АКТУЕЛНО

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Никола Алексић – ЈАВНИ ПРОТЕСТ због ДРЖАВНОГ УДАРА Александра Вучића


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ИЗМЕНИ ЛОКАЦИЈЕ ЈАВНОГ ПРОТЕСТА ЗБОГ ДРЖАВНОГ УДАРА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Обавештавам јавност да сам присиљен да променим локацију јавног скупа. који сам до сада организовао сваке суботе испред тзв. Народне скупштине са почетком од 17.00 часова.

Разлог је у томе што су испред Скупштине целом дужином постављени панои који су наружили и изоловали плато испред Скупштине за јавност, па је сваки скуп на том платоу обесмишљен.

Нова локација јавног скупа од сутра, суботе 18. априла, ће бити испред Председништва РС, Андрићев венац бр.1 са почетком у 17 часова.

Разлози протестног јавног скупа је државни удар који је извео председник Републике Србије са својом парадржавном формацијом под именом Српска напредна странка и саучесницима у виду двадесетак посланичких група и десетак интересних група под називом којекаквих политичких странака.

Спроведеним државним ударом председник Републике Србије је суспендовао Устав РС, парламентарни систем, правосуђе и људска права и основне слободе грађана Републике Србије које им гарантује Европска конвенција о заштити људских права и основних слобода и прогласио се апсолутним господаром живота и смрти, као и будућности грађана Србије.

Територију Републике Србије самопроглашени диктатор је распродао страним физичким и правним лицима над којом је Србија тиме, по сопственом признању, изгубила национални суверенитет.

Као врховни командант Војске Србије самопроглашени диктатор је забранио дејство Војске Србије због свакодневне агресије непријатељских авиона АБХ (атомско биолошко хемијском) методом и геноцид над становништвом Републике Србије.

Као врховни командант формално је прихватио капитулацију и окупацију Републике Србије и дозволио да трупе окупатора без борбе уђу у Србију, а њихова команда заузме Министарство одбране Републике Србије у Београду.

Са својом парадржавном организацијом којој се налази на челу и својим саучесницима у тзв. Народној скупштини, озваничио је читав низ својих наредби којима је поништио право грађана на свој физички интегритет, на своју децу коју им убија принудним отровним вакцинама, а преживелу без основа отима и продаје страној приватној организацији за непознате сврхе.

Да би учврстио своју апсолутистичку власт у Србији, створио је своју приватну комуналну полицију за обрачун са грађанима и читаву армију својих приватних извршитеља. Они заједно под његовом командом држе народ у страху и послушности отимањем имовине грађана и њиховим  избацивањем из својих домова које потом откупљују и присвајају будзашто.

Најновијом наредбом диктатор је забранио протесте грађана због избацивања грађана из својих кућа и станова уз претњу затворске казне чиме се прогласио апсолутним господаром живота и будућности грађана Србије.

То је само део разлога због којих организујем јавни протестни скуп сваке суботе од 9. марта 2019. године у циљу рушења самопроглашеног диктаторског режима и успостављања уставног парламентарног система који је суспендован доласком диктатора и саучесника на власт у Републици Србији.

Протести нису били, нити ће бити насилног карактера, јер ће се на њима од војске и полиције Србије тражити да изврше своју уставну и законску дужност хапшењем диктатора, Владе и Генералштаба и поново успостављање уставног парламентарног система.

Само општенародним бунтом на који ће изаћи сви угрожени грађани Србије моћи ћемо принудити војску и полицију да уклоне диктатуру умно поремећеног диктатора пре него буде неповратно касно.

Зато позивам све грађане Србије који су били учесници бесциљних шетњи улицама Београда и других градова да се сваке суботе окупљамо испред Председништва Републике Србије све док својом масовношћу не принудимо војску и полицију да стану на страну народа.

КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО.

Никола Алексић, с.р.    

ИЗВОР: САОПШТЕЊА

——-

17.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »