АКТУЕЛНО

Тачи: Морамо да стварамо услове за окупацију севера, а ту наш вУЧКо долази до изражаја… (Орвелијански Превод)


У Ракићевом саопштењу се додаје да ће се нова инжињеријска потпорна конструкција амбијентално и естетски (уз напомену и његову личну ограду, да се мост неће китити упадљиво „великосрбски“ као недавно онај Вучићев „предизборни оклопни воз“ који је завршио на слепом колосеку у Рашкој- као да му је „машиновођа“ био онај слепац из Домановићевог „Вође“, већ ће вероватно ту бити истакнути неки бели кечићи) у потпуности уклопити са пројектом изградње фортификација за шиптарску стрељачку пешадију, у улици Краља Петра Првог- Чије име, како смо већ напоменули у претходном пасусу, готово сигурно неће преживети ову последњу албанизацију Србског Севера у режији, бриселски инструментализованог, политичко-сепаратистичког тандема Тачи-Вучић…

 vucic-taci-dacic-eston-jutjub
Орвелијански превод текста „Tači: Moramo da gramo mostove, a ne zidove“ евроатлантског гласила Бета

5 фебруар 2017, ФБР уредник М. Новаковић

Тачи: Морамо да стварамо услове за окупацију севера, а ту наш вУЧКо долази до изражаја

Лажни председник илегалног шиптарског сепаратистичког ентитета на србском Косову и Метохији, ратни злочинац и главни дилер „трговине органима“ отетих и зверски побијених косметских Срба, Хашим Тачи је данас изјавио да Срби морају да омогуће Албанцима лакши продор на север Косова и Метохије, у циљу комплетног поробљавања и етничког чишћења „последњих србских мохиканаца“ са КиМ.
 
„Зид на мосту у Митровици, који нас је до сада спречавао да убирамо данак у крви и неометано дивљамо у последњем србском гетоу на НАТО окупираном Косову, је срушен уз помоћ нашег главног УЧК партнера из Београда. Слажем се са оном бриселскoм проститутком Монгерини, да морамо да се претварамо да градимо мостове братства и јединства, а све у циљу ломљења последњег србског отпора и брисања србске државности на њиховој најсветијој земљи. Наша покварена шиптарско-евроатлантска политика очигледно делује“, написао je ратни злочинац Тачи на свом Твитер налогу. 
Уз велико присуство шиптарске терористичке УЧК полиције и „фолкс-сербишен“ полиције у УЧК униформама, данас је у Косовској Митровици срушена последња „брана одбране“ на мосту који физичка раздваjа шиптарски и србски део Митровице, што ће створити услове за неометани продор УЧК пешадије у србски део града, у улици Краља Петра Првог, чије име ће према (за сада прикривеним) плановима шиптарских сепаратиста, у догледно време бити замењено именом ратног злочинца Адема Јашарија.
У рушењу одбрамбеног зида учествовала су два „петоколонашка багера“ у складу са личним наређењем премијера Алек Паше, а на том месту ће бити изграђен стрељачки грудобран висине 70цм и ширине 120цм тако, који ће у будућности моћи да обезбеди бољу ватрену подршку у напредовању терористичке УЧК пешадије.  Усхићени градоначелник северне Косовоске Митровице, која ће према издајничким плановима „београдске порте“ бити потпуно инкорпорирана у илегални уставни поредак илегалне шиптарске државе, Горан Ракић је најавио да ће у уторак 7 фебруара почети изградња нове чвршће потпорне конструкције моста, која ће омогућити безбедан продор НАТО и УЧК оклопних возила и друге војне технике на Србски Север.
У Ракићевом саопштењу се додаје да ће се нова инжињеријска потпорна конструкција амбијентално и естетски (уз напомену и његову личну ограду, да се мост неће китити упадљиво „великосрбски“ као недавно онај Вучићев „предизборни оклопни воз“ који је завршио на слепом колосеку у Рашкој- ко да му је „машиновођа“ био онај слепац из Домановићевог „Вође“, већ ће вероватно ту бити истакнути неки бели кечићи) у потпуности уклопити са пројектом изградње фортификација за шиптарску стрељачку пешадију, у улици Краља Петра Првог- Чије име, како смо већ напоменули у претходном пасусу, готово сигурно неће преживети ову последњу албанизацију Србског Севера у режији, бриселски инструментализованог, политичко-сепаратистичког тандема Тачи-Вучић…miodragnovakovic2015
 
За Вас и све Нас, прочитао између редова, Миодраг Новаковић
***
ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ ЕВРОАТЛАНТСКОГ ГЛАСИЛА БЕТА У НАСТАВКУ…

Beta 05.02.2017:

Tači: Moramo da gramo mostove, a ne zidove

Beta pre 49 minuta
 

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da Srbi i Albanci moraju da grade mostove, a ne zidove.
„Zid na mostu u Mitrovici, koji razdvaja, je srušen. Slažem se sa Federikom Mogerni, mi moramo graditi mostove, a ne zidove. Dijalog deluje“, napisao je Tači večeras na svom Tviter nalogu.
Uz veliko prisustvo policije i medija, danas je u severnoj Kosovskoj Mitrovici srušen potporni zid, koji će prema najavama, biti zamenjen novim, koji će se uklopiti s projektom izgradnje pešačke zone u Ulici kralja Petra Prvog.
U rušenju zida učestvovala su dva bagera, a prema najavama, na tom mestu će biti izgrađena nova konstrukcija visine 70 i širine 120 centimetara.
Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić najavio je da će u utorak, 7. februara početi izgradnja nove čvršće potporne konstrukcije, koja će, kako je naveo, garantovati bezbednost građana.
U Rakićevom saopštenju dodaje se da će se nova potporna konstrukcija ambijentalno i estetski u potpunosti uklopiti sa projektom izgradnje pešačke zone u Ulici kralja Petra Prvog.

(Beta, 05.02.2017)

1 reply »

  1. Нико Србина не може да изда,прода,окупира,уништи,победи као сам Србин,био он идеолошки затрован,однарођен,обезбожен. Погледајмо кроз историју,после Цара Душана,колико је било Србских деоба,сеоба,свађа,подела,и највећим делом смо страдали од руке Србскога рода,корена,нажалост то се и даље наставља.

    Свиђа ми се