ДРУШТВО

Влајко Пановић, психијатар: У току је рат за душе наше деце!


Гост емисије „Политикон” био је наш чувени клинички психолог Влајко Пановић.

У емисији се, поред осталог, отворила једа велика табу тема –  да се са сваком новом генерацијом деце суочавамо са трендом смањења њихове интелигенције. Указано је и на галопирајући процес анестезираности и равнодушности код младих, чему пун допринос даје постепено претварање школа, чак не ни у забавишта, већ у савремена зезалишта…

Пановић је указао и на погубне последице претераног коришћења мобилних телефона и рачунара на концентрацију и целокупно психофизичко стање деце и младих.

Аутор и водитељ Данило Тврдишић
HelmCast 22.11.2018.

4 replies »

  1. Rob zabave ! . — To vam je najbolji odgovor ! . — Boze miloscu i silom Svojom unisti beskorisnu zabavu i pomozi da iskristalisemo nase zelje i navike kako bi smo se vratili ka Tvom putu spasenja ! . 😍😍😍 — AMIN .

    Свиђа ми се

  2. pa sta vi mislite da su deca pogodjena autizmom jedina pogodjena; imate autisticno dete, jasno se vidi da je inteligentno, a ono je imalo potencijal da bude genije! – razumete li vi?
    ostala deca nemaju autizam, ali su isto pogodjena

    aluminijum kako god da okrenete – dokazano i kod autisticne dece i odraslih i kod alchajmer pacijenata – odakle aluminijum, ako ne iz vakcina? pazite sta radite, tesko se to posle ispira sa silikonskom vodom sa ostrva fiji, ostaju posledice za ceo zivot

    Свиђа ми се