АКТУЕЛНО

Полиција без најаве упала у редакцију Магазина Таблоид и запленила имовину (видео)


07. мај 2019. КМ новине

Припадници МУП-а и приватни извршитељи без икакве најаве бесправно упали у редакцију Магазина Таблоид и запленили опрему којом се овај магазин служи у свом раду.

Три полицијска возила и марица са више лица, углавном из криминогене средине, по усменом налогу и без икаквог легалног основа, упали су у редакцију Магазина Таблоид и применом силе запленили непокретну имовину овог листа. Што је још горе, заплењена је имовина листа према одлуци Суда која се односи на пресуду у случају сасвим другог преузећа, чији се запослени сада налазе у овој редакцији. Овако бестидну, беспризорну, криминогену одлуку спроводе људи из најближег окружења а у овом случају је то његов кум Никола Петровић.

Александар Вучић се не либи да сваког свог неистомишљеника назове криминалцем и фашистом, док он сам на терену, са својим сарадницима предузима конкретне мафијашке, криминалне и потезе својствене управо фашистичким режимама.

Како је у најбољим односима са директним наследицима фашизма, тачније подређен је Ангели Меркел, администрацији Била Клинтона и другим нео-нацистичким режимима, а сам се диви турском цару Мурату убијеном од руке српског витеза на пољу Косову, могуће је очекивати да ће након овог потеза режим на чијем је челу Александар Вучић еволуирати у диктаторски режим који по први пут у новијој светској историји прибегава бруталним методама азијатских крволочника из древне историје.

Сви који желе да помогну рад „Магазина Таблоид“ то могу уплатом на жиро рачун:

„Слободна штампа“ доо
текући рачун бр: 285-2031000000588-89
Sberbank, Београд

***

Прилог:
Власник и главни уредник „Таблоида“ Милован Бркић,  недавно је гостовао у емисији „Центар“ коју води Дејан Петар Златановић

3 replies »

  1. Да ли је још неки медиј осим Српског колектива и ФБР обавестио јавност о упаду у редакцију „Таблоида“?

    Свиђа ми се

  2. ДИКТАТУРА ТЗВ комунистичке полиције ЈЕДИНА ПРАВА СРБСКА ОПОЗИЦИЈА ЈЕ СНП НАШИ И СРБСКИ ОБРАЗ ОБЕ ЗАБРАЊЕЊЕ ОД ТЗВ снс И спс ДОЛЕ бандо црвена НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СССС

    Свиђа ми се