора. Тек када не успеју да освоје неки простор и ресурсе применом мамонистичких метода, прелази се на употребу отворене силе.

Тако је Запад учинио приликом разбијања Социјалистичке Федеративне Републике Југославије и Савезне Републике Југославије. Агресија на Савезну Републику Југославију је типичан пример немоћи да се неки народ окупира без употребе оружја.

***

Емисија уживо ,,Наш Аеропут“ („Народна телевизија“ – „Снага народа“, Београд), водитељ је Велибор Вукашиновић, 4. Април 2019. Гост проф. др Светозар Радишић, пуковник у пензији.

ИЗВОР: Radio Snaga Naroda – zvanični kanal

***

Злочиначко бомбардовање, ратни злочин над цивилним становништвом: ЕКОЦИД И ГЕНОЦИД НАД НАРОДОМ СРБСКИМ И СРБИЈОМ 1999.

***

*РАЗГОВОР С ПОВОДОМ: Др Мирјана Анђелковић Лукић – Специјални, ХЕМИЈСКИ и РАДИОЛОШКИ рат НАТО алијансе над Србима 1999. уништавањем здравља народа и природе хиљадама година унапред!

—–

14.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. licno, ne zalim pedersku postavu na celu drzave, jer ce ista doneti i poznatu gmo ishranu, posto maniti svet i vrednosti koje gaje sodomiti, siri trulez i smrad na svaku temu naseg zivota!

    Свиђа ми се