АКТУЕЛНО

СНП НАШИ у обраћању Синоду СПЦ: Вучића и чланове Владе треба АНАТЕМИСАТИ због најаве издаје Косова!


vucic-siptarcina

Часни Оци

Чланови Светог Архиерејског Синода СПЦ, у име верника СПЦ, обраћамо Вам се са позивом да Свети Архиерејски Синод СПЦ екскомуницира из СПЦ Александра Вучића, као и  све чланове владе православне вере који су умешани у срамне преговоре са шиптарским терористима и који воде издаји Косова и Метохије.

Оваква примена Црквено-канонских мера мора бити примењена ради очувања духовног и националног бића српског народа и не би био први пут да Црква посеже за оваквим тешким мерама.

Посебно, јер су Александар Вучић и чланови Владе већ више пута упозоравани да не покушавају да издају духовну колевку српског народа и да је не предају  у руке својих џелата.

Садашња влада се оглушила о вољу своје мајке Цркве и народа, и ни на један начин више нема легитимитет да представља нашу отаџбину, стога Вас молимо да предузмете мере како би народу недвосмислено било стављено на знање да се на челу државе налазе људи који хоће да ураде оно на шта се нико није усудио у дугој српској историји.

Свесни ситуације да се налазимо у времену у којем нема места за калкулације и рачунице, надамо се да ћете поступити по канонима Свете Цркве и да ће по канонском праву бити кажњени сви који су умешани у најављену издају Косова, без обзира на којем се политичком положају налазе.

Информатива служба
СНП НАШИ

1 reply »