АКТУЕЛНО

Председнички кандидат САД-а послао писмо подршке др Јовани Стојковић


Кандидат за председника Сједињених Америчких Држава на предстојећим председничким изборима 2020, проф. др Кајл Кенли Копитки, послао писмо подршке др Јовани Стојковић.

Doctor Kyle Kenley Kopitke

Поштована лекарска коморо,

Рецензирао сам изјаве др Јоване Стојковић. Након што сам прегледао литературу о доступним студијама, моји налази и закључци су да су добро утемељене њене изјаве у вези тога да родитељи треба да имају могућност да одбаце вакцинацију.

Овде, у Сједињеним Америчким Државама, ми сазнајемо да тестирања MMR вакцине и HPV вакцине нису била подвргнута стручној оцени, као и да су подаци о њима погрешно представљани.

Према Нирнбершком кодексу, грађани свих нација имају право на медицински поступак који је у потпуности проверен путем процеса објективне стручне процене. Ово није био случај са MMR и HPV вакцинама.

Историја се понавља. У Другом светском рату, у ком је мој отац служио на пацифичком фронту, Срби су коришћени за медицинске и хемијске експерименте. Погрешност ових медицинских и хемијских тестова је била тако велика, и после рата успостављен је Нирнбершки кодекс. Нема сумње да вас ови у рају, који су умрли у Другом светском рату од ових нацистичких експеримената на српским херојима, гледају и питају се како можете да дозволите да се Србима овакве ствари дешавају данас.

Ова деца су нам дата од великог и вољеног Бога на небу. Дужни смо Њему, нашем једином спаситељу, да допустимо деци да му дођу без оштећених умова и тела вакцинама које нису безбедне, ни проверене.

Многи Срби су патили под Хитлеровом руком. Присиљавање Срба на вакцинацију непровереним вакцинама подсећа на поступке Хитлера. Није ли онда довољно Срба патило? Зашто сада?

Целокупни процес тестирања вакцина у САД је у разматрању. Милијарде долара су у питању, као и здравље милиона невине деце у Сједињеним Америчким Државама, Србији и широм света.

Присилна вакцинација је облик медицинске тираније. Она прелази линију Нирнбершких кодекса који захтевају независну стручну процену, да би се осигурала безбедност и успоставили одговарајући протоколи безбедности. Драгоцена и невина деца у Србији нису лабораторијски пацови, нити су шаховски пијуни којима се повлаче потези у игри смртоносних и принудних вакцина, како би похлепне корпорације стицале профит. Једно (1) од тридесет четворо (34) деце у Америци има аутизам; једно (1) од двадесеторо (20) има епилепсију; верујем да је ово у директној вези са MMR вакцином.

Дозволите ми да извршим преглед онога што је моје академско научно истраживање открило кроз преглед литературе (преглед литературе је неопходан корак у писању дисертације). Дошло се до сазнања да MMR вакцина садржи ДНК женског абортираног фетуса. Када се ова ДНК женског абортираног фетуса убризга у мало дете мушког пола, ДНК абортираног фетуса женског пола негативно утиче на развој ДНК мушког детета. Ово питање “конфузије пола” које погађа толико малих дечака, доводи до тога да имају низак број сперматозоида, а у неким случајевима и обрасце понашања у којима желе операцију промене свог пола који им је сама природа дала.

С највећим поштовањем вас питам да ли верујете да би српски кнез Лазар, или Милош Обилић, или краљ Марко, или Карађорђе, подржали принудну вакцинацију вакцинама које нису тестиране, и које нека истраживања показују да су опасне. Деца Србије заслужују најбоље.

Небеса нису запечаћена, нити Бог спава. Молим вас из дубине мог понизног срца да клекнете поред свог кревета и кажете ово Господу у молитви.

Доктор Јована Стојковић је савремена српска хероина која брани децу Србије од непроверених и небезбедних принудних вакцина тако што дозвољава родитељима да их одбију. Она не дозвољава себи да је “купују” велике међународне фармацеутске корпорације, јер има личну етику и искрену љубав према људима у Србији.

Влада Сједињених Америчких Држава сада дозвољава електронске потписе, и да би ово моје писмо било брзо објављено, потписујем га мојим откуцаним именом заједно са скромним молитвама да ће вам Бог отворити ум да јасно видите опасности убризгавања непроверених и доказано небезбедних вакцина у децу. И заклињем се Богом да је мој потпис истинит.

Ако имате било каквих питања, молим Вас контактирајте ме на:

810-424-0772 или на:

kylekopitke@gmail.com

kylekenleykopitke.com

presidentkopitke2016.info

kyle2020.com

С поштовањем,

Кајл Кенли Копитки, доктор јавне администрације

 

ИЗВОР: Живим за Србију

***

ПОВЕЗАНО:

*Подршка др Стојковић од Стефани Сенеф из САД

*Професор права Европске уније и адвокат Матеа Салвинија подржао др Јовану Стојковић!

*Подршка др Стојковић из Индије – др Џејкоб Пулијел

*Подршка др Тони Барк из групе лекара “Лекари за информисану сагласност” др Јовани Стојковић

*Подршка професора Вајлера из Пенсилваније др Јовани Стојковић

*САД: Још подршке из света за др Стојковић – др Дејвид Браунштајн

*Владимир Димитријевић: Велика биоетичка контрареволуција и подршка др Јовани Стојковић

*Подршка др Стојковић из Канаде – проф. др Кристофер Шо

*ПОДРШКА др Стојковић из Француске – Romain K. Gerardi, професор експертског центра неуромускуларне патологије

*Писмо подршке Роберта Ф. Кенедија др Јовани Стојковић

*ПИСМО ПОДРШКЕ др Јовани Стојковић декана Правног факултета у Новом Саду, проф. др Бранислава Ристивојевића

*ПОДРШКА ПЕТИЦИЈИ И АПЕЛУ ЗА ОДБРАНУ ЛЕКАРСКЕ ЧАСТИ, ЕТИКЕ, СЛОБОДЕ ГОВОРА И ИЗРАЖАВАЊА МИШЉЕЊА ЛЕКАРА КОЈИ ПОШТУЈУ ПРАВО ИЗБОРА И ИНФОРМИСАНУ ОДЛУКУ ПАЦИЈЕНТА НА (НЕ)ВАКЦИНАЦИЈУ!

*Подршка др Јовани Стојковић -УГ Право на избор и Група родитеља Стоп обавезној вакцинацији у Србији

*Др Срећко Сладољев: Отворено писмо Лекарској комори Србије

*ИНТЕРВЈУ Балкан.инфо: Јована Стојковић – Фармацеутску мафију интересује само профит, а не здравље!

*Имунолог Сладољев „ОЧИТАО министру Лончару буквицу о ВАКЦИНАМА“

***

*ГМО и кемтрејлс: За 10 година ће половина деце у САД бити аутистично, упозорава др Стефани Сенеф

————–

24.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић