АКТУЕЛНО

Игуман светогорског манастира: Ускоро ће Грчку претворити у муслиманску државу


фото: МАГАЦИН

Игуман Дохијара Григорије (Зумис) оштро је критиковао политику Грчке према муслиманским мигрантима. Агенција Agionoros.ru је објавила основне ставове светогорског старца.

По речима архимандрита Григорија, мигранти који долазе у Грчку су «опремљени најмодернијим мобилним телефонима. Тесне панталоне, марама и цигарета. Нажалост, у време Мухамеда жене се нису шминкале и због тога он није забранио њиховим женама да тако изгледају…»

Више од шесто година наши преци су се борили против исламизације Грчке. А сада се ближи време, када ће муслимана у нашој отаџбини бити више од православних хришћана.

Одвајкада је Бог поделио народе и сваком од њих дао своју земљу. Ја нећу отићи у њихову отаџбину и ратовати са њима, али не желим да их видим ни у својој земљи. То није шовинизам. Грчка влада забрањује да звоне црквена звона јер су превише бучна, а када хоџа буде викао са минарета три пута на дан, он никоме неће сметати? Исламисти мрзе нашу веру, мрзе Крст, Христа и Богородицу.

И нажалост, наши архијереји, када се приближавају центрима за мигранте, скидају са себе крст да их не би разљутили. Постепено ће се они из шатора преместити у огромне хотеле и куће, које су банке отеле од несрећних Грка. Они који владају над нама довели су овде толико миграната, а не желе ни да погледају на море бескућника и јадних грађана Грчке.

Православна Црква је на свом историјском путу срела два велика непријатеља: исламизам и папизам. И данас су они у срдачном загрљају објединили своје снаге како би уништили Грчку… Наше претке су они спаљивали и секли, а да ли мислите да ће се према нама односити боље? Због тога што смо их примили у своју земљу?

Грци које су Турци прогнали из Мале Азије су дошли у своју отаџбину наги, боси, гладни, обогаљени. А ови данас нису избеглице, него завојевачи.

Грчка је постала двориште ђавола. Сваки безбожник и антихрист налази уточиште у земљи мученика и светаца. Постоји мржња и жеља збрисати са лица земље Православље и Грчку. Ко ће одговарати за то зло? Наши безбожни владари или римски папа, који су постали објекат поклоњења неких православаца. Нажалост, све иде ка томе да ћемо се причећивати бесквасним хлебом, док држимо Куран у рукама.

 

С руског Александар Ђокић
Извор: Православие.ру
/ МАГАЦИН

—————-

21.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. СВАКА ТИ ЧАСТ ОЧЕ ГРИГОРИЈЕ ИСУС ХРИСТОС НИКА ПРАВОСЛАВЉЕ ПОБЕДЂУЈЕ КАД БИ СЕ У СРБИЈИ ДУХОВНИ ТЗВ ОЦИ УГЛЕДАЛИ НА ОЦА ГРИГОРИЈА ПА ДА ЈАВНО КАЖУ ДА ЈЕ ватикански папа КРОЗ ВЕКОВЕ УБИЈАО СРБЕ И СРБКИЊЕ НЕКЕ УБИЈАО НЕКЕ ПРЕДВОДИЛИ У ТЗВ римокатоличку вјеру А У 1914 1941 ДО 1945 СУ УБИЛИ ПРЕКО МИЛИЈОН СРБА И СРБКИЊА У ТЗВ ндх ТО НЕ ЗБОРИ ДАНАС СПЦ ВЕЋ КАД ТРЕБА ИМ ПАРА КАД ИХ НЕКА МУКА НАЋЕРА ПОПЛАВЕ ПОЖАРИ СЕТЕ СЕ СРБА У МЕДЂУВРЕМЕНУ САРАДЂУЈУ СА латинима БОЖЕ САЧУВАЈ СВЕТИ САВО ЈЕ РЕКАО СРБИ СУ МОЈ НАРОД НИЈЕСУ папин

  Свиђа ми се

 2. Поштовани игуман отац Григорије, Грк, није пророк али су његове речи пророчанске. Све што је рекао, то је оно што су његове очи виделе у садашњем тренутку. И ми смо такође то видели. И те мобилне телефоне, и те ненормалне реакције Српских и неких Европских политичара.
  Само бих овде додао да већа опасност долази из Ватикана, а ови муслимани су само њихово оруђе. Па зар не виде Европљани и Срби да ови муслимани ни Мухамеда не држе чврсто, да им се жене такође шминкају, а арлаучу о људским правима. Тако ће бити све док се не уфуњају на добру позицију доброг географског положаја. Али увек ће полагати рачуна за своје поступке Ватикану.

  Свиђа ми се

  • @Kosovac,
   Поштовање из душе.Врло често ми отмеш ријечи и скраутиш ми вријеме, јер бих и сам написао или исто или слично.Видиш како овај честити духовни човјек у својој души плаче за својим народом, види вакат који долази,али не види да иза свега стоји највећа аждаја и анти људска и анти хришђанска -Ватикан(они су само на папиру хришћани иначе су антихристи).Муслиманска „филозофија“ је њихов изум и пројекат и сад је већ у завршној фази.Бију их тамо гдје су били, даби их отјерали(добровољно ) тамо гдје смо ми.Муслимани у Европи су прави (јер им служе и још ће више служити да нас раскуће и развале),а исти ти Муслимани невољају тамо гдје су извори нафте и по њима лете све врсте бомби, јер им нафту не дају џабе.Ако се нешто одмах не учини, ми ћемо бити мањина и у Србији и од живота ће нам направити прави пакао.Ватикан ће највјероватније направити договор са Америком да јој да паре ии да их спаси од банкрота, а за узврат да они развале све оне који неће да буду антихристи као и они и да заједно свијет врате у средњи вијек гдје ће инквизиција поновно бити закон,а они једини неприкосновени и недодирљиви господари на челу са папом коме би се сви молили умјесто Богу.(за католике је он већ Бог,јер су им толико опрали мозак да су на Бога одавно заборавили)Ово није научна фантастика него факт који долази уколико се ова аждаја не макне са планете земље.

   Свиђа ми се