ДЕШАВА СЕ...

Државнику би још јуче Јонуз Муслију четкицом за зубе рибао WC у Забели!


Није више упитна победа Александра Вучића на минулим изборима, јер иако смо добили председника нисмо добили државника, а разлика је суштинска.

Да сте државник не би Јонузу Муслију, председнику Општине Бујановац, пало на памет да помисили а некмоли изјави како Србија треба да буде захвална јер Албанци траже „само“ уједињење Албаније, „Косова“ и „Прешевске долине“, а могли би, иначе, све до Ниша али, ето, фини су па неће, ваља ваљда и Вама оставити нешто земље кол`ко да не полажете темељце у кофицу с песком…

Штоно Брана Црнчевић каза својевремено: „Колико то Србија треба да буде мала да не би била велика“?!

Председник на ово питање нема одговор, државник не би дозволио ни да буде постављено – границе Србије су писане крвљу а не Бриселским и осталим срамним споразумима!

Јел` ово цена коју ваљда платити за подршку Албанаца с југа Србије на изборима?

Председнику свака шуша сме да испостави цех очекујући и богат бакшиш, пред државником не сме ни да се ухвати за шлајпциг!

На Јонузову провокацију одговарате: „Да ја овако претим висио бих у Бриселу“!
Председников аргумент је мизерна патетика, државник не би прво помислио на Брисел већ где су му границе државе а не моћи!

Нека Вам је са срећом мандат, не сумњам да ћете бити одличан председник-  државнику би још јуче Јонуз Муслију четкицом за зубе рибао WC у Забели!

 

Михаило Меденица

Михаило Меденица

(Извор: ФБ Михаило Меденица)

***

ПОВЕЗАНО:

*ОТВОРЕНИ СЕПАРАТИЗАМ И ПРИЗНАЊЕ учешћа у „ослободилачком рату“: Муслију – „Унија Албаније и Косова без Долине је бесмислена… Зато смо водили наш ослободилачки рат. Овај циљ постоји записан у срцима и духу албанског народа.“

———

21.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Немамо ми државника,и питање дали смо их и имали задњих 150 година,ови данас нису свесни шта значи бити државник,ово су сада класични извршиоци,слуге сотона зацарених у Бриселу,Вашингтону,који сишу крв свом народу,деценијама.

  Свиђа ми се

 2. БРАТЕ ИЛИЋУ У ПИТАЊУ ЈЕ РОДБИНСКА ВЕЗА МЕДЂУ ЊИМА ЧЕТРИ НА СЛИЦИ И ПАРЕ ПОСЛЕ СМРТИ ЦАР ДУШАНА МИ СРБИ НЕМАМО СРБСКОГ ВЛАДАРА УРОШ НЕЈАКИ НИЈЕ БИЈО ЧОВЕК ДА ВОДИ ДРЖАВУ КА ОТАЦ МУ ТУ ЈЕ ПРОБЛЕМ ТО БЕШЕ 20 12 1355 КАД СУ ГА ОТРОВАЛИ латини ОД ТОГ ДАНА ЈЕ СРБСТВО ОЈАДЂЕНО И НИЈЕ НА ЖАЛОСТ ВИШЕ УЈЕДИЊЕЊО КА ОНДА МИ КОЈИ СМО СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ЗНАМО КОЈИ ЈЕ ПРОБЛЕМ УМЕСТО ДА СРБСКА ПОЛИЦИЈА И ВОЈСКА УХАПСИ ТЕ рдђе погане несоје ОНА ИХ ЧУВА ЗНАЧИ НЕКИ ВИШИ ОФИЦИР НЕДА ДА СЕ УХАПСЕ г.. издајничка ТО У СВЕТУ НИГДЕ НЕМА ЧАК НИ КОД ОНИХ ДИВЉАКА У АФРИЦИ СССС

  Свиђа се 1 person

  • Тачно је брате Шекулар,док се не зацари Руски цар,па онада потомак Немањића дође за Србског цара нема нама спаса и напредка.До тада ћемо само страдати и тешком муком прежављавати све док је ова комунистичка олош на власти. Вером у Бога и наше Свете Немањиће поново ће мо се уздићи као народ и држава,зато морамо бити стрпљиви,јаки и у датом моменту устати против ових ненародних власти које нас деценијама уништавају.

   Свиђа се 1 person

 3. Код оваквих премијера и председника,шиптари могу да траже шта хоће јер више личе на деда мразеве који испуњавају сваку жељу. Далеко су они од државника као небо и земља,и ето зашто Вучић жури да направи ауто пут Ниш -Приштина таман колико Муслију и остали траже ,а народ убеђује како је за нас то стратешки важно.

  Свиђа се 1 person