АКТУЕЛНО

Милинко Милинчић: Шта је се јуче заиста десило на Косову и Метохији?


фото: Србија данас.нет

Током јучерашњег дана на Косову и Метохији шиптарске банде обучене у плаво извршиле су акцију хапшења криминалаца и то углавном оних који су припадници те тзв. косовске полиције и царине. Смешно је то кад терористи и криминалци хапсе криминалце, ал ајде.

Оно што у Србији ниједан медиј није објавио је чињеница да је од 19 људи ухапшених у српским срединама од којих су готово сви били запослени у тзв. шиптарској полицији и царини њих 12 веома блиско са криминалном кланом којим по наводима западних и српских служби управљају Звонко Веселиновић и Милан Радоичић.

Шиптари су јуче по наређењу некога споља почистили делове екипе Звонка Веселиновића и Милана Радоичића. Више је него очигледно да се север Космета чисти од криминалних елемената огрезлих у убиства, трговину наркотицима, оружјем и људима. То је екипа чији су припадници и шефови главни осумњичени и за убиство Оливера Ивановића.

Одговарајуће службе НАТО пакта пре пар недеља доставиле су информације Војсци Србије о предстојећој акцији хапшења криминалаца у српским срединама на Косову и Метохији како би упознали Александра Вучића и државни врх да је та операција ограниченог карактера и само усмерена на криминалце.

Александар Вучић је ту информацију НАТО која је српском државном врху достављена у најбољој намери како би се спречила случајна ескалација могућег насиља у српским срединама на Косову и Метохији опет и по обичају злоупотребио.

Одмах пошто је та информација о престојећим хапшењима на Косову и Метохији од стране Војске Србије и одређених војних служби прослеђена Александру Вучићу он је напрасно заказао скупштинску седницу поводом Косова и Метохије и то дан пре него што ће доћи до хапшења криминалаца у српским срединама на Косову и Метохији.

Он је то урадио намерно како би његову константну црну пропаганду усмерену на разбијање Уставног поретка, територијалног интегритета и целовитости Републике Србије поткрепио лажима и како би комплетну јавност довео у заблуду и тако покушао да задобије подршку јавности за предају Косова и Метохије шиптарским терористичким бандама.

Иако је недељама унапред био упознат са циљевима и опсегом акције тзв. шиптарске полиције он је свесно и са умишљајем током задња два дана ширио лажи и дезинформације путем масмедија починивши при томе и тешка кривична дела и тешку злоупотребу службеног положаја.

Подизање борбене готовости војске и полиције било је ништа друго до најобичнија превара и лаж тј. циркус за народ јер је Вучић недељама унапред знао да нема и неће бити никаквог напада на Србе већ да ће само бити похапшени одређени криминалци.

Зато ће веома ускоро против њега и свих оних који су било свесно било несвесно директно или посредно учествовали у ширењу дезинформација и довођења целокупне јавности у заблуду бити поднете и одговарајуће кривичне пријаве јер ово је превршило сваку меру и границу.

Милинко Милинчић

ИЗВОР: Србија данас.нет

———-

29.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. СРБИЈАНСКА ПОЛИЦИЈА ШТИТИ шиптарску тзв ПРЕДСТАВУ мирдита У СРЕД БЕОГРАДА ТО ЈЕ ТО ДВОЛИЧЈЕ ТЗВ ВЛАДЕ СРБИЈЕ БОШКО ОБРАДОВИЋУ НОВИ БОШКО ЈУГОВИЋУ СВИ ПРАВИ СРБИ СУ СА ТОБОМ НИЧИЈА НИЈЕ СЈАЛА ДО ЗОРЕ ПА НЕЋЕ НИ шиптарска СССС

    Свиђа ми се