MAIL - RSS FEED

Тријумф фабрике лажи


Пише: Јован Лакићевић

Нема сумње да је Русија, поводом збивања у Украјини, већ на почетку интервенције, изгубила такозвани, а веома значајан, пропагандни рат. Баш као и Србија прије двадесетак година.

Да ли су Србија, па потом Русија у њему имали икакве шансе? Наравно да нијесу!

Слиједећи упуства из „Протокола сионских мудраца“ (од прије 130 година) у освајању Планете и стварању Новог лихварског поретка, сва значајнија средства информисања, још прије више деценија, стављена су под контролу владара из сјенке! (Не помињем случајно ову стару синтагму, јер су јавна гласила одавно на Западу постала „средства (дез)информисања“! Довољно је сјетити се последњих предсједничких избора у Америци, када су предсједнику Трампу забранили приступ друштвеним мрежама…)

Мање је важно да ли су то, у овом часу, представници „мултинационалних корпорација“, који хоће Планету без влада, односно са јединственом, њиховом владом, Билдберга, Атлантиста као сатаниста, или Црног племства, чије су амбиције везане за њено потпуно освајање и покоравање. Важно је да знамо какве су им шансе у времену чији смо свједоци и саучесници.

За мене нема никакве сумње да је је ово, можда, последњи тријумф фабрике лажи пројектаната „новог свјетског поретка“, односно „цивилизације“ у одласку. У првој рунди однијели су убједљиву побједу. За то су имала и вишемјесечне „висинске“ припреме. Јер, руска интервенција у Украјини, у спасавању руске Федерације пред злокобним НАТО опкољавањем, могла се сваког часа очекивати.
Сувишно је у овој прилици спомињати ону чувену сентенцу, да у рату прва погине истина. То се у Украјини управо десило. А дешава се већ деценијама у сваком ратном походу, било САД појединачно, или њене продужене империјалне руке, злочиначке НАТО организације. Довољно је сјетити се „Арапског прољећа“, или „Милосрдног анђела“, како су не цинично, него перверзно крштени неки њихови монструозни војни подухвати!

Планетарна сатанизација Русије за кратко вријеме је надмашила негдашњу сатанизацију Србије. Готово је невјероватно како су, у једном дану, све „свјетске“ и европске спортске, културне и друге организације и асоцијације, реаговале хистеричним „санкцијама“ према Руској федерацији, избацијући све руске тимове и спортисте са актуелних такмичења, унисоно забрањујући све манифестације руских умјетника изван Русије, па до извођења Чајковског(!) на културним приредбама. Очекује се и избацивање проблематичног Достојевског и Мајаковског из свјетских библиотека и лектире…

Успут је закачен и наш Емир Кустурица, коме је одузета некаква награда, зато што је познато да је пријатељ Владимира Путина!
У овом часу присјећам се бесмислених тврдњи како су Срби (С. Милошевић) изгубили пропагандни рат против НАТО! Као да су га могли добити! Е, моја ајванска браћо, новинари и политичари… Довољно је сјетити се „случаја“ Кристине Аманпур, (добитнице Пулицерове награде!?) која је са дозволом Р. Караџића, рачунајући да Срби немају шта да крију, злочиначки фалсификујући чињенице из сабирног центра у Омарској, покренула кампању Запада о новим, овога пута „српским нацистичким логорима“, уз одговарајуће реакције протагониста злочина према српском народу.

Овом масовном „цивилизацијском“ лудилу заиста нема премца у дугој историји цивилизација. Баш ме занима шта ће на то рећи домаћи плаћени агенти еуроатлантиста, односно НАТОа и ЕУ, који за све челне гарнитуре балканских земаља, инсталиране по опробаном рецепту сатаниста, „немају алтернативу“. Добро, вјерујем да бар у Србији нико озбиљно не размишља о оваквој Унији, која је само политичка пудлица америчких олигарха и твораца новог лихварског поретка (формулација мог покојног пријатеља Драгоша Калајића).

Погледајте последњу изјаву кловна твораца Новог поретка, на челу САД: „Демократија ће увијек тријумфовати над тиранијом, а В. Путин ће платити цијену“!!! Ко нам то каже? Хвала вам, за сва времена, на вашој „демократији“. Игранка са безочним лажима, преварама и обманама, на чему почива ваша „цивилизација“ у одласку, јесте при крају.

Ко није досад схватио да је НАТО својевремено формиран да би се, у погодном тренутку, Русија опколила, разбила и војнички поразила (Татјана Грачова: „Света Русија у борби против Хазарије“) није му замјерити што нема појма о томе шта се данас дешава са Украјином. А таквих је највише на Планети.

Захваљујући фабрици лажи, свијет се згрануо пред чињеницом да је у првим данима руске интервенције, погинуло 125 цивила. А шта ћемо, господо, са оних 13 хиљада Руса у Домбасу (међу којима је понајвише Срба поријеклом) који су страдали од граната у последњих осам година под „покровитељством“ тренутне украјинске хазарске водеће гарнитуре? О томе, наравно, нема ни помена у западним, листом антируским гласилима!

Хоћу да вјерујем да су наша руска браћа рачунали са овом гебелсовском кампањом, можда не са њеним обимом и интензитетом.

Тако се у једном часу могло помислити да је Руска федерација од Глобалиста „навучена“ на Украјину, како би се у свијету створила погодна пропагандна атмосфера за одлучујући јуриш НАТОа на Русију…

Ако се зна, а не зна се, да је акција Русије у Украјини историјска одбрамбена изнудица Русије, схватиће се смисао ове интервенције. Непознаница је докле ће она ићи и како ће се окончати.

Дакле, још једном, мислим да је Русија рачуналa са овим масовним лавежом Запада, који ће се, у једном тренутку претворити у подвирепско мјаукање. Остаје нам да сачекамо.

ИН4С, 2.3.2022.

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. DVA PUTA SAM CITAO SVETA RUSIJA PROTIV HAZARIJE SJAJNE T GRACOVE…ZALOSNO AL VECINA NARODA NEZELI SLOBODU SLOBODAN COVEK JE ODGOVORAN COVEK..SJAJNA KNJIGA BEGSTVO OD SLOBODE OD ERIHA FROMA NISTA SE NIJE PROMENILO…

    Свиђа ми се