АКТУЕЛНО

СРБИЈА БЕЗ ГМО – МАРШ ПРОТИВ БАЈЕРА 2019 – 18. мај у 11 часова Трг Николе Пашића


фото: prviprvinaskali.com

Ми не желимо ГМО на нашој територији!

Поштовани пријатељи, и ове године, ТРЕЋЕ СУБОТЕ У МАЈУ – 18. МАЈА у 11 часова на Тргу Николе Пашића организујемо ПРОТЕСТ ПРОТИВ БАЈЕРА (који је прошле године преузео МОНСАНТО!) под слоганом СРБИЈА БЕЗ ГМО!
Говориће представници Друштва српских домаћина, Савеза пољопривредних инжењера и техничара Србије, Хуманитарне организације ЗДРАВА СРБИЈА и Удружења КНТР – Ко Нам Трује Децу!
Затим у Београду следи шетња до РТС да им предамо ЗАХТЕВ за посебне ТВ емисије о заштити од ГМО!

Ове године придружила су нам се и Друштва српских домаћина из Републике Српске – Херцеговине и Семберије! Остаје да видимо да ли ће нам се придружити и Друштво српских домаћина Црне Горе?
Скупови ће бити у Крагујевцу, …

фото, архива

ПОЗИВАМ да нам се придруже све еколошке и организације за заштиту потрошача у свих 136 општина и градова у Србији који су усвојили ДЕКЛАРАЦИЈЕ ПРОТИВ ГМО, као и све добронамерне организације и удружења из преосталих 33 општине и градова чије скупштине општина или градова нису до сада усвојиле Декларацију против ГМО.

Молим заинтересоване представнике организација и удружења да ме ХИТНО контактирају на имејл milsevar49@gmail.com или info@drustvosrpskihdomacina.org.rs

БУДИМО СОЛИДАРНИ ЗА СРБИЈУ БЕЗ ГМО!
ЗАШТИТИМО НАШУ ПОЉОПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ и СВЕ ПОТРОШАЧЕ ХРАНЕ У СРБИЈИ!
ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ!!!
Оставимо земљу наших прадедова нашој деци без ГМО!

Проф. др Миладин М. Шеварлић

***

***

14.4.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. ”Злочиначко бомбардовање, ратни злочин над цивилним становништвом: ЕКОЦИД И ГЕНОЦИД НАД НАРОДОМ СРБСКИМ И СРБИЈОМ 1999.” Хоћемо ли добровољно да прихватимо још један злочин над нашим народом – ГМО?

    Свиђа ми се