ДРУШТВО

СНП НАШИ: Референдум је отворена издаја – Не гласамо око онога што је наше!


15.5.2018.

СНП “Наши” упозорава грађане Србије да не наседају ни на какве позиве за скупљање потписа за одржавање референдума око Косова и Метохије.

Устав Србије јасно говори да су Косово и Метохија неотуђиви део Републике Србије, и расписивање референдума по питању статуса Косова је отворен чин издаје.

Александар Вучић и сам намеће питање расписивања референдума како би издају Косова коју мора да спроведе пребацио на народ.

Само наиван или злонамерен човек може да помисли да би Вучић организовао референдум на којем би се гласало за останак Косова у Србији, а не за признавање независности, поделу, или шта му је већ на памети.

СНП “Наши” упозорава да је у Србији идентичан сценарио какав је био и приликом референдума када је изгласана независност Црне Горе.

Александар Вучић је добио милијарду евра од шиптарског нарко картела за подмићивање и куповину гласова. Такође, морамо узети у обзир комплетну медијску машинерију, као и СНС машинерију и њихових сатрапа који ће куповати гласове, уцењивати, претити…

Позивамо све грађане Србије да не наседају на пропаганду Александра Вучића око расписивања референдума, ма од кога она да долази.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Информативна служба
СНП “Наши”

1 reply »