АКТУЕЛНО

ЕУ-ФАНАТИЗАМ БЕЗ СРАМА И ГРИЖЕ САВЕСТИ: Мигранти вас убијају, јер нисте толерантни!


фото: Flickr

Функционери про-еу странке шведских Зелених, објаснили су јавности у чланку портала Expressen како је феномен екстремног пораста оружаног насиља међу имигрантима последица нетолеранције Швеђана.

Manuel Cortez и Hedda Berkesand објаснили су како за стотину пуцњави у Стокхолму током прошле године, са 11 погинулих, треба наћи узрок проблема. За чланове странке која следи идеје марскистичке идеологије упаковане у наводну екологију, кривац је увек неко из домаћег становништва.

„Почетак и крај проблема лежи у националном шовинизму Швеђана,“ тврди Berkesand. Наиме, према њиховим тврдњама, Швеђани су одбили да се потпуности се адаптирају имигрантима па су због таквог „анти-интеграцијског“ приступа настали проблеми.

Швеђани кажу како су вољни да направе културолошке компромисе и интегришу се са новопридошлицама. Међутим, у пракси, „нови Швеђани“ су морали променити културолошки идентитет и изражавање како би у потпуности ушли у друштво. То је асимилација. Не интеграција – стоји у чланку.

 

ИЗВОР: dnevnagazeta.rs

———

10.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. УОПШТЕ МЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ШТА ГОД СЕ ДЕШАВА У јевропи ВЕЋ САМО СЕ ТРЕБА БОРИТИ ЗА НАШЕ СВЕТО КОСОВО И МЕТОХИЈУ ХВАЛА БОГУ америка ПЛАЋА КАКО ЈЕ СЕЈАЛА ПО СВЕТУ УБИЈАЛА НЕДУЖНИ НАРОД ОД ВИЈЕНТАМА ДО СРБИЈЕ УБИЈАЛА ЉУДЕ КОЈИ НИЈЕСУ ШЋЕЛИ ДА БУДУ РОБОВИ ЊИМА ТИМ фашистима енглезима И хазарима ПОМЕШЕНИМ СА немцима И французима СССС

    Свиђа ми се

  2. stokholmski sindrom: okriviti zrtvu
    isto se desilo i sa blerovim savetovanjem, generalno engleskim pokusajem da se srbi predstave genocidnim pedofilima (tu imamo i refleksiju)

    tako da vidimo vec zakonomernost u izopacitelskom delovanju ovih perverta – satanista, koji se nasladjuju kada se crkve pretvaraju u dzamije itd, ali to je sve jer ste mnogi prihvatili da zivimo u posthriscanskom drustvu, jer da ste hteli da analiziramo hriscanstvo od 1. veka, dosli bi do solucije… ovako, sada imate plodove vase lenjosti, mislim generalno na zapadnu civilizaciju

    Свиђа ми се