АКТУЕЛНО

ДВЕРИ: Деда Мраз поранио у Костолац и дели пакетиће за гласове


Српски покрет Двери оштро протестује због притисака режима на кандидате Двери на локалним изборима у Костолцу.

Два кандидата за одборнике Српског покрета Двери, од којих је један и носилац листе – Милан Грубетић, приведена су у станицу полиције јер су јавности објавили летак који показује на који начин Српска напредна странка купује гласове. Иако је овај летак објављен од стране бројних лица и постоје сведоци који тврде да је то оригиналан материјал Српске напредне странке, кандидати Српског покрета Двери приведени су и од њих је тражена изјава.

Дан пред изборе у Костолцу, представници „напредне“ власти су отишли корак даље у притисцима над свима који мисле другачије.Сматрамо да је ово до сада незапамћен притисак над кандидатима опозиције,а да су они који купују гласове ти који треба да дају изјаве у полицији и да кривично одговарају.

Да је Српски покрет Двери у праву када упозорава на ове нерегуларности говори и снимак који је синоћ направљен у костолачком насељу Канал, а на којем се види како дан уочи избора представници Српске напредне странке деле пакете са храном и на тај начин „купују“ гласове. Снимак је прослеђен полицији, а особа која је тим поводом приведена је изјавила да пакети немају везе са изборима и да су то „новогодишњи пакетићи“. Изгледа је Деда Мраз поранио у Костолац и да се тај Деда Мраз зове Александар Вучић.

Двери све време упозоравају на константно кршење изборног процеса и нефер изборних услова наметнутих голом силом СНС-а. Иако су расписивања избора у Костолцу, Пећинцима, Неготину и Мионици избори у промотивне сврхе СНС-а, више је него очигледно да је грађанима Србије доста малтретирања од стране Вучићевих диктаторских одреда. То ће се ускоро потврдити на редовним изборима за одборнике Скупштине града Београда, одакле креће пад режима СНС-а и његових сателита.

Ухваћени на делу: Снимак активиста режима како деле пакете у току изборне тишине

Информативна служба Српског покрета Двери

 

***

ФБР ДОДАТАК: „Спорна“ фотографија „интерног упутства за гласање СНС“ у Костолцу дељена друштвеном мрежом Фејсбук

 

24.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић