ДРУШТВО

Слободан Милошевић: „Чека вас национално понижење и растурање државе…“ (видео)


Чека вас национално понижење и растурање државе!

петак, 21 октобар 2011 12:25, Српске Новине

Пророчански говор Слободана Милошевића 

Поводом 11 година од преврата у Србији, тзв. Петооктобарске револуције „Српске новине” својим читаоцима поклањају својеврсно пророчанство – интегрално обраћање предсједника тадашње Савезне Републике Југославије. Слободан Милошевић се последњи пут, као државни функционер, нацији обратио 2. октобра 2000. године… Ваљда би свакоме после ових десет година требало да буде јасно да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије. Моја савест је у том погледу савршено мирна. Моја савест, међутим, не би била ни најмање мирна ако свом народу не бих, после свих ових година на његовом челу, рекао шта мислим о његовој судбини ако би му ту судбину наметнуо неко други, макар и тако што би народу објашњавао како је такву судбину изабрао сам.

 

Поштовани грађани, пред други круг избора желим да вас на овај начин упознам са својим виђењем изборних и политичких прилика у нашој земљи, посебно у Србији.

Као што и сами знате пуну деценију трају напори да се цело Балканско полуострво стави под контролу неких западних сила. Велики део тог посла је обављен успостављањем марионетских влада у неким земљама, претварањем тих земаља у земље ограниченог суверенитета или лишене сваког суверенитета.

Због нашег отпора таквој судбини за нашу земљу, ми смо били изложени свим притисцима којима у савременом свету људи могу бити изложени. Број и интензитет тих притисака умножавао се како је време пролазило. Своје искуство у другој половини двадесетог века које велике силе имају у рушењу влада, изазивању немира, подстицању грађанских ратова, компромитовању и ликвидирању бораца за националну слободу, довођења држава и народа на руб сиромаштва – све је то примењено на нашу земљу и наш народ. Догађаји који су организовани за наше изборе су, такође, део те организоване хајке на земљу и народ, зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.

Дијагноза ДОС-а

У нашој јавности је већ дуго присутна групација која, под именом опозиционе политичке партије демократске оријентације, заступа интересе влада које су носиоци притисака на Југославију, а посебно на Србију. Та групација се на овим изборима појавила као Демократска опозиција Србије. Њен стварни шеф није њихов кандидат за председника државе. Њен дугогодишњи шеф је председник Демократске странке и сарадник војне алијансе која је ратовала против наше земље. Он своју сарадњу са том алијансом није могао ни да сакрије. Уосталом, читавој нашој јавности је познат његов апел НАТО-у да се Србија бомбардује онолико недеља колико је неопходно да би се њен отпор сломио. На челу тако организоване групације на овим изборима налази се, дакле, заступник војске и влада које су недавно ратовале против Југославије. Заступајући те интересе, из ове групације су нашој јавности послате поруке – да ће са њима на челу Југославија бити изван сваке опасности од рата и насиља, да ће доћи до економског просперитета, видно и брзо оствареног вишег стандарда, такозваног повратка Југославије у међународне институције, и тако даље.

Поштовани грађани,

Моја је дужност да вас јавно и на време упозорим да су та обећања лажна. И да ствари стоје обратно, јер управо наша политика гарантује мир – а њихова само трајне сукобе и насиље. А ево зашто.

Успостављањем власти коју подржава, односно коју инсталира заједница земаља окупљених у НАТО алијанси, Југославија би неизбежно постала земља чија би се територија брзо распарчала. То нису само намере НАТО, то су и предизборна обећања Демократске опозиције Србије. Од њихових представника смо чули да ће Санџак добити аутономију за коју се члан њихове коалиције Сулејман Угљанин, вођа сепаратистичке муслиманске организације, залаже већ десет година и која фактички дефинитивно издваја Санџак из Србије. Њихова су обећања такође везана за давање аутономије Војводини која је таква да је не само издваја из Србије и Југославије, већ је, по свему, чини саставним делом суседне Мађарске. На сличан начин би се одвојила од Србије и друга подручја, нарочито нека њена рубна подручја. Њихово припајање суседним државама одавно је врућа тема тих држава, а које стално подстичу припаднике мањина тих држава у Југославији да дају свој допринос присаједињењу делова наше земље суседним државама.

Судбина Косова

У склопу те политике за распарчавање Југославије Косово би била прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван. То је први део Србије са којим би се она морала да опрости, не изражавајући, при том, чак ни наду да ће јој тај део њене земље једном моћи да буде враћен.

Територија која би преостала да носи име Србије била би окупирана од стране међународних, америчких или неких трећих војних снага које би ту територију третирале као војни полигон и као власништво којим се располаже у складу са интересима силе чија се војска на њој налази. Слику тог располагања и последице тога располагања, гледали смо већ деценијама, а нарочито у овој деценији у многим земљама широм света, нажалост последњих година и у Европи, на пример на Косову, Републици Српској, Македонији, у нашем непосредном окружењу. Српски народ би снашла судбина Курда, са перспективом да буду истребљени брже јер их је мање од Курда и јер би им кретање било ограничено на мањи простор него што је онај на коме се Курди већ деценијама налазе.

Иде и Црна Гора!

Што се Црне Горе тиче њена судбина би била препуштена мафији чија би правила игре грађани требало добро да знају. Свака недисциплина, а поготово свако противљење интересима мафије ставља вас на листу за одстрел која искључује право на свако помиловање.

Дао сам овај приказ о судбини Југославије у случају да се прихвати избор НАТО-а за нашу земљу, са циљем да упозорим и на то да би у том случају осим губитка земље и понижења њених грађана, сви живели под непрекидним насиљем. Нови власници државне територије некадашње Југославије као и окупатори преостале српске територије вршили би, по природи ствари, терор над становништвом, чију су територију окупирали. Сам српски народ би истовремено водио непрекидну борбу за поново успостављање српске државе и за своје поновно окупљање у њој. Они не желе мир и благостање на Балкану, они желе да ово буде зона сталних сукоба и ратова који би им пружили алиби за трајно присуство. Марионетска власт, дакле, гарантује насиље, могући дугогодишњи рат, све само не мир. А само наша сопствена власт гарантује мир.

Мафија, шверцери, криминал…

Затим, све земље које су се нашле у статусу ограниченог суверенитета, са владама под утицајем страних сила, вртоглавом су брзином постајале сиромашне. И то на начин који искључује наду у праведније и хуманије социјалне односе. Велика подела на већину сиромашних и мањину богатих – то је слика источне Европе већ неколико година и њу сви можемо да видимо. Та слика не би мимоишла ни нас. И ми бисмо, под командом и контролом власника наше земље, брзо стекли огромну већину веома сиромашних чија је перспектива да из тог сиромаштва изађу веома, веома неизвесна и далека. Мањина богатих била би састављена од шверцерске елите, којој би било допуштено да буде богата само под условом да буде у сваком погледу лојална команди која одлучује о судбини њихове земље.

Јавна и друштвена својина би се брзо трансформисале у приватну, али власници те својине, из досадашњег искуства наших суседа, би по правилу били странци. Мали изузеци би били искључиво они који би право на власништво куповали лојалношћу и покорношћу која их измешта из сфере елементарног и националног и људског достојанства. Највећа национална добра у тим приликама постају власништво странаца, а они који су њима до сада управљали, чинили би то, у овим измењеним приликама, као службеници страних фирми у сопственој држави.

Уз национално понижење, растурање државе и социјалну беду нужно би морало да дође до многих облика социјалне патологије, међу којима би криминал био први. То није пука претпоставка већ искуство свих земаља које су прошле тај пут који ми избегавамо по сваку цену. Престонице европског криминала већ скоро деценијама нису на Западу, као што је некада било, већ на истоку Европе. Нашем народу и овај садашњи криминал тешко пада јер смо дуго, од Другог светског рата до деведесетих година, живели у друштву које за криминал тако рећи није знало. А неки већи криминал који се не може избећи у друштву које бисмо постали, губљењем суверенитета и великог дела територије, тај већи криминал био би за наш мали и на криминал ненавикнут народ, опасан као што је за друштво и његове грађане опасан рат.

Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи, па и у нашој, ако бисмо је имали, јесте губљење идентитета.

Узеће вам и језик

Земље којима се командује споља, релативно се брзо растају са својом историјом, са својом прошлошћу, са својом традицијом, са својим националним симболима, са својим навикама, често и са сопственим књижевним језиком. Невидљива на први поглед, али веома ефикасна и немилосрдна селекција националног идентитета свела би га на нешто националних јела, понеку песму и коло, имена националних хероја наденута прехрамбеним производима и козметичким средствима.

Једна од заиста несумњивих последица запоседања територије неке земље од стране великих сила у двадесетом веку је поништавање идентитета народа који у тој земљи живи. Из искуства других земаља види се да народ једва да је у стању да прати брзину којом почиње да употребљава туђи језик као свој, да се идентификује са туђим историјским личностима заборављајући своје, да познаје боље књижевност свог окупатора од своје књижевности, да глорификује туђу историју често се ругајући својој, да личи на друге уместо на себе… Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације. Осим тога, тај нови облик колонизације искључује, већ по својој природи, сваки услов за изражавање мишљења, испољавање воље, а поготово искључује могућност за стваралаштво било које врсте. Неслободне земље укидају право грађана који у њима живе да слободно изразе своје мишљење, јер би се то мишљење, пре свега, сукобило са неслободом.

Отуда је тортура над мишљењем најдоследнији и најнеопходнији облик тортуре у земљи која је изгубила слободу. А о испољавању воље, разуме се, тек о томе нема ни говора. Манифестовање воље је допуштено само у виду фарсе, испољавају га само скутоноше страних газда. А њихова симулација слободне воље служи као покриће окупатору да је успоставио демократију у чије име је и запосео територију туђе земље. Нарочито желим да нагласим, због младих људи, интелектуалаца, научних радника, да су земље лишене суверенитета по правилу лишене и права на стваралаштво, а нарочито на стваралаштво у области науке. Велики центри, велике моћи, финансирају научно стваралаштво, контролишу домашаје и одлучују о примени његових резултата. Зависне државе, уколико имају научне лабораторије и научне институте немају их као самосталне субјекте, већ као испоставе централе која им контролише све, а нарочито домашаје у стваралачком мишљењу и раду. Ти домашаји се морају кретати у границама које у окупирану земљу и окупирани народ неће унети семе побуне или еманципације.

Србији се припрема инвазија

У овом тренутку, пред други круг избора, због сумње Демократске опозиције Србије да може да оствари резултат који им је потребан, припадници врха ДОС-а, новцем унесеним у земљу поткупљују, уцењују и застрашују грађане и организују штрајкове, немире и насиље, не би ли зауставили производњу, сваки рад и сваку активност. Све, разуме се, са циљем да у Србији стане живот и са образложењем да тај живот може поново да почне и да се одвија успешно и добро када почну да га организују они који овде заступају окупаторске намере, планове и интересе. Наша је земља суверена држава, има своје законе, свој Устав, своје институције.

Србија је дужна, а и заслужила је, да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзије. А грађани су дужни да знају да учешћем у субверзији којој је циљ спољна доминација над њиховом земљом, односно окупација њихове земље, сносе историјску одговорност за укидање права својој земљи да постоји, али сносе одговорност и за губљење контроле над сопственим животом. Препуштајући своју земљу другима, туђој вољи, препуштају исто тако туђој вољи и сопствени живот и живот своје деце. И многе друге људе.

Упозорио сам…

Сматрао сам као своју дужност да упозорим грађане наше земље на последице активности које финансирају и подржавају владе земаља НАТО алијансе. Грађани могу да ми верују и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно, да се не увере тек онда када буде тешко да се исправе грешке које су грађани у својој наивности, површности или заблуди сами учинили. Па ће се те грешке тешко отклањати, а неке можда неће моћи никада да се отклоне.

Мој мотив да изразим своје мишљење на овај начин није уопште личне природе. Два пута сам биран за председника Србије и једном за председника Југославије. Ваљда би свакоме после ових десет година требало да буде јасно да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије. Моја савест је у том погледу савршено мирна. Моја савест, међутим, не би била ни најмање мирна ако свом народу не бих, после свих ових година на његовом челу, рекао шта мислим о његовој судбини ако би му ту судбину наметнуо неко други, макар и тако што би народу објашњавао како је такву судбину изабрао сам.

Та заблуда да бира сам оно што за њега бира неко други најопаснија је заблуда и главни је разлог моје одлуке да се јавно обратим грађанима Југославије.

Хвала.

***

ИЗВОР: Штампано издање магазина „Српске новине”

36 replies »

 1. 5. октобра на власт је дошао, доведен од НАТО “пријатеља“, олош –
  “Од зла оца и још горе мајке“.
  Једна руска пословица каже: ““Нема породице без наказе, али те наказе
  не би требало да буду они који су лидери.”
  Од 5. октобра 2000. па до данашњих дана – све лудак до лудака.
  Запалили зграду Скупштине Србије као Хитлер Рајхстаг 1933.
  Покрали шта се могло покрасти, и до данашњих дана – нема
  пронађених и оптужених лопова?!
  “Револуционари“ узели, “запленили“ оружије из Станице милиције Стари
  град , Ул. Мајке Јевросиме – пиштоље, АП, ПАП, ПМ… /више камиона/, са
  припадајућом муницијом – које није врћено и нико не зна где је и како завршило?!
  За по једну немачку марку распродавали цементаре, пиваре…, девастирали
  све што је било добро, а сада се намерачили на грађевинско и пољопривредно
  земљшите, руднике, пијaће воде…, а сада се, у финалу, намерачили на Телеком,
  ЕПС…
  Довеdeни су нам педерасти, сoдмоисти, екуменисти, глобалисти…
  Трују нас ГМО храном, кејмтрејловима /запрашивањем из ваздуха
  коејкавим отровима/, децу нам вакцинишу НАТО вакцинама, уводе
  у школске програме обавзну ЛГБТ идеологију, отварају, на сваком ћошку,
  коцкарнице, кафиће… – стецишта наркоманије и проституције.
  Култура се своди само на АНУС-ФАЛУС, “напредне идеје“ ЕУ!

  У време Милошевића све је било наше – државно – а данас ништа
  није наше – све је туђе!
  Слоган за Милошевића је био: “ГОТОВ СИ!“,
  а данас је: “ГОТОВО СМО!“ – распродати са све гаће!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Никакве разлике нема између овог ЦРВЕНОГ КВАЗИПРОРОКА и свих осталих који су га неследили, па и ових тренутних СКОТИНА који черече Србију. Апсолутно сви су изштанцовани из истог калупа и измилели иза браваревог шињела. Исти им је газда и исти им је задатак – УНИШТИТИ СРБИЈУ И СРБЕ. Овај је тај пројекат започео, а сви потоњи наставили са истим послом, а Срби никако да се опасуље и свађају се, ког ће следећег УНИШТИТЕЉА да поставе на то „узвишено место“ и дати му прилику да посао доврши.
  Од свих који су прошетали србском политиком од Броза до овог лудака који је сада у врху државе НЕМА НИ ЈЕДНОГ ПОШТЕНОГ који би радио у интересу србског народа!!!!!
  СВЕ СУ ТО ПРОДАНЕ ДУШЕ, УПАМТИТЕ !!!!!

  Свиђа ми се

 3. Tek sad vidim da sam bio zaveden sto sam glasao za ove koji su bili na vlasti od 2000 i dan danas su.Mnogo vise zla su nam oni naneli nego sloba mada sam i ja pod pricama ‘slobodnih“medija podlego histeriji protiv istog,setao zvizdao i sad posle godina vidim da su svi bili placeni i isli su u ambasade SAD u Beogradu za pare sto su mi dva direktora tada „nezavisnih“ televizija potvrdili.Kajem se .

  Свиђа ми се

 4. Покојни Председник Србије Слободан Милошевић, је (Бог да му душу прости), имао на хиљаде мана, грешака и заблуда.

  Ово чудо које га је скинуло 2000. има само једну: кристално чисти сатанисти.

  Свиђа ми се

 5. Nema vise lazi i prevare.Sada sve znamo i znamo da smo okupirani.Tacno znamo ko je izdajnik i kome je interes novac.Vise nema ni lazi ni prevare.Mi smo ratnicki,iskren i posten narod.Nemogu oni nas nikada da pobede.Mogu da pokusaju i evo rezultata.Imaju medije i lazi i nista vise.Nicija nije gorela do zore a ja sam dao zakletvu 1997 godine.!Sa verom u boga do pobede!

  Свиђа ми се

 6. Milosevic je imao samo jednu gresku…a to je JUL.Da nije bilo Jul-a, i Julovaca, Milosevic nikad ne bi pao.Najveci predsjednik kojega je ikada i kojega ce ikada imati Srbija.

  Свиђа ми се

 7. Sabotirao je vojne uspehe postignute na frontovima,sve sposobne na pocetku rata penzionisao ili prekomandovao na sporedne pozicije.Unistio srpsku privredu da bi je privatizovali razni Marjanovici,Tomici,Bozovici,sve partijski drugovi.Zaziveo sverc preko granice na kome su njegovi opet uzimali ogroman novac.Dozvolio kriminal i korupciju u skoro svakom segmentu drustva.Sprecavao policiju da jos 95. pohapsi sve siptarske vodje i dozvolio im da se mirno,u kampovima,obucavaju rukovanju naoruzanjem,sto je dovelo do oruzane pobune i bombardovanja Srbije 99.Predao Kosovo siptarima i……

  E moj neso sta ti naprica u kratkom roku,da covek ne poveruje
  da neko moze tako povrsno i plitko razmisljati,nesluzi glava
  za nosenje sesira.

  Свиђа ми се

 8. Све што је изречено, било је тачно. Проблем је што је то изрекао чвојек који је продао преко 250,000 крајишки Срба усташком зликовцу Фрањи Туђману. Човјек који се стидио да каже да је Србин и држао се Југославије и Југословенства до самог краја. Човјек чији су се родитељи сами поубијали. Човјек чији је син био олош и отпад какав само може да се замисли. Човјек који је увео санкције свом властитом народу у Републици Српској. Човјек који је био члан комунистичке партије која је од Србије направила прћију. Е то је проблем. Паметне и мудре ријечи је изрекао олош и издајник!

  Свиђа ми се

  • Sabotirao je vojne uspehe postignute na frontovima,sve sposobne na pocetku rata penzionisao ili prekomandovao na sporedne pozicije.Unistio srpsku privredu da bi je privatizovali razni Marjanovici,Tomici,Bozovici,sve partijski drugovi.Zaziveo sverc preko granice na kome su njegovi opet uzimali ogroman novac.Dozvolio kriminal i korupciju u skoro svakom segmentu drustva.Sprecavao policiju da jos 95. pohapsi sve siptarske vodje i dozvolio im da se mirno,u kampovima,obucavaju rukovanju naoruzanjem,sto je dovelo do oruzane pobune i bombardovanja Srbije 99.Predao Kosovo siptarima i NATO-u.Ne znam ni jednu dobru stvar koju je ucinio za srbe,i Srbiju.Iako sam na pocetku bio za njega,vec 90. sam naslutio kakav je manipulant,distancirao sam se od njegovog lika i dela,a vreme nakon toga je potvrdilo da sam bio u pravu.Cak i oni nakon njega,iz DOS-a,nista nisu promenili,sve su nastavili po destruktivnom obrascu koji je Milosevic postavio,jedino sto racune polazu zapadu.Gledajuci sa ove distance sta je sve Milosevic mogao dobro da ucini,a nije,pitam se da li je i on radio po necijem diktatu,a kad je shvatio da je iskoriscen i pusten niz vodu onda je srocio ovo pismo.Jer i Djindjic je ubijen sto se pokajao zbog sramne saradnje sa zapadom i pokusao da to promeni i ucini nesto dobro za ovaj narod.Zaboravih,i srpski deo Sarajeva,za koji je toliko ljudi poginulo,je velikodusno predao Silajdzicu na mirovnim pregovorima,kao da je to njegovo pa moze da glumi velikodusnost i poklanja kako mu se prohte,jer je on faktor mira i stabilnosti na Balkanu..koliko je uzivao da ga tako imenuju i tapsu po ramenu,da je zarad toga davao srpske treritorije i sakom i kapom.Nadam se da se przi negde,jer bolje nije zasluzio.I da ce mu se tamo brzo pridruziti razni Tadici,Dacici,Vucici…

   Свиђа ми се

   • zaboravio si kada je marko zaradjivao noseci gajbice
    zaboravio si crveno-crnu koaliciju…ah, da, pa ta koalicija je i dan-danas na vlasti, samo im fali mira sa cvetom u kosi, malo li je jul drmao… ali treba biti posten, bilo je i gorih od njega, tzv kombi stranaka koji nikad i nisu imali poverenje naroda

    Свиђа ми се

 9. Шта ће још све време показати?
  Рушили смо га а нисмо били свесни где ћемо стићи.Данас тринаест година се тек види суноврат који нам се догодио.
  С Р Б И Ј А ЈЕ НА ДНУ ДНА, БЕЗ НАДЕ ЗА ОПОРАВАК.ПРОДАЛИ НАС, ЗАДУЖИЛИ. У Н И Ш Т И Л И НАС.

  Свиђа ми се

 10. Sloba je čovek vredan poštovanja koji se zalagao za kontinuitet zajedničkog život naroda na balkanu, ali rvati i ostali vec poznati seperatisti su hteli samostolane države i nezavisnost od autoriteta Beograda ali i “promenu sistema” (raskid sa -socijalizmom-) pa su i izazivali međusobni rat i uništili sve što je stvoreno od 1945! Uništena je budućnost narednim generacijama koju su Demokrate nastavile najvecom pljackom u istoriji ovih prostora

  Свиђа ми се

 11. Gospodo i braćo Srbijanci, vi ste najveća „vnago“ što hodaju po ovoj planeti. Da niste ista gore navedena „vnago“ vi bi i danas lepo izašli na ulicu pa smenili vlasti i sačuvali svoje teritorije. Ko od vas ima pravo da se odriče Kosova, Vi danasnja generacijo prodajete ono za šta su se milioni prije vas borili. Preci nam se u grobovima okreću jer ovo što se danas srbima zove nezaslužuje časno Srbsko ime.

  Свиђа ми се

 12. Dragi moj druze Slobo, kao I vazda Srbi spoznaju velicinu svojih ljudi tek kad ih izgube ili ih ubiju a onda ih hvale I posvecuju. Znao si Ti to I zato se nikada nisi ljutio na svoj narod niti si ikad izrekao I jednu rec koja ka optuzuje, ponizava ili mu skodi na bilo koji nacin. Branio si I odbranio sve svoje borce, oficire I vojnike,policajce od monstuoznih optuzbi I deo njihive odgovrnosti sa sobom odneo u grob. Sindjelic I Karadjordje su Te sigurno docekali koa svog potomka koji im je osvetlao obraz. E samo d anma je bilo jos malo Miloseve mudrosti I mangupluka Srbija bi bila danas Velika. dovoljna je ona nama I ovolika ali mnogima oko nas je ona I ovako mala prevelika, pa zato nije lose da bude jos mnogo veca pa da se u njenoj senci tesko zapaza njihova ljubomora I zavist. Hvala Ti druze na tvojoj zrtvi koju si podneo za Srbiju I Srpstvo, neka Ti je vecna slava, Goran

  Свиђа ми се

 13. Ne mislim da je opozicija namerno uništila sopstvenu državu. Ipak je veći deo njih, verovao u iskrenost i dobronamernost demokratske Evrope i Amerike. Oni su dobili toliko para da su u te strane savetnike prosto gledali kao bogove koji sami po sebi donose blagostanje. Korupcija koja je potom uzela maha i koja se udesetostručila u odnosu na prethodni period , bila je podržana i pothranjena od strane zapadnih savetnika preko MMF-a Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj i drugih… Njima je međutim jedino bilo važno da očerupaju međunarodne fondove preko „projekata“ i „donacija“, lihvarskih kredita i da podele proviziju sa svojim novim savetnicima unutar Srbije. Što se tiče naše ekonomije njima je bilo važno samo da imamo dovoljno para i imovine da plaćamo dugove i kamate njihovim bankama. Oni su i posavetovali političare kako da razviju biznis od državnih para koje se i danas nemilice odlivaju u partijske i privatne džepove. DS je među njima ipak ubedljivo najmoćnije parazitsko preduzeće koje je pije krv narodu. Visoki funkcioneri preko povezanih lica (kumova i slično ;)) učestvuju sa 30-50 procenata u svim poslovima koji se rade u Srbiji a koji se isplaćuju od budžeta države

  Свиђа ми се

 14. A SLOBODAN MILOSEVIC JE BIO JEDINI COVEK KOJI JE BIO POPUT STAROG KRALJA PETRA KARADJORDJEVICA KOJI NIJE DOZVOLIO DA SRBIJU GAZE I PONIZAVAJU …JEDINI KOJI JE ZELEO DA SE SUPROSTAVI TOME ….VIZIONAR KOJI JE BIO JEDINI SPAS ZA SRBIJU ..ONDA SESELJ KOGA SU TI ISTI JEZUITI I ROBOVI MRACNOG VATIKANA ODVELI U HAG DA IM NE BUDE JAKA PREPREKA U OSTVARIVANJU CILJEVA TJ UKOPAVANJU PRAVOSLAVLJA …EEE MOJ NARODE MOJ NARODE ..STAVITE PRST NA CELO I RAZMISLITE STA CE BITI SA SRBIJOM …..BOZE SPASI OVAJ GRESAN SRPSKI NAROD …

  Свиђа ми се

 15. DOMANOVIC JE LEPO TO REKAO …A DANASNJA SITUACIJA U SRBIJI JE KRAJ …KRAJ KOJI CE USKORO USLEDITI …ODREKLI SMO SE BOGA I SVEGA PA STA MI VOLIMO …TADICA????ODG MI DALI NJEGA VOLIMO???SVI SU 5 OKTOBRA TAKO ODLUCILI …GRESNE VAM DUSE KO JE TAJ DAN IZASO NA ULICE BEOGRADA ..STIDI TE SE ..JER STE TOG DANA NE SAMO UNISTILI SRBIJU VEC STE UNISTILI I ISKOPALI JAMU PRAVOSLAVLJU…TOLIKO OD MENE ..MITAR

  Свиђа ми се

 16. ali ljudi,meni samo nije jasna samo jedna stvar,ako je predsednik toliko voleo svoju zemlju Srbiju,pa zasto je onda srpski narod onako bedno ziveo,a On i njegovi onako i to na kom nivou,pa i dan danas ih boli uvo da nesto rade da bi ziveli u inostranstvu gde god da zive………..

  Свиђа ми се

  • Bas tako!!!
   Nije narod ustao zbog „vrucih krompira“ nego sto nismo imali hleba da jedemo. Ta ista mafija o kojoj on prica je nastala u njegovom sistemu. Da ne pominjem sina Marka…
   Sve u svemu, narod ispasta kako god…

   Свиђа ми се

   • Pa zar ste zaboravili ratove koje su sile napravile na prostoru Jugoslavije i sankcije koje su usledile posle toga, sve je to dovelo do nezadovoljstva da bi narod trazio nesto bolje a dobio ono sto smo svi mi svedoci toga.. Sve ove koji hoce EU pitao bih zasto su nas bombardovali sa najtezim hemijskim oruzijem koje postoji?

    Свиђа ми се

  • Обично за живота не схватимо које нам и какве поруке остављају они који те поруке или изговарају или на други начин остављају,

   Свиђа ми се

  • Ето на нашу велику жалост питам себе а и остале који буду читали овај коментар: ЗАШТО САДА ТЕК ПРОТЕКОМ ТОЛИКО ВРЕМЕНА УВИЂАМО ДА ЈЕ ОН БИО У ПРАВУ И ВИДЕО ОНО ШТО МИ ТАДА НИСМО ЗНАЛИ ИЛИ УМЕЛИ ДА УВИДИМО, ЧОВЕК ДАКЛЕ БИО ВИЗИОНАР па је зато жутаћима америма и осталима сметао и отерали га у Хашки казамате где је под мистериозним околностима умро.

   Свиђа ми се

   • otrovali su ga lekari preko hrane,ali ih je Bog zeznuo uzeo je Milosevicu zivot pre nego sto su oni to zelili i tako je Milosevic umro ranije i nije osudjen za ono za sta je bio optuzen i sad se zapad za dupe ape kako je mogo da umre pre nego da ga osude?

    Свиђа ми се

 17. Поштујете Гадафија, а омаловажавали сте Милошевића..
  Једини човјек у претходних ко зна колико година који је радио у интересу СРБИЈЕ!
  Али после кише увјек долази сунце, доћи ће неко коме је србство изнад свега и вратити нас на прави пут.

  Свиђа ми се

  • Nemamo vremena da cekamo lidera da nas vrati na pravi put. Treba svako od nas da se informise i preuzme ulogu lidera, tek tako cemo ih zaustaviti. Lidera mogu lako da sklone a mnogo tajnih lidera teze.
   Mocniji smo nego sto mislimo, upotrebimo tu moc. Bog je u nama a mi imamo slobodnu volju.
   Ceo svet je na prekretnici, otvoreni sukob je poceo.
   Hrabro i Pametno Napred.

   Свиђа ми се

   • Izuzetno. Zaista srpski narod je u tome poseban i iako relativno mali s tom odlikom individuelne samosvesti i masovnog liderstva od izuzetnog znacaja ne samo za svoj sopstveni narod nego za sve ljude dobre volje u okruzenju, Evropi i sire.

    Свиђа ми се

  • У еуфорији која је тих 2000-тих година владала у Србском народу нису могли да схвате у каву их пропаст тера светски глобални поредак на челу са америма немцима и тзв. европском унијом, сада после 11 година од свргнућа
   Милошевића видимо сву погубност те тадашње еуфорије у којој су највећи број Срба био, то вам је исто „као што сада хрвати на јучерашњем референдуму одлучише да иду у тзв.европску унију“ тако су и грађани Србије највећи број њих је био пун себе након 5 октобра. Ја сам уверен да има оних који могу Србији да врате част и понос и да сперу срамоту која јој је нанета од стране жутаћа и његових коалиционих партнера.

   Свиђа ми се

 18. ZNAO JE MILOŠEVIĆ KAO I SVI NORMALNI LJUDI ŠTA NAS ČEKA ALI I TO DA NE MOŽEMO TO SPREČITI U OVAKOM ODNOSU SNAGA U SVETU KOJI SE USPAVAO A ONI IDU I JEDNU PO JEDNU DRŽAVU U SVETU SRAVNJUJU SA ZEMLJOM I PLJAČKAJU UBIJAJUĆI SVE PRED SOBOM…!!! PONEKAD SE PITAM, PA BOŽE IMA LI TE I ŠTO IH NE ZAUSTAVIŠ AKO TE IMA…???

  Свиђа ми се