АКТУЕЛНО

Патриотски блок: ЦРВЕНИ СОЦИО АЛАРМ! САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ПЛАНИРАНИМ НЕРЕДИМА


На овонедељној промоцији политичке странке у оснивању Достојни Србије у Новом Саду, уводничар промоције г. Душан Дунђер, познати стручњак за националну безбедност, је изјавио да се сваки дан у Србију упумпава милион и 250 хиљада долара преко једне познате амбасаде и дели одређеним тзв. невладиним организацијама и појединцима. Сценарио је исти као при рушењу Милошевића када је преко агентуре зване Отпор упумпано око 50 милиона долара које су челници Отпора, како Веља Илић јавно сведочи на ТВ, у јакнама и без бројања уносили у Србију да би освојили власт са улице терористичким путем.

Учесници промоције су упозорени на предстојеће немире по истом сценарију да би се жртвовао народ и увеле стране трупе да обезбеде мир у Србији и дали одрешене руке умоболнику на челу државе да изврши и последњи корак у добијеном налогу када је противуставно и незаконито постављен на место председника Србије.

Изговор за позив народу да изађе на улице биће наводна крађа београдских избора који су већ сада покрадени и намештени, али ће формално покриће бити добијено тек после проглашења грандиозне победе умоболника на локалним београдским изборима.

Позиву на протест први ће се одазвати чланови бивше власти који најбоље знају како су се добро омастили док су били на власти, али неће бити свесни да су их управо њихови лидери продали и да ће они бити прве жртве највеће преваре после 5. октобра.  Нажалост, истом приликом смо упозорени да ће бити трагичних последица и по народ на улици и по Србију у целини.

Зато смо замољени да ширимо вест и да упозоравамо јавност, посебно Београђане, да се не одазивају на позиве за протесте на улици, јер ће то бити крвопролиће као у Кијеву. Само изазивањем трагичних последица протеста на улици створили би се услови стране интервенције ,,мировним,, трупама које би озваничиле суштинску окупацију Србије.

Не дозволимо окупатору изговор за улазак војних трупа у Србију, јер ће то представљати последњи чин војне окупације и издаје народа и државе, после чега би их могли само народним устанком уз многобројне жртве истерати. Зато се позивају се грађани да добро пазе ко их и због чега позива на улице, јер су их ти исти лидери безброј пута повукли за нос ,,достојанственим,, шетњама по улицама Београда.

Само један позив за излазак на улице биће прави у одсудном тренутку по Србију да би се војска и полиција принудиле да бране Устав и ухапсила председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе.

Тај позив ће доћи од Николе Алексића, председника Патриотског блока  који је десетак пута залагао сопствену слободу наведеним циљевима личним протестима пред институцијама режима не желећи да изазове проливање крви и угрози било чији живот. Војска и полиција су Уставом задужене за одбрану народа и државе, народ их плаћа иако умире од глади, зато морају коначно да стану на страну народа и изврше своје уставне дужности.

Само сви заједно можемо присилити војску и полицију да бране народ и државу и да изврше уставне дужности.

КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА

ИЗВОР: САОПШТЕЊЕ

—————-

2.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. Немојте излазити на улице кад вас зову они, него кад вас ми зовемо, јер… биће крвопролиће кад вас зову они, а неће кад вас зовемо ми, онда ућиће стране трупе, па онда неће, јер војска и полиција брани Устав…
  Ko кога руши, ко не руши..више од манипулација не можеш да живиш.

  Сви су одлепили.

  Свиђа ми се

 2. Сви на изборе.
  Бирајте ко вам се допада или мање допада, пружила вам се прилика. Ако не изађете, ваш глас ће аутоматски припасти партијама на власти.
  Кога ће од нас да нахрани Европска унија и заштити НАТО, нека гласа за власт, прошлу или садашњу. Исте су, близанци, надовезани једни на друге.
  Прекинимо ланац лажи и корупције. Прекинимо кршење Устава и Закона.
  Заокружите 2.

  Свиђа ми се

  • Није свашта.Најлакше је чекати да ти све други кажу и сервирају.Потруди се па сазнај ко је ко и шта је ко и гдје је ко у Србији па ћеш лако одлучити када изаћи а када не изаћи на улицу.Све што су људи овог пута рекли је тачно.Упумпава се новац и даје олошу који је задужен да нам и ово мало среће у несрећи што нам је остало отме и уништи.То су углавном невладине организације(Српски народни отпад) који је даби живио у свом стилу спреман да уради и најгоре и најбестијалније гадости јер осим долара они немају друга вјере ни погледа.Запад је од нас направио полигон за испитивање свих видова оружја, укључујући и нуклеарно и свих видова психолошког рата(хашки суд је један од њих,а медијске куће по Србији су им десна рука).Не пишем ја ово да критикујем човјека који је дао коментар под свашта, већ да сви пробамо да се трзнемо и пробудимо и да видре будемо и да се боримо против опаког непријатеља који не преза ни од чега.Никад ти неће,никад, за никад бити пријатељ ко је радиоактивне бомбе бацио на твој животни простор и твој народ.То је аксиом .Стуб на коме се базирају све остале одлуке методе и принципи.Жути и ови који сада владају су из исте приче и осим новца не вјерују ни у шта друго(олош без свијести и савјести).

   Liked by 1 person

   • Сви су исти. Чак и ове нове покрете који се појављују чине људи који су већ били политички активни, а има и оних који крију да су им родитељи били или још увек јесу у другим партијама.
    Ко год мисли да избори мењају власт, грдно се вара. Они намештају изборе како онима који су у сенци одговара, а изласком на изборе се само даје легитимитет. Најцрње је кад се кидају око тога ко ће да буде председник Америке, а не виде да сви на крају оду на исто место да се поклоне. И руски председник иде тамо исто.

    Свиђа ми се

 3. Нешто се заиста спрема, АВ се не скида са ТВ екрана, узурпирао је све ТВ станице, изјављује како је опозиција немоћна и да ће их ОН пбедити убедљивије него икада, као да се ОН кандидује за градоначелника ( у шта не сумњам да ће бити и градоначелник из позадине, као до сада!). Створена је атмосфера страха и хистерије, коју подгрејава председник странке и његови јуришници. Мени је једина нада у то што је народ толико утучен и сиромашан да му не пада на памет да изађе на улице. Али, ко зна, опрез никад није на одмет. Хвала господину Алексићу на упозорењу!

  Свиђа ми се