АКТУЕЛНО

ЕУ педофилске вредности: Када ирачки избеглица силује србско дете онда је то „споразумни секс“!?


„Оваква одлука суда није обична перверзија правде, она је много више… У ствари овде се дефакто ради о легализацији педофилије у оквиру перверзног аустријског друштва, и могуће да је оваква одлука била додатно мотивисана етничком мржњом и расном нетрпељивошћу (овде треба растумачити да је историјски и научно прихваћен, у контексту другог светског рата, специфични појам нацистичког расизма према нижој „словенској раси“) зато што је у овом случају жртва силовања био Србски дечак, а не етнички Аустријанац (Немац)- а као што добро знамо, Аустријанци и Немци имају „генетску предрасуду“ и историјску нетрпељивост према Србској нацији у целини…

…Да је рецимо дечја жртва био „чист Немац“, убеђен сам да би одлука суда била праведна, или у најмању руку праведнија…“ – М.Н.

ЕУ ПЕДОФИЛСКЕ ВРЕДНОСТИ: КАДА ИРАЧКИ ИЗБЕГЛИЦА СИЛУЈЕ СРБСКО ДЕТЕ ОНДА ЈЕ ТО „СПОРАЗУМНИ СЕКС“!?

ФБР 26.10.2016, М. Новаковић

migrant-rape-10-year-old-boy-swimming-pool-sexual-emergency-court-amir-a-511364

Силоватељ Амир Р.

807074Тешко је писати овај чланак без осећаја мучнине у стомаку. Мучнине коју проузрокује скандалозна и невероватна одлука Врховног бечког суда, публикована пре два дана, према којој (потпуно доказано- признањем силоватеља ирачког избеглице Амира А., и необоривим форензичким доказима) брутално силовање десетогодишњег србског дечака Горана Р., на јавном базену, нема довољно елемената за осуду, због наводне „чињенице“, да силоватељ „није разумео“ да дете „не жели секс“- што према овом, ментално и морално ишчашеном, аустријском судији подразумева да је „жртва добровољно силована“. Сходно таквој ишчашеној логици аустријски „врховни суд“ је поништио првостепену пресуду нижег суда, од шест година затвора. Напомена, и првостепена пресуда је била скандалозно блага, јер аустријски закон дозвољава казну до 15 година робије за екстремне случајева силовања, као што је на пример силовање детета.

Овај стравични злочин се одиграо 2 децембра прошле године, на бечком јавном базену Терезинбад где се у то време рекреирао већи број школске деце. Силоватељ Амир је једноставно зграбио малог Горана испод туша и увукао га у тоалет кабину, где га је брутално силовао пуних 45 минута, игноришући његов плач и запомагање- нико наводно није чуо дечје крике за помоћ. Дечаку је помоћ указана тек кад се обратио службеном спасиоцу. Мали Горан је потом хоспитализован са тешким телесним повредама и много тежим психолошким траумама, које ће га пратити цео живот. Након почињеног злодела, ирачки избеглица се вратио на базен где је наставио „да се рекреира“, према аустријским медијима, ухапшен је у тренутку док је безбрижно користио базенску скакаоницу.

Такође према аустријским медијима, ирачки избеглица је доведен на базен „ради културне адаптације и социјалног уклапања“ у аустријско друштво. Аустријске власти су пуних три месеца одбијале да саопште јавност детаље овог злочина, наводно због његове осетљивости- другим речима због „мулти-култи“ политичке коректности…  Иронично овај ирачки муслиман је стигао у Аустрију у септембру 2015 користећи „балканску руту, преко Србије, у коју је претходно ушао илегално.

hro-silovanje_620x0

Мајка силованог детета Дуња Р.

Породица малог Горана је стигла у Аустрију 90их година бежећи од рата. Мајка Дуња Р. истиче да су они сами провели пет година у Србији у избегличким прихватилиштима, и да је децу васпитавала да поштују друге, нарочито избеглице са сличним судбинама, без обзира на веру и националност. Дуња је иначе самохрана мајка са петоро деце. Овај страшни догађај је оставио вечите и болне трауме на све чланове породице. Дуња је инсистирала да силоватељ буде најоштрије кажњен, и потом депортован из Аустрије. Ова последња скандалозна одлука врховног суда, која наводно штити права силоватеља је само додатна траума за њу и децу. Да не спомињемо додатне трауме за малог Горана који ће морати још једном да преживи пакао новог судског процеса,

Још скандалозније је управо телевизовано резоновање бечког адвоката силоватеља Амира А., извесног Роланда Киера, који је гостујући у емисији Русије Данас, ноншалантно изјавио да је суд морао да поништи првостепену одлуку, јер је наводно доказано да силоватељ није могао да разуме да дечак  не пристаје да буде силован, јер наводно ирачки силоватељ није разумео реч „не“. Адвокат Киер је додао да је веома задовољан одлуком врховног суда, који је поништио првостепену пресуду.

decaci-silovanje-seksualno-zlostavljanje-1381787286-381203-696x470И док исписујем ове редове,осећај мучнине је само јачи. На ову скандалозну вест сам одреаговао одмах, пре два дана, у свом чланку на енглеском  језику (на енглеском ФБР блогу) под насловом „Аустријски `наци судија` пресудио да је брутално силовање србског детета од стране ирачког избеглице био споразумни секс, одбацивши првостепену пресуду“. Ево садржаја мог коментара, преведеног са енглеског на србски:

„Оваква одлука суда није обична перверзија правде, она је много више… У ствари овде се дефакто ради о легализацији педофилије у оквиру перверзног аустријског друштва, и могуће да је оваква одлука била додатно мотивисана етничком мржњом и расном нетрпељивошћу (овде треба растумачити да је историјски и научно прихваћен, у контексту другог светског рата, специфични појам нацистичког расизма према нижој „словенској раси“) зато што је у овом случају жртва силовања био Србски дечак, а не етнички Аустријанац (Немац)- а као што добро знамо, Аустријанци и Немци имају „генетску предрасуду“ и историјску нетрпељивост према Србској нацији у целини…

…Да је рецимо дечја жртва био „чист Немац“, убеђен сам да би одлука суда била праведна, или у најмању руку праведнија…“

На крају желим да нагласим , да сам ипак убеђен да је главни мотивишући фактор за овакву скандалозну, и ван свих моралних и легалних норми, пресуду, био „притајени“ педофилски мотив аустријске (евроунијске) елите. Шта ће нам бољи доказ  од чињенице да у Британији још од средине седамдесетих година неометано делује организација ПИЕ, која се бори за легализацију педофилије.

Данас у више евроунијских нордијских земаља отворено делују и друге организације које неометано заговарају легализацију педофилије. Као што сам претходно документовао у неким својим анализама, широм Евроуније предшколска и школска деца се, рецимо у Норвешкој и Холандији, организовано одводе на хомосексуалне параде, често без знања родитеља, где неретко присуствују јавним „сексуалним актима“ хомосексуалних девијаната.

Овај мучни, и очигледно неким мрачним поривима мотивисани, аустријски случај је тешко посматрати изван контекста горе описане западне декаденције и њихових потпуно ишчашених моралних вредности, које се ових дана и нама у Србији намећу под плаштом заштите људских права и универзалних вредности, док у ствари имају за циљ хомосексуализацију србског друштва, и затирање породичних и свих осталих традиционалних вредности…

Написао Миодраг Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

https://www.rt.com/

http://srbin.info/2015/03/17/monstrumi-u-vucicevoj-vladi-o-seksualnom-zlostavljanju-dece/comment-page-265/?lang=lat

https://fbreporter.org/2016/10/25/austrian-nazi-judge-ruled-that-brutal-rape-of-serbian-child-by-iraqi-refugee-was-consensual-sex-dropping-charges/

https://www.rt.com/news/348273-refugees-austria-sexual-assault/

http://www.krone.at/oesterreich/fluechtling-vergewaltigt-bub-sechs-jahre-haft-uebergriff-in-wien-story-514995

https://www.rt.com/news/331594-iraqi-refugee-raped-boy/

https://www.rt.com/news/363890-iraqi-refugee-rape-austria/

http://fakti.org/globotpor/austrija-pokazala-da-je-cena-za-silovanje-srpskih-decaka-samo-sest-godina-zatvora

11 replies »

  • Bože, kolika količina bezosećajnosti! Kolika sebičnost! Koliki egoizam!
   Misliš li ti stvarno, da zlim delima uzvraćati još većim zlom jeste spasenje?!?! Spasenje svih nas je u suprostavljanju zlu, a to znači, prvo suprostaviti se svom ličnom zlu, odstraniti svoje sopstveno zlo, a onda to znači i suprostaviti se i odstraniti zlo bilo koga ko je u našoj okolini!!
   Sledeće, izgleda da ne znaš da su životinje daleko čistije od ljudi!! Ne vređaj ih! Kod životinja nema ovih nečasnih zverskih radnji!!
   Nemci, nisu stoka, nego su narod, ljudska bića i kao takve treba ih poštovati!! Kako misliš da tebe neko poštuje ako ti sam ne poštuješ ljudska bića!! Ne treba zaboraviti zločine koje su nekada Nemci činili našem narodu, ali im treba oprostiti, jer time oslobađaš sebe od zla koje gajiš prema njima!! gajeći zle misli prema njima, ti samog sebe pretvaraš u zlo!! A izdaješ se kao čestiti i plemenit čovek. Ne možeš u isto vreme biti i zao i dobar!! Neguj tu dobrotu, tu lepotu kojoj težiš tako što će ti i misli biti plemenite! Kakve su ti misli takav ti je i život!! Ostavio nam je naš otac Tadej ovu divnu poruku koju svi treba odmah da usvojimo!
   Ljubav pokreće i čini čuda, ljubav svakoga od nas čini srećnim, ljubav oplemenjuje!! Mržnja čini zlo, mržnja nas čini nesrećnima, mržnja zatire sve!

   Свиђа ми се

 1. Ал сада еуропски педофили и остали сексуални манијаци трљају руке, има да хрле у Аустрију на рекреативни викенд, уколико их ухвате на делу, довољно је рећи да нису разумели да силована особа није желела ‘рекреацију’.

  Свиђа ми се

 2. Нема те институције која би праву мајку зауставила да спроведе у дело библијске речи око за око, зуб за зуб. Нема земаљске силе за коју би ја била мирна са овом фашистичком „пресудом“. Свима који су финијих манира, поздрав од једне обичне Мајке..

  Свиђа се 1 person

 3. G-din Novaković je o pošasti dekadencije koja se kao kuga širi EU i svetom, za pametnog i čestitog čoveka, napisao više nego dovoljno! Istina kojoj smo svi svedoci mnoge Srbe, na žalost, i dalje, ostavlja ravnodušnim! Svako sebično misli da se to njemu neće desiti, ne razmišljajućići, ne dolazeći svesti, da su ljudi u osnovi socijalna bića i da kao takvi jedino mogu da prežive i prevaziđu sve moguće i nemoguće probleme! Ali, srbi i dalje paralisano samo posmatraju mnoga skaradna dešavanja i u srbiji i van Srbije! Dokle bre Srbi ovo povlaćenje i ćutanje?!?! Dokle?!?!
  Kao što me spopada muka dok čitam šta se našim Srbima, našoj deci, dešava van Srbije tolika mi je i muka dok čitam koje se sve gadosti dešavaju našim Srbima i našoj deci u Srbiji!! Ljudi, Srbi, jeste li svi poludeli?!?! Zar ne vidite da ove demonske protuve koje zagovaraju svakojaku dekadenciju ljudskog roda se nalaze i u vlasti Srbije propagirajući ih kao uzvišene EU vrednosti!! Zašto ćutite? Ne mogu da verujem da odobravate ovakve monstruoznosti!! Šta mislite zbog čega ovom sudiji ne bi palo na pamet da donese istu presudu za neko dete iz Nemačke?!?! T ne o dete ima ko da štiti, a našu decu nema ko da štiti!! A zbog čega je to tako? Pa zbog nas koji smo dozvolili da se svakojake amoralne protuve dokopaju najviših državnih funkcija i da odatle nameću nemom i nepokretnom narodu svakojake prelesti!!! Dokle god se ne suprostavimo tome nema nama boljitka ni u Srbiji ni vam Srbije!! Pa više od pola vlade u Srbiji su sodomiti! Mislite li da to ne znaju po belom svetu! Znaju isto kao što i mi znamo! Pa kad se ne bunimo protiv sodomita u svojoj zemlji, kako onda da se bunimo protiv sodomita po belom svetu!! Ljudi pokrenite se , budite se! Zar ne vidite koliko su nam zla naneli ovi sodomiti što sede u vrhu srbske vlasti?!?! Šta još, koliko još gorih i strašnijih stvari treba da se desi da biste se pokrenuli , da biste progovorili , da biste ih sprečili?!?! Ne poštujemo i ne volimo sami sebe, i to u Srbiji, a očekujemo da nas stranci vole i poštuju! Pa to nema nigde i nikada neće ni biti!! Uređujmo i sebe i državu i narod. Krajnje je vreme. Sve ove sodomite, sve ove crne naciste koji su nam okupirali svu vlast u Srbiji pod hitno treba da zbacimo i dovedemo prevashodno čestite, moralne sposobne i pametne ljude! Zar vam nisu dosadili ovi lažljivi, nesposobni, nobrazovani, podmukli, lažljivi sodomitski nacisti koji su nas svojim zverstvima okupirali?!?!
  Zar ne vidite kakve su sudije u Srbiji! Mene ne bi iznenadilo da je takvu presudu doneo i neki Srbski sudija, jer su svi oni deo ove vlasti nacističkih sodomita! Negde pročitah i da je neki naš sudija slično uradio u Srbiji, samo nije bio u pitsanju izbeglica nego neko od rodbine! Zar zločinac nije zločinac bez obzira odakle je i ko je?? Sva sredstva informisanja treba i o njima i takvim slučajevima da bruje!

  Свиђа се 1 person

  • Toliko dobar komentar ne procitah odavno! Nazalost nema komentara, nema cak ni jednog odgovora na ovolika pitanja… Gde su Srbi? Pitam se i ja! Na ovakvo desavanje mora pre svega drzava Srbija reagovati zvanicno u Austriji. Ako ima zakona i reda?!! Takvo desavanje bas u gradu Becu, koji broji koliko zitelja srpskog porekla, kao niti jedan u Evropi! Imamo nesposobnjakovice i katastrofu na terenu, da li su nam takvi i u dijaspori? Posmatram i zakljucujem da je nas narod kao u kolektivnoj uspavanoj bajci, tuznoj bajci. Ostali, gde ste?

   Свиђа ми се

  • И да јесте у питању циганско дете, у суштини ништа не мења у поруци текста, нити умањује тежину злочина- али морам да напоменем да сви референтни текстови које сам користио за овај чланак говоре о србском пореклу детета. Иначе у иностранству се одредница Србин примењује често и генерално на све држављане Србије, углавном не улазећи у етничку припадност појединца. А и код расистички задојених Шваба исти је негативни однос и према Циганима и према Србима.
   .
   Мајка која је у више медија (и интервјуа) представљена као србски избеглица, очигледно није имала проблем са таквом дефиницијом. И она и син (жртва) имају србска имена, тако да у таквом контексту, ни ја као аутор немам никакав проблем да их идентификујем као Србе.
   .
   Уосталом, ради илустрације оваквог приступа, испричаћу вам једну анегдоту из мог живота-
   Када сам почетком 80их година, као млад оперативац МУП-а, службовао на Косову и Метохији, ја и пар колега смо имали састанак са једном групом приштинских Цигана. Они су још у то време били изложени прогону и злостављању од стране Шиптара, и тражили су нашу заштиту. У једном тренутку, најстарији од њих, један прилично углађени господин, је завапио:
   „Браћо помагајте, и ми Цигани смо Срби…“
   .

   С дужним поштовањем, Аутор

   Свиђа се 1 person