АКТУЕЛНО

СПЕЦИЈАЛ – СРБИЈА У ПРОЦЕСУ: Др Душан Дунђер – 5.октобра је у Србији умрла истина, ово је почетак нове историје Србије, да ли ћете помоћи тој деци – то је на вашој савести (видео)


Разговор о месту, времену, тренутку у коме се налази Србија са др Душаном Дунђером водио је Милан Видојевић, који је поручио да више нема времена за нешто друго већ да се сви упознају са истином и определе према истини а не према медијским манипулацијама којима смо изложени 24 сата дневно.

Србија се налази у заблуди већ дуго времена, ово је завршна фаза плана који траје преко једног века, а суштина тог плана је веома једноставна – „Србију и србски народ треба уништити физички, свим дозвољеним и недозвољеним средствима“.

Стручним круговима у земљи и иностранству познато је ко је др Душан Дунђер. За оне који не знају, ево неколико реченица из његове биографије…
Др Душан Дунђер је доктор наука, међународни експерт за тероризам и безбедност. У Србији је познат као предлагач Закона о безбедности неколико пута (који наравно нису прошли јер не одговарају одређеним западним круговима, јер би то значило стварање службе која би штитила интересе Србије). У иностранству др Дунђер врши одговорне функције, нарочито у Русији где је једини странац подпреседник Асоцијације приватних предузећа за безбедност и једини је странац који је члан руског Министарског савета центра Службе безбедности. Учесник је многих мировних мисија…

 

О НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ

„Мислим да је овај народ одавно заслужио истину, која се упорно крије више од једног века од свих вас“ – казао је на самом почетку др Душан Дунђер.

Сви стручњаци за геополитику су обележили почетак настајања Новог светског поретка договором у Јалти, што је безочна лаж.
Договором у Јалти је само направљена подела ратног плена након Другог светског рата. То су поделили СССР и савезници. Ти савезници до 1944.године нису помагали СССР, нити су помагали осталим напаћеним народима. 1944.године, када су видели да ће СССР победити Немачку помогли им они или не, искрцали су се у Нормандијуи придружили победнику. Ти исти наши савезници су више штете начинили Србији него Немачка за сво време Другог светског рата.

До скора се причало да су „Руси, овакви или онакви, силовали жене по Немачкој“, међутим, истина је мало другачија. Савезници, односно Британци и Американци су силовали преко 160.000 немачких девојака и жена.

Нажалост, таквих истина је много у последњих сто и нешто година.. до прекрајања свега оног што се учило вековима.

Нови светски поредак је настао после Француске револуције у доба Јакобинаца, Велике ложе Енглеске и циониста. Када су видели моћ римокатоличке цркве предузели су први корак у стварању НСП, па су тако од народа одузели римокатоличку цркву. И од тада настају све завере на планети, наравно на штету човечанства. По узимању РМЦ од народа Ватикан драстично мења своје доктрине и тако се понаша и дан-данас.

Учили су нас да је историјско помирење Срба и Хрвата било 1918.године што је безочна лаж. Први сукоб који би тако могао да се назове би био 1909.године, чувени велеиздајнички загребачки процес, где је осуђено мало више Срба и мало мање Хрвата и мало мање муслимана.
Међутим, оно што је истина, а што нам нико не говори ти Хрвати, Срби и муслимани су били као један народ и као такви су били сметња Новом светском поретку.
Зато што је чињеница што су Срби били једини пријатељи Хрвата од 11.века, када су изгубили државност, када је убијен њихов краљ. Па је тако, њихов најпознатији песник из тог времена Иван Мажуранић, поднео надвојводи Јозефу следеће саопштење: „Са Србима смо ми један народ, те тако чврсто стопљени да нас ништа више на свијету раздружити неће моћи“.
Нема потребе да причамо о томе да је Људевит Гај то прихватио као истину, и због те истине је дао сва права српском народу као и хрватском.

Касније су исти центри моћи формирали како усташе тако и комунисте, како Карађорђевиће тако и остале који су чинили зло свим овим народима.
Ова прича ће мало да се разликује од званичне историје.
Не треба заборавити да су сви ти људи који су створени учествовали у уништавању српског народа… од краља до цркве, до комуниста.
Прво, ретко ко зна шта су то усташе.
Усташе су се први пут 1926.године у Мексику борили за Часни свети крст против тајних организација и наравно масона итд.
Када су видели да је верски врло лако придобити људе Ватикан је уз помоћ Британаца, и осталих поменутих, организовао од покатоличених Срба одреде усташа који су чинили злочине на овим просторима.
Хрвати јасно морају да направе границу између злочина и злочинаца, јер хрватски народ је слободарски, народ који је живео заједно са Србима и муслиманима у слози док Нови светски поредак није узео ствари у своје руке. Поред Срба су били Словенци који су за нијансу били луциднији па су „увек били уз неку касицу“, а Срби су ратовали за потребе ових и оних…
Битно је да знамо, о овоме нас не уче, ти исти људи су нам убили Обреновиће, направили Мајски преврат, довели Карађорђевиће који ће у време своје владавине извршавати налоге Новог светског поретка, исто на штету Срба.

Наметнута Југославија је омогућила Хрватској да први пут после 11.века добије своју државу. То је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца. Тиме се постигло, поред тога што ће Хрватска добити државност, могућност прикривања злочина који су почињени над србским народом од стране тих усташа и муслиманских усташа, односно како су их звали – балија.
Краљ је био задужен да свима њима да чин или два више, под плаштом неког сутрашњег рата са Италијанима, што је исто тако била безочна лаж. Али, тиме су прикривени злочини над Србима.

Један од највећих злочина тада је био – по директиви да трећину Срба треба покатоличити, трећину побити, а трећину протерати. Нажалост, знамо да је тај чин направљен.
Када је краљ Петар, односно краљ Александар, испунио своје задатке које му је дао Нови светски поредак, требало га је заменити са неким другим, а тај је био Јосип Броз Тито. Највећи непријатељ српског народа у то доба је био Јосип Броз, Иван Стева Крајачић, касније Петар Велебит… Сви су они били чланови и део Новог светског поретка.
Уједно, тада је и почела пљачка свих народа на Балкану.

Ватикан је кључни играч на овим нашим просторима већ више 150 година. Папа Пије 12 (који је одиграо мрачну улогу у време Другог светског рата), као и Степинац који је такође био језуита по образовању, су заправо поставили тај план о коме је др Дунђер говорио, о протеривању и уништавању Срба са простора Хрватске. Интересантно је да садашњи папа, који је такође језуита по образовању, жели рехабилитацију Степинца… До које мере је НСП успео да интегрише структуре светске власти из сенке? А онда да се вратимо до Тита као пројекта одређених кругова светских моћи… – коментарише, пита и закључује Видојевић.

Задатак свих политичара на Балкану је да се стално држи тензија управо због тога, верске или националне нетрпељивости, и да се то користи у дневно политичке сврхе. Односно, да се народ држи под тензијом да би у датом моменту када припадници НСП кажу „урадите то“ они то здушно и ураде.

Народи Хрватске и Босне и Херцеговине су се најзад освестили, и неће то више ићи као до сада, јер је и тај процес борбе за истину започео у целом свету. То је Брегзит, Исланд, избори у САД – где је један обесправљени амерички народ над којим се спроводе сви експерименти на зло човечанства, прво се спроведу тамо па у Скандинавији, па на Балкану…

Овог тренутка имамо привилегију да живимо у најбитнијем раздобљу за човечанство. У раздобљу где ће истина победити лаж.

Када питају да ли је Трећи светски рат близу – одговор је да је он увелико започео, али не конвенционалним методама. Ово ће бити сасвим другачији рат. Русија, која је 2008. била усамљена у рату против Грузије, једини бастион мира на планети, сада придобија своје следбенике. То је био Брегзит, сад су САД, затим француски народ којем је можда и горе него Србима, пошто је Европа одавно окупирана и то нико не каже овом народу.

Марин ле Пен ће повести тај народ, у то др Дунђер не сумња. Њу ће следити Холандија па Италија и све скандинавске земље.

Присуствујемо једном раздобљу ослобађања човечанства од зла које се зове Нови светски поредак.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

***

СПЕЦИЈАЛ – СРБИЈА У ПРОЦЕСУ 21.4.2017.

О ПРОТЕСТИМА, ВРЕМЕНУ КОЈЕ МОРАМО ДА ИСКОРИСТИМО У СВОЈУ КОРИСТ И ОПСТАНЕМО…

Најбитније у овом моменту је да се не стидите своје деце, да схватите да су та деца поред те чисте енергије довели до једног социолошког феномена, који ће се касније описивати у историји. Овог пута се ти њихови протести разликују од свих досадашњих, од те 1968.године па до 5.октобра 2000.године. Нису то платили странци, ни интересне групе, нити су то биле службе безбедности, то су једноставно – деца. Ту децу су у једном моменту подржали и полицајци, и војска, и левица и десница, и радници и сељаци. Значи, имамо један социолошки феномен.
Лично мислим да од резултата њихових шетњи тај модел ће бити прихваћен у свету. И тај модел ће се користити за ослобађање од окупације у свим земљама света.

Без обзира на то како вам то звучало – то је једини начин да се ослободимо окупације која траје већ седамнаест година.

Срамота је, али је истина, да је 5.октобра у Србији умрла истина.

Од 5.октобра до данас прихватали смо да будемо поробљени. Од тих вакцина са којима ћемо уништавати нашу децу, наше унуке, прихватили смо и да потпишемо низ споразума са НАТО. Прихватили смо да потпишемо и Бриселски споразум.

Прихватили смо да имамо право на рад а да немамо право на плату. Мислим да око 400.000 радника ради месецима и годинама да немају плату.
Имамо и паралелну одлуку властодржаца, односно Новог светског поретка, да се цена рада у Србији обезвреди скроз.
Да се тиме подстиче и криминал свих привредних друштава, како то? Једноставно је израчунати: ако је цена рада 1 евро, месечни обавезни радни циклус је 172 сата, то је 172 евра. То вам је она плата од 21-22.000 динара. Када послодавац прихвати ту цену на тендеру, он нема новца да плати порезе и доприносе. Самим тим и не може да напуни буџет. Значи, ми држимо и водимо политику економски неодрживог развоја Србије.

Шта ми радимо за то време? Позајмљујемо новац од ММФ-а.
Слепо слушамо све препоруке, односно задатке које ММФ наложи.

Између осталог, пре десетак година је речено да СРБИЈА НЕ СМЕ ДА УЛАЖЕ У ПОЉОПРИВРЕДУ.
Нажалост, то зна и Шабић, повереник за јавне информације и никад вам то није рекао.

Динкић је потписао да Србија не сме да има никакве манипулације златом 2001.

Прихватили смо све оно што нам је наметнуто и прихватили смо да будемо добровољни робови у нашој земљи.

Неки стратези мисле да је можда боље да се то уради у неком наредном циклусу.
У наредном циклусу неће бити Србије, односно неће бити Србија наша.
Али, до тог неће доћи, рекао сам разлоге.

Питали сте ме за Косово, за Харадинаја…
Харадинај је најнезгоднији сведок у последње време, како за Французе тако и за Србију. Ако би решио да проговори знали бисте ко је све из Француске умешан у те злочине над Србима на Косову. Исто тако бисте знали ко је из Србије умешан у те злочине. Па, знате какав је најбољи сведок…
Та прича да ће његов брат убијати Србе такође је лаж. Није он то рекао ниједног момента, он је рекао да је задатак Београда да направи етнички чисто Косово.

Запамтите, за пар година од данас, Косово ће насељавати избегли Срби и они који буду бежали из Европе у Србију.

Оно што ће се вероватно дешавати у наредних пар месеци је следеће…
Поред моје идеје има идеја неких професора који су ту са том децом и мисле добро донети Србији у наредном циклусу… а за то време заузети једно од кључних места у политици, што би исто било утопистички…
Можда није време да вам причам о том, али пошто ће то неумитно следити…

Србија ће бити та која ће направити сасвим другачији друштвени поредак. 
Задатак ових власти између осталог је било увођење монархије за време мандата руководеће елите.

Да, монархија ће бити уведена у Србију, али не сад и то у сваком случају неће бити Карађорђевићи.

То је довољно за овај пут.

Подржите ту децу, та деца не праве никакво зло, никакве немире, не руше ништа…
Размислите, ово је почетак нове историје Србије, да ли ћете помоћи тој деци – то је на вашој савести. Да ли ћете их се сутра стидети и то је на вама.
Али, у сваком случају то ће потрајати, без обзира како то сад звучало, у најбољој варијанти до краја јуна – ако Тома прихвати шта је обећао овом народу. А ако не прихвати то ће потрајати до септембра, евентуално октобра. 

Почели смо од 2.априла да живимо нови живот, живот у новој историји Србије.

Надам се, следећи пут, у ослобођеној Србији…

Др Душан Дунђер

ИЗВОР: Све емисије можете погледати на јутјуб каналу Milan Vidojevic

—————

21.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ОВАЈ ТЕКСТ ГОСПОДИНА ДУНЂЕРА ЈЕ ОД АПРИЛА 2017. ЊЕГОВИХ ИНТЕРВЈУА ИМА ЈОШ НАЈЗНАЧАЈНИ СУ ПОСЛЕДЊИ ОД 30 И 31 7 2017. ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАЈТЕ ИМА ИХ НА ЈУТУБЕ. ОДЛИЧНИ КОМЕНТАРИ СУ СВИ РЕДОМ И ВРЛО ЈЕ ВАЖНО УПОЗНАТИ СЕ СА ТИМ. НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ГОСПОДИН ДУШАН ДА НАМ СЕ ЈАВИ СА СВОЈИМ САВЕТИМА БАР ЈОШ ЈЕДНОМ ДО СЕПТЕМБРА. УНАПРЕД ВЕЛИКО ХВАЛА ЗА СЛЕДЕЋЕ ЈАВЉАЊЕ И ВЕЛИКО ХВАЛА ЗА ВИДЕО СНИМКЕ ДО САДА. СПОШТОВАЊЕМ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.

    Свиђа ми се

  2. Na koji nacin da podrzimo omladinu,platama i penzijama sa kojima ne mozemo da izmirimo ni obaveze silnim J.P .i raznoraznim izmisljenim novosnovanim agencijama za sve i svasta (predkazanija pocivsi Nikola Simic).Srbin kao narod zapar decenija bice zasticena vrsta,pod uslovom da ima ko da ga zastiti.Politicka elita pokazuje nemoc u tom pravcu bez obzira koje na vlasti,geslo im i bog prvo sebi stvori bradu.

    Свиђа ми се