Хуманитарна акција

Хуманитарни апел – Помозимо Николи Владисављевићу


„Драга браћо и сестре!
Помаже Бог!“

Овим речима обратио се Никола Владисављевић свим познатим и непознатим људима путем друштвене мреже Фејсбук.

У свом потресном обраћању, Никола је навео да треба да оперише тумор штитне жлезде и да је социјално и здравствено угрожен.

„Верујте да сам беспомоћан пошто до краја живота морам да пијем хормоне штитне жлезде а републички фонд те лекове не покрива. А већ сам 2015. године оперисао карцином штитне жлезде који ми се нажалост вратио у марту ове године, зато ми је и тешко али нажалост мало људи жели да ми помогне а мени је помоћ заиста потребна.“

Уз сву објављену медицинску документацију Никола се обратио са молбом свима који су у могућности да му макар и најмањом уплатом помогну.

„Уз благослов Владике Никалаја из ЕРП и свештеника Далибора Јовиће апелујем на све људе добре воље за новчану помоћ колико год је ко у могућности.

Хвала и нека Вас Господ Бог чува!“

 

Пост нет:
0640526300
Никола Владисављевић

Динарски жиро рачун:
Ерсте банка
340 32267777 77

Девизни рачун:
Никола Владисављевић
Свифт коде: GIBARS22
IBAN: RS35340000003226777777

_____________
Приредила редакција СРБског ФБРепортера
4.7.2017.

3 replies »

 1. Биће ми драго да сазнам да ли је нешто учињено и да ли је Никола контактирао задужбину која се налази у Београду ! Надам се да ће те ви то пратити и обавестити на мој меил !

  Свиђа ми се

 2. Морам да напишем али кога то интересује ! Пре свега молим уреднике СРБски ФБРепортер да ако су у могућности контактирају Николу Владисављевића да се обрати Задужбини Хиландара на телефон 011 7159130 и потражи помоћ а помоћ је у виду терапије који се зове “ ЗМИЈСКО ГРОЖЂЕ “ или биљка “ КОЗЛАЦ “ коју прави братија манастира Хиландара ! То је за карциноме и туморе . Лично познајем људе које смо успели да излечимо од ове опаке болести , а то је 10-ак што старијих што мале деце . Врло је успешан чак у 85 посто ! Терапија је бесплатна и када почне да се користи братија манастира се молитвама Господу свесрдно моли за одређену особу у овом случају за Николу . Када , уз Божију помоћ , све заврши и повуче се карцином онда би било пожељно да се приложи симболично , колико ко може , донација . Поздрав !

  Свиђа ми се

  • Поштовани господине Јашићу,

   Проследили смо Вашу поруку Николи Владисављевићу и преносимо Вам изразе његове захвалности.

   Редакција СРБског ФБРепортера

   Свиђа ми се