Бомбардовање

Ивањица: Поштовање наших суграђана убијених од стране НАТО зликоваца је наша обавеза у овом тешком времену


СРБски ФБРепортер, 28.4.2017.

Нашој редакцији обратио се господин Милош Ћирковић, председник Скупштине Српских ратних ветерана:

„Под насловом „БРАЋА ОСТАЈУ ЗАУВЕК БРАЋА, А ЗЛИКОВЦИ ОСТАЈУ ЗЛИКОВЦИ!“ започели смо велико дело које се односи на поштовање наших суграђана, убијених  од стране ЗЛИКОВАЦА. Очекујемо вашу помоћ да остваримо оно што смо обећали на АКАДЕМИЈИ  24. марта 2017 године, са жељом да будемо путоказ свим СРБИМА што је једна од наших обавеза у овом тешком времену.“

 

***

Наиме, на иницијативу председника Српских ратних ветерана Ивањице Николе Милошевића и председника Скупштине Српских ратних ветерана Милоша Ћирковића, у ивањичком дому културе је 24. марта 2017., поводом годишњице НАТО ЗЛИКОВАЧКЕ АГРЕСИЈЕ одржана академија «18. ГОДИНА СЕЋАЊА…»

Српски ратни ветерани покренули су том приликом иницијативу Скупштини општине Ивањица да њихови суграђани Драган Танкосић, Слободан Мирковић, Душко Ђоковић и Душко Глигорић, који су изгинули од стране НАТО ЗЛИКОВАЦА, добију појединачно своје улице у том граду.

Уједно је предложено да своју улицу у Ивањици добије и Грк поручник  Маринос Рицудис јер, истичу да није познато да се наша држава на неки начин захвалила том човеку – његов поступак као да се крије, вероватно због НАТО ЗЛИКОВАЦА.

Наиме, на почетку агресије млади поручник Маринос Рицудис добио је задатак да са разарачем ТЕМИСТОКЛЕ исплови у Јадранско море, што је он одбио рекавши да као ПРАВОСЛАВАЦ не може да учествује у нападу на један ПРАВОСЛАВНИ НАРОД.

***

1 reply »

  1. Сећање на све погинуле је МОРАЛНА-ЕТИЧКА-ДУХОВНА ДУЖНОСТ не обавеза, то је велика и битна разлика! Благодаримо добро и племенито дело! Пример-подсетник осталима који су то заборавили!

    Свиђа ми се