АКТУЕЛНО

Металац власник Модне конфекције Рудник


фото: gminfo.rs

Са 1,3 милиона евра Металац је 13. децембра излицитирао 18.000 квадрата производног, складишног и пословног простора некадашње МК Рудник и 6 хектара земље.

Након адаптације грађевинских објеката, у новом простору ће бити смештена трговинска предузећа Металац маркет и Металац траде, са обједињеним складиштем робе. Обезбеђен простор и за будуће нове програме.

Физичка близина фабричког круга МК Рудник и њени укупни капацитети определили су Компанију Металац на куповину ове имовине у Горњем Милановцу. Након лицитације одржане 13. децембра и потписивања уговора, Металац и формално постаје власник 18.000 складишног и пословног простором, са рестораном и две трафостанице на укупно 6 хектара.

Уз неопходна приоритетна улагања, од још најмање 500.000 евра у 2019. години, на овој локацији ће бити организовано складиште површине 6.000 м2, док ће у делу управне зграде бити смештена администрација трговачких предузећа Металац маркет и Металац траде.

Остатак простора, у којем су пословни субјекти под закупом, остаће у истој намени. Коначно, целих 8.000 квадрата дугорочно је намењено увођењу нових програма, које ће Металац извесно имати у будућности.

ИЗВОР: gminfo.rs

————–

18.12.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић