АКТУЕЛНО

Др Боровски – Коронавирус се преноси преко телевизора. Активност медија подсећа на инфо-тероризам (видео са преводом)


Вјачеслав Владимирович Боровски, познати психотерапеут из Јекатеринбурга, говорио је крајем фебруара о коронавирусу. Тај видео је имао велику популарност на интернету (преко 200 000) прегледа и изазвао опречна мишљења. Сматрамо да је корисно у ово време свеопште хистерије чути глас доктора Боровског као глас уразумљења.

Превод: СРБски ФБРепортер
Извор: https://youtu.be/Inb20w2XLxE
20.02.2020

***

Нови разговор са др Боровским на тему коронавируса.

Паника! Тако се може описати то што се догађа у нашем друштву, што је резултат појачана медијске пропаганде о инфекцији коронавирусом. Сада имамо повод да се замислимо о начину нашег живота и шта је то у њему што суштински треба изменити. У супротном, остаћемо стадо оваца које воде на заклање.

Превод: СРБски ФБРепортер
Извор: https://youtu.be/HwpbDYUz3Dg
18.03.2020.

3 replies »

  1. БОГ ЧУВА ПРАВОСЛАВНЕ СРБЕ И РУСЕ МОЛИТВЕ ПОСТ ПОКАЈАЊЕ ПОМАЖУ ХВАЛА БОГУ ИМАМО ЧЕСТИТОГ ВЛАДИКУ АРТЕМИЈА БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ БОГ НАМ ЈЕ ДАО ДУХОВНОГ СПАСИОЦА БУДИМО НА БОЖЈЕМ И ПРАВОСЛАВНОМ ПУТУ И БИЋЕМО СПАШЕНИ А СВЕ ДРУГО екунизам НАСЕЉАВАЊЕ ТЗВ избеглица ИЗ африке азије средњег истока И СВЕ ДРУГЕ поганије КОЈЕ СУ СИЛОМ ТЗВ ПОЛИТИЧАРИ У СРБИЈИ РЕПУБЛИЦИ НАМЕТНУЛИ СРБИМА БИЋЕ ПОБЕДЂЕНЕ СССС

    Свиђа ми се