АКТУЕЛНО

КОСОВО И МЕТОХИЈА: Новим хапшењем Србина на прелазу појачава се репресија Шиптара


Хапшење Срба у служби великоалбанске идеологије / Илустрација – КМ Новине 2017.

Хапшењем Србина на прелазу Бела земља, на истоку Косова и Метохије, од стране тзв „косовске полиције“ наставља се репресија над Србима.

Како медији преносе ова служба је потврдила да је Србин „ухапшен на основу налога који је издао тзв Основни суд у Гњилану“ мислећи при том на сепаратистичке „судове“. Наводи се да је Србин ухапшен у петак око поднева и након тога је послат на издржавање затворске казне. Оваква конструкција реченице и поступак који она представља, када су у последње време учестала су хапшења Срба, постаје уобичајена норма. Без икаквог суђења и без икаквог процеса Србе одмах по хапшењу шаљу „на издржавање казне“.

Упадљива је чињеница да се овај вид репресије појачава са све већом предајом надлежности у руке шиптарским сепаратистима од стране представника српске Владе, нарочито са доласком Александра Вучића на власт и инистриања да се приведе крају испуњење договора из Брисела.

О хапшењима медији извештавају у једној или две реченице и то тако да не изазове никакве емоције нити реакцију јавности. Према неким информацијама медијима је „препоручено“ да штуро извештавају о овим догађајима како се не би дигла прашина и разоткрио злочин српских политичара над својим народом и државом.

Нема ни мало сумње у то да су они који спроводе издају свесни несреће коју српски народ доживаљава али их се то не дотиче. Напротив, по свему судећи они су управо на несрећи српског народа много зарадили и није за очекивати да дође до било каквог позитивног обрта у скорије време а у том периоду извесне су катастрофалне последице по српски народ и његов положај на Косову и Метохији какав прети да се врати у зло доба 19 века када су Срби без икакве заштите убијани и прогањани од стране бандитских скупина Арнаута а данас од њиховог система, који Запад жели да представи као „државу“, у стварности имамо само монструм идеологију креирања Велике Албаније и механизам који је прати.

ИЗВОР: КМ Новине

————

12.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. БРАЋО КОСОВЦИ И СЕСТРЕ КОСОВКЕ ДОЋИ ЋЕ И СРБСКИХ ПЕТ МИНУТА ТРЕБА ИЗДРЖАТИ СВЕ ТЕШКОЋЕ ТРЕБА ИМ РЕЋИ КА ГАВРИЛО ПРИНЦИП ШТО ЈЕ РЕКАО ДА СУ ОКУПИРАЛИ СРБСКУ ЗЕМЉУ И ДА ЈЕ ОН КОСОВСКИ ОСВЕТНИК МОЛИТВЕ ПОСТ ПОКАЈАЊЕ ЋЕ ПОМОЋИ СРБСКОМ РОДУ КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СССС

  Свиђа ми се

 2. Шта ови причају?
  Срби су заштићени да тотално изумру. Не само на Косову и Метохији.
  Вучић и Дачић неће да трепну ни за једног Србина, под једним условом.
  Ако није члан СНС Српске листе. Њих чува НАТО и Харадинај са Тачијем.
  Вулић и Дачић неће да се мешају у унутрашње ствари независног Косова, то су потписали у непостојећем и необјављеном Бриселском споразуму, који је написан у Ранбујеу само на албанском језику.
  А, прича се да Дачић не зна тај језик, али је за сваки случај потписао по наговору Вучића
  Да си Србима било боље када ослепе и изгубе памет и свест

  Свиђа ми се