Злочини над Србима

Зoран Влашковић: Амбасаде земаља Квинте у Приштини – логистичке ћелије тероризма, антицивилизације и фашизма!


Уз благослов немачког амбасадора у Приштини, Албанци су својим сународбицима који су били у редовима фашиста подигли споменике за фашистичким ознакама.

Хашим Тачи одаје пошту нацистичким сарадницима из Другог светског рата, Шабану Полужи и Мехмету Градици

Пише: Зоран Влашковић
15. мај 2018. КМ Новине

У Европи, која важи за тековину људских права, данас земље Квинте, Велика Британија, Француска, Немачка, Италија и са њима Америка, на тлу Србије, на Косову и Метохији, у Приштини, у својим амбасадама, које су истинске логистичке ћелије тероризма, пљују и газе ту Европу као тековину људских права.

Баш ове земље су после 1999. године од Косова створиле европску ИСИС државу у којој су већ читаве две деценије на власти озлоглашени терористи без икакве школе: Тачи, Харадинај, Лимај, Весељи, Љуштаку… И, ето, амбасадори земаља Квинте су раме уз раме са њима, пропагирајући свакодневно тероризам, антидемократију, антицивилизацију, фашизам, античовечанство… и све оно над чим се Европа као тековина људских права згражава.

Лево: Шиптар у униформи Аустро-угарске царевине, десно Шиптар у униформи „Скендербег“ дивизије у саставу немачких фашистичких снага. Починили бројне монструозне злочине због којих најчешће нису одговарали пред законом.

О томе колико су амбасадори земаља Квинте у Приштини привржени тероризму, и да су логисти европског и светског тероризма, говоре голе чињенице.

Амерички председник Барак Обама почетком јуна 2016. г. обавестио је Конгрес да се продужава дејство санкција против више Албанаца и 10 њихових организација са КиМ, са југа Србије и Македоније (које су званично терористичке организације – Стејт Департмент) и који су и даље на црној листи непожељних у Америци.

На овој листи се налазе и разне организације, од „војних“ до „хуманитарних“, са Косова и Метохије, југа Србије, Македоније и Албаније. Међу ентитетима који се сматрају опасним за сигурност САД-а су: „Војска републике Илириде“,“Албанска национална Армија“, “Национални Фронт Албанаца за уједињење“,“Ослободилачка војска Прешева, Бујановца и Медвеђе“, „Национални комитет за ослобођење албанских земаља“, „Ослободилачка национална армија“, „Национални покрет за ослобођење Косова“, „Политичко веће Прешева, Бујановца и Медвеђе“, „Народни покрет Косова“ и „Савез исламских заједница“.

Званично је и ОВК је терористичка организација, јер је председник Џорџ Буш председничким прокламацијом бр. 452 и Указом број 13.219, од 26. јуна 2001. године “ОВК“ ставио на “црну листу“ терористичких организација због пружања помоћи у тероризму и другим терористичким организацијама.

Треба истаћи да је „ОВК“ терористичка организација jош 1998. године, јер је још Роберт Гелбард, специјални изасланик САД за Балкан, потврдио да су припадници „ОВК“ терористи.

Америчко Министарство финансија 3. фебрара 2017. године је ажурирало листу санкција организацијама и појединцима из целог света. На овој листи се налазе и неки функционери и посланици тзв. „Скупштине Косова“. Осим тога, ту је и даље председник Иницијативе за Косово, посланик Скупштине Косова, Фатмир Љимај. На црној листи САД је и председник општине Глоговац у Дреници, Рамиз Ладровци. Насер Кељменди, заједно са својим синовима је такође на листи. Против њега се води судски процес за организовани криминал у Босни и Херцеговини и на Косову и Метохији.

Остали посланици тзв „Скупштине Косова“ који се налазе на црној листи су: Даут Харадинај и Реџеп Селими. Ту је и Рустем Мустафа – Реми, бивши посланик ПДК. Ту је и Сами Љуштаку, Рамиз Ладровци Насер Кељменди, Лавдрим Муџахери, Харадинај Бала, Даут Харадинај, Исак Муслиу, Јонуз Муслиу, Шефћет Муслиу, Рустем Мустафа, Реџеп Селими, Азем Сyла, Емруш Џемаили, Сами Укшхин…. Са Косова и Метохије у терористичку ИСИС државу у Сирији и Ираку је до сада отишло 399 албанских терориста а 77 их је до сада тамо погинуло. Из Македоније у Сирији и Ираку је до сада отишло 150 албанских терориста.

Када се узме у обзир број становника, Албанаца на Косову, и број терориста са овог простора, који су отишли у редове терориста у Сирији, Косово је убедљиво на првом месту у Европи по “ извозу“ терориста! “Извоз“ албанских терориста са Косова остварен је са крвавим исходима и више пута у Македонији!

Хашим Тачи је припадник терористичке банде – каже се у потерници МУП-а Србије који подсећа да је Тачи у одсуству осуђен на десет година робије – за тероризам!

Кривични суд у Скопљу у октобру 2017. г. осудио је 33 члана „кумановске терористичке албанске групе“, са Косова, на укупно 746 година затвора.

Седам албанских терориста је осуђено на доживотне казне затвора, 13 људи је осуђено на 40 година затвора, шест особа на 20 година, један од оптужених је осуђен на 18 година, други на 14 година и још два члана на 13 година.

Приврженост амбасадора земаља Квинте у Приштини тероризму и фашизму је највећи досадашњи атицивилизацијски искорак Запада према убијању човечанства. Поодавно умније главе у Европи пишу књиге са основом да је Европа умрла у Приштини 1999. године.

Те 1999. године представници земаља Квинте недвосмислено су се изјаснили пред светском јавношћу.

Својим присуством у Приштини и подршком албанским терористима и фашистима амбасадори земаља Квинте су највећи пропагатори највећег светског зла данас, тероризма.

Уз благослов немачког амбасадора у Приштини Албанци су свом сународнику из редова фашиста подигли споменик са капом хитлеровог официра. Свет ћути о томе а земље Квинте са амбасадорима у Приштини упорно настоје да легализују терористичку ИСИС Косово државу у Европи!

Албански терориста у униформи немачке израде пролази крај немачког војника након окупације КиМ 1999. године.

______________

Извор: КМ Новине